Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Skapa din alldeles egna träpresent med vårt exklusiva, personliga utbud av träpresenter. Namnet, fotot och/eller texten du väljer är tryckt eller graverat på trä och kommer garanterat att synas, oavsett vilket speciellt tillfälle det är.

98 Gåvor

Du har sett 48 av 98 gåvor

Personliga trägåvor för alla tillfällen

Att hitta den perfekta presenten kan vara en gruvsam uppgift, men få saker kan mäta sig med charmen och hållbarheten hos en personlig present i trä. Vare sig det är till en födelsedag, bröllop eller en årsdag är träpresenter ett härligt sätt att visa din omtanke och medkänsla. Vi på YourSurprise har skapat unika och högkvalitativa träpresenter som du kan göra personliga med ett namn, text, foto och/eller en logga.

Skapa minnen: Personliga träpresenter för livets speciella tillfällen

Många av livets speciella tillfällen är särskilt viktiga att vårda och komma ihåg. En personlig present i trä erbjuder ett sentimentalt sätt att hedra dessa tillfällen.

Föreställ dig att du ger bort en personlig ostbricka på ett bröllop, graverad med parets namn och deras speciella datum. Eller vad sägs om en klassisk fotoram med den nyföddas namn, vikt och födelsedatum? Ett jubileum kan förevigas med en vackert graverad vinlåda i trä med parets initialer och åren de varit lyckligt gifta.

Vad sägs om ett träställ med torkade blommor till en födelsedag? Det är också en perfekt gåva på alla hjärtans dag. En graverad träklocka är en unik gåva till examen eller för att fira en person som går i pension.

Letar du efter en minnessak för att kunna skicka dina välönskningar till någon på deras speciella dag? Välj då ett träkort med gravering eller tryck!

Vad finns det för unika trägåvor till jul?

Till jul är en uppsättning juldekorationer i trä en fantastisk och personlig trägåva. Du kan lägga till en speciellt julhälsning, en text eller namnet på familjemedlemmarna. Och vad sägs om en vinflaska med ett trägraverat julbudskap? Välj mellan dina favoritviner, antingen röda, vita eller rosé.

Hur du gör dina träpresenter personliga

Med vårt urval av träpresenter för olika tillfällen och behov får du en mängd olika metoder för att kunna göra presenten personlig. Var och en är utvald för den typ av present du väljer.

Våra personligt anpassade träpresenter kan göras personliga med:

  • Ett foto
  • Ett namn
  • En text
  • En logotyp

Din personliga anpassning kan tryckas eller graveras, beroende på den gåva du väljer. Skapa din egen design eller personliga anpassning i vår editor online och kolla förhandsgranskningen på din present innan du godkänner den!

Det bästa graverade träpresenterna

Våra graverade presenter i trä inkluderar:

De bästa personliga träpresenterna med tryck

Våra träpresenter med tryck inkluderar:

Hur kan jag anpassa en present i trä till ett bröllop?

Bröllopspresenter i trä är ett tidlöst och elegant val för bröllop. Du kan anpassa den personliga träpresenten med namnen på paret, deras initialer eller till och med ett foto! Är du bra på att uttrycka dig kan du också fundera på att göra presenten personlig med en text, till exempel med ett hjärtligt budskap. Några fina bröllopspresenter i trä är exempelvis en champagneflaska med trälåda, ett personligt presentset med vin och skärbräda av trä, en graverad minneslåda med saker som påminner dig om paret eller ett trähjärta med namnen på paret.

Kan personliga träpresenter vara miljövänliga?

De flesta av våra presenter i trä är FSC-certifierade, en certifiering som visar att produkterna innehåller trä från skogar som sköts korrekt och ansvarsfullt enligt strikta miljömässiga, sociala och ekonomiska standarder. Se presenternas specifikationer för mer information om det trä som använts för presenten.