Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Hipp, hipp, hurra! Om en kär person har födelsedag snart, skapa en verkligt originell personlig födelsedagspresent och överraska dem. Antingen du söker efter en födelsedagspresent till honom, till henne, för en 50-årdag eller ett litet barns födelsedag, YourSurprise erbjuder födelsedagspresenter till unga och gamla.

274 Gåvor

Du har sett 48 av 274 gåvor

Födelsedagspresenter med Egen Bild och Text

Personliga Födelsedagspresenter med Egen Bild och Text Hipp hipp hurra! Dags för en fest och naturligtvis en present Men vad ska du ge honom eller henne i år? Många kämpar för att hitta den perfekta presenten varenda år som går. Den goda nyheten är att du inte behöver falla tillbaka till att ge ytterligare ett presentkort. I år är det äntligen dags att ge något riktigt personligt och unikt.

En unik födelsedagspresent för alla åldrar

När vi firar olika födelsedagar i våra liv har varje ålder sina egna unika milstolpar och minnen. För att göra dessa tillfällen ännu mer speciella är det viktigt att välja den perfekta presenten som verkligen speglar födelsedagspersonens personlighet och intressen. Varje födelsedag är en viktig milstolpe, den kommer trots allt bara en gång i livet!

Kolla in alla födelsedagspresenter som du kan hitta hos YourSurprise:

Vilken födelsedagspresent ska man köpa till någon som har allt?

När det gäller att hitta den perfekta födelsedagspresenten till någon som till synes har allt handlar det om att tänka utanför ramarna och vara kreativ.

Från unika upplevelser till personliga gåvor, vi har skapat en lista med 10 idéer på födelsedagspresenter som säkert kommer att göra intryck.

 • En telåda: med ett urval av teer och ett personligt teglas
 • Graverad lyxpenna: En högkvalitativ penna graverad med mottagarens namn eller ett meningsfullt budskap.
 • Personligt pussel: Ett pussel skapat från ett favoritfoto eller en samling av mottagarens favoritminnen.
 • Personligt vin eller whisky: En flaska av mottagarens favoritdryck med en personlig namnetikett.
 • Monogramlädervaror: En plånbok, väska eller anteckningsbok av premiumläder med präglade initialer. Om de gillar att laga mat kan du fundera på ett läderförkläde!
 • Personlig receptbok: där man kan fylla i alla favoritrecept och som har ett personligt omslag.
 • Personliga väggdekorationer: för att visa alla favoritminnen på väggen.
 • Ett presentset för martini: välj bland mottagarens favoritcocktails. Dryck, shaker och glas ingår!
 • En necessär: högkvalitativt läder graverat med ett namn
 • Ett doftljus med ett personligt foto eller meddelande.

Hur gör man en födelsedagspresent unik och meningsfull?

När det kommer till att göra en födelsedagspresent unik och meningsfull handlar det om att ge den en personlig touch.

Fundera på mottagarens intressen, hobbyer och favoritminnen för att hitta en gåva som verkligen passar dem.

Du kan även ge presenten det lilla extra genom att anpassa den med namn, initialer eller ett kärleksfullt meddelande för att visa hur mycket du bryr dig.

Skriv en födelsedagsdikt, sång eller ett meddelande på ett kort, eller lägg till dem till ett personligt ölpresentset, en chokladkaka, ett gosedjur eller någon annan present. Möjligheterna är oändliga!

Prisvärda födelsedagspresenter som inte känns billiga

Födelsedagar kommer och går. En present till en syster, presenter till vänner eller föräldrar, det är alltid ett födelsedagsfirande på gång!

Även om firandet är roligt och spännande kan det kosta en hel del pengar. Du vill inte lägga en förmögenhet på den perfekta presenten.

Med YourSurprise kan du hitta prisvärda små födelsedagspresenter. Välj våra filter för att hitta en present i vårt sortiment eller besök vår sida för små presenter.Några förslag? En chokladask, en ballong med ett foto, ett teglas, ett träkort eller ett par roliga strumpor

Men vilka möjligheter finns de?

Hos YourSurprise personaliserar vi nästan alla presenter du kan tänka dig. Detta innebär att du kan få varje present tryckt eller graverad med din alldeles egna design. Mottagarens namn kan placeras på en present (till exempel en välsmakande Toblerone-bar) eller till och med ett fullständigt meddelande. Vi skapar varje present exakt som den visas i förhandsgranskningen du ser i vår editor, efter att du har slutfört din personalisering.

Några av våra bästa presenter

Vi erbjuder ett stort urval av presenter, var och en med sin egen uppsättning design. Detta är bara några av de många gåvor vi har att erbjuda, som alla kan anpassas med namn, foto och / eller text efter eget val:

 • Muggar
 • Teglas
 • Läder och Tygförkläden
 • Graverade Skärbrädor i Trä
 • Personaliserade Etiketter till Vin och - Champagneflaskor
 • Ölpaket med Unika Ölsorter
 • Ölglas, Vinglas, Whiskyglas, Gin & Tonicglas samt
 • Lyxiga Vattenglas
 • Läcker Choklad i Personlig Förpackning, till - exempel Toblerone och Milka
 • Choklad med Egen Bild och Text
 • Personaliserad Kakelplatta
 • Fotboll med Namn
 • Böcker som kan Personaliseras med Egen Text
 • Nyckelringar och Fina Leksaker med Namn

Förutom alla dessa roliga presenter erbjuder vi även graverade smycken, broderade badrockar och personliga handdukar, baby bodys, t-shirts, strumpor, kuddar och täcken.

Födelsedagspresenter för alla åldrar

Oavsett om någon blir 25, 30, 40, 60, 70 eller äldre; så kommer du säkert att hitta den perfekta födelsedagspresenten för alla åldrar bland vårt sortiment.

Födelsedagspresenter till barnen

Vi erbjuder härliga personliga böcker, där barnet kan spela huvudrollen i berättelsen. Detta ger en rolig touch till berättelsen innan läggdags. Vi har även våra träleksaker som är väldigt populära.

Födelsedagspresenter för vuxna

Vad ger du någon som redan har allting? En utsökt och välsmakande present är något som aldrig är fel vid dessa tillfällen. Men självklrt vill man ju alltid ge någonting lite extra speciellt. Så varför inte ge ett vin eller ölpaket med ett par graverade glas. Du kan självklart gravera glasen med vilken text du vill. Du kan även få en flaska vin eller champagne med en helt unik etikett. Om de älskar att spendera tid i köket, så är en personlig receptbok där de kan lägga alla sina bästa recept i en perfekt present. Även ett förkläde, en kockhatt och ugnshandskar kan vara saker att inkludera om din budget tillåter det.

Födelsedagspresenter för de äldre

Visste du att många äldre människor älskar att få ett personligt kuddöverdrag med sina nära och kära på? En personlig mugg för deras dagliga kopp kaffe tillsammans med ett personligt pussel är också populärt.

Dekorationer

Om du letar efter sätt att dekorera huset inför en födelsedag kan vi självklart också hjälpa dig med det. Vi erbjuder personliga servetter, ljus, tallrikar, ballonger och dukar. Alla tillbehör du behöver till en festlig födelsedagsbords-uppsättning.

Om du inte kan vara där: skicka ett träkort!

Om du inte kan gå fysiskt på någons födelsedag men ändå vill önska dem en mycket lycklig födelsedag kan du personalisera ett coolt träkort och få det skickat direkt till deras adress. Något lite mer unikt än ett vanligt gratulationskort som också kan användas som en fin hemdekoration.