Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

13 Gåvor

Halal-choklad och godis som gåva

När det gäller genomtänkta gåvor är halalchoklad och godis ofta högst upp på listan. Oavsett om du handlar till en religiös helgdag eller ett speciellt tillfälle är dessa söta godsaker den perfekta presenten.

Vi har sammanställt en lista med alla våra halalchoklad och godis. Visste du att du också kan göra dem personliga? På så sätt har du inte bara en halalsäker produkt, utan också en häftig gåva att ge någon speciell person. Personifiera förpackningen med mottagarens namn eller ett foto av ett oförglömligt minne.

Vad är halal-choklad och halal-sötsaker?

Halalchoklad och godis är tillverkade med ingredienser som följer den islamiska kostlagen, vilket innebär att de inte innehåller några fläskprodukter, alkohol eller icke-halaliska animaliska derivat. Dessa godsaker kan avnjutas av alla eftersom de är fria från animaliska fetter och konstgjorda aromer.

Halalchoklad och halalgodis är utmärkta gåvor till vänner eller familjemedlemmar som har starka religiösa övertygelser eller kostrestriktioner.

Är choklad halal?

Naturligtvis är det viktigt att se till att din choklad är halal. Men är all choklad halal?

Svaret är nej. Även om det mesta av chokladen är halal eller halalcertifierad finns det vissa typer av choklad som är haram. De kan till exempel innehålla alkohol eller andra förbjudna ingredienser som animaliska fetter.

För att hjälpa dig att se till att gåvan du väljer är halal har vi listat alla våra halalmärken som Milka, Toblerone och många fler tillsammans!

Är godis halal?

Om du behöver skapa en gåva till dig själv eller någon du känner är det viktigt att se till att den respekterar din egen eller mottagarens övertygelse. Du kanske har frågat dig själv: Är godis halal?

Godis är den typ av livsmedel där det alltid är svårt att veta om det är halalsäkert. Detta beror på att godis ofta kan innehålla animaliska ingredienser, till exempel gelatin.

Lyckligtvis finns det några säkra alternativ med halal-certifiering som innehåller halal-ingredienser.

Ta en titt på våra halalgodis och anpassa din favorit för att skapa den bästa halalgåvan!

De bästa halalchokladen och godiset: Halal-märken

Vi har listat våra kundfavoriter för dig, naturligtvis alla halal! Här finns några av de mest älskade märkena.

  • Personliga Toblerone-chokladkakor: finns i storlekarna M, L, XL, XXL och/eller med temadesign

  • Ett urval av Celebrations-choklad, tillgänglig i en personlig flaska eller tub

  • XXL Twix chokladkaka med personlig design

Oavsett om din mottagare letar efter ett hälsosamt mellanmål eller något som tillfredsställer deras sötsug är halalchoklad och godis den perfekta presenten. De är inte bara läckra utan följer också strikta islamiska kostlagar och använder naturliga ingredienser, så du kan vara säker på att din gåva kommer att ge glädje utan att kompromissa med någons värderingar eller övertygelser.