Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Graverade ölmuggar, ett ölpresentkit, ett ölbryggningskit... det finns något för alla! Överraska den speciella personen som älskar öl med en personligt anpassad present.

13 Gåvor

Ölpresent

Ölpresent med namn Letar du efter en present som passar till i stort sett alla tillfällen? Mycket mer unikt och passande än en personaliserad ölpresent går det nog inte att få! Hos oss hittar du ett ett brett val av olika ölsorter du kan ge i present: ett set med olika sorters öl olika sorters öl i personaliserad trälåda olika sorters öl i presentförpackning tillsammand med glas graverat med namn eller en text en bryggsats samt egna graverade ölglas uppskattas ofta! olika sorters med namn graverade ölglas

Överraska med en ölpresent

Hos YourSurprise hittar du ett antal olika sorters ölpaket. Det är absolut inga vanliga tråkiga ölpaket, utan dessa kan du själv personalisera! Lägg till ett foto på mottagaren, kanske en rolig bild, namnet och en hälsning eller en logo. På så sätt har man en helt unik och personlig present som garanterat faller mottagaren i smaken!

Internationellt ölpaket

Överraska din kamrat, bror, pappa eller kollega med denna present som innehåller olika internationella ölsorter. Du kan till exempel välja ett paket från Holland som innehåller ölsorter som Amstel, Heineken, Bavaria, Grolsch en Hertog Jan. Ett annat tips är det Belgiska paketet med Tripel Karmeliet, De Koninck, Omer, Gouden Carolus Classic och St. Bernardus Prior. Den Tyska presentförpackningen innehåller fem burkar av Warsteiner, Bitburger, Krombacher, Franziskaner Hefe Weisse och Löwenbräu Hefe Weisse. Till den som kanske uppskattar andra sorters öl är presenten med Asahi (Japan), San Miguel (Spanien), Desperados (med Tequila som bas), Budweiser (Amerika) och Peroni (Italien) ett utmärkt förslag. Met ett sådant utbud hittar du säkert en ölpresent som passar till rätt person och tillfälle!

Alkoholfri, Trappist och fruktöl

För den som hellre njuter av en alkoholfri öl finns presenten med Amstel, Heineken, Bavaria, Grolsch och Jupiler. Alla utan alkohol, men med samma möjligheter till unik och personlig personalisering. En uppfriskande lite sötare fruktöl passar perfekt under parasollen i högsommarvärmen. Eller vad sägs om en robust Trappist? Även här finns stora möjligheter att hitta rätt present!

Bästsäljare: ölpresent i personaliserad låda

Förutom ovan nämnda ölpresenter kan du även beställa en större flaska öl i en trälåda som du själv kan designa med foto, bilder och text. Ladda enkelt upp dessa, lägg till en text och innan du vet ordet av, så är du klar med din unika och personliga present!

Här man välja mellan olika sorter som Duvel Moortgat, Westmalle Tripel, La Trappe Isid’or, La Trappe Quadrupel eller Kasteel Cuvée Chateau.

Bästsäljare: ölpaket med graverat glas

Den som gärna njuter av en god öl i mellanåt dricker denna gärna i ett därför avsett glas - Ölglaset. Överraska därför med ett glas Graverat med hans eller hennes namn så att det kan dricka sin favoritöl med stil. Flaskan och glaset kommer här med tillhörande trälåda och är en väldigt uppskattad present till många olika tillfällen. Eftersom mottagarens namn är graverat på glaset är detta även en väldigt personlig och unik present som visar att du verkligen har tänkt på mottagaren.

Ölpresent, den bästa presenten till honom

Det finns i stort sett alltid en anledning till att överraska någon med en fin present och därför har vi även utformat våra presenter med detta i åtanke. Därför kan du alltid hitta dessa ölpresenter till Fars dag, födelsedagar, till morfar och farfar, till din fadder eller som tackpresent om någon har gjort något lite extra för dig. Varje tema har även roliga och fina färdiga designs man kan välja. Ladda upp ditt favoritfoto eller bild, lägg till en hälsning och mottagarens namn och du har en present som är väldigt unik och personlig och mottagaren kommer garanterat att bli glad när han öppnar presenten.

Olika sorters graverade ölglas

Visste att du att kan låta gravera olika sorters ölglas? Ett ölglas på fot, en rejäl ölsejdel eller det vasformade ölglaset. Vi graverar även enstaka glas för den som bara behöver ett glas - lägg till ett namn, kanske en av våra färdiga designer och du är klar.Det är alltså väldigt enkelt att överraska någon med deras egna ölglas!