Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Skapa en oförglömlig julklapp under granen med en personlig chokladjulklapp. Från praliner med foto till personliga XXL-chokladkakor - det finns verkligen en chokladgåva för alla! Vem ska du överraska med en unik chokladjulklapp? 

35 Gåvor

Upptäck den unika smaken av julens chokladgåvor

När julen och julklapparna närmar sig finns det inget som slår den söta njutningen av en chokladjulklapp som ger den där extra känslan av lycka i livet. En ask med julchoklad är inte bara en gåva, det är en tradition! Det är det perfekta sättet att uttrycka dina känslor för dina nära och kära och se till att deras julfirande blir fullt av läckra smaker.

Oavsett om du är ute efter något gott till familjen, en omtänksam överraskning till vännerna eller en festlig belöning till kollegorna finns det ett stort utbud av chokladgåvor till jul att välja mellan. Från lyxiga praliner till choklad med tryck och jättestora chokladkakor - vår juliga design och personliga utformning är en fröjd för både hjärta och gom.

Kom i julstämning med dessa chokladgåvor till jul

Personen du vill ge något älskar choklad men du vet inte var du ska börja? Våra julpraliner har unika julmotiv och liknar ingenting du någonsin sett förut. Här är några idéer:

  • En gigantisk chokladkaka med dina julönskningar
  • En chokladask med tryck
  • Ett chokladtelegram med budskapet "God Jul"
  • En Milka-jullåda med dina önskningar och foto
  • En hjärtformad ask med juliga Milka-chokladbitar
  • En Toblerone med mottagarens namn och ett meddelande

Och många fler juliga choklad- och sötsaker!

Överraska dina nära och kära med personliga chokladgåvor till jul

Våra chokladpraliner kan göras personliga med foto, namn och/eller text. Det kan göras på chokladasken, chokladkakan eller direkt på chokladen. Vi ser till att det personlig meddelandet/fotot trycks direkt på chokladen eller chokladkakan!

Varför välja chokladgåvor till jul?

Nu när julen närmar sig kanske du undrar varför du ska välja chokladgåvor till jul? Choklad är älskat över hela världen och är en läckerbit som alltid får mottagaren att le. Det är ett sött sätt att visa dina nära och kära hur mycket de betyder för dig. Dessutom finns det en mängd olika sorters julchoklad som gör att det finns något för alla på din önskelista.

Magin med personliga chokladpraliner till jul

Att göra din julchoklad personlig tar omtanken med din gåva till nästa nivå. Föreställ dig glädjen i dina nära och käras ansikten när de ser sitt namn eller ett kärleksfullt budskap tryckt på själva chokladen eller asken. Det är denna unika personliga touch som gör chokladgåvor till jul så speciella. Berätta hur mycket de betyder för dig, få det tryckt på en chokladbit, skriv det på ett chokladtelegram eller på en gigantisk chokladkaka. Det finns aldrig tillräckligt med choklad!

De bästa julklapparna med choklad

För att hjälpa dig att välja den perfekta chokladgåvan för jul- och nyårshelgerna har vi samlat några av våra favoriter:

  • Personliga chokladkakor: Stora, läckra och tryckta med ett personligt meddelande eller namn - dessa blir en imponerande present. Välj mellan dina favoritmärken: Twix, Milka, Toblerone, Kit Kat eller Côte d'Or
  • Choklad med jultema: Föreställ dig tomtar, renar och julgranar i choklad. Dessa festliga chokladpraliner är inte bara goda utan bidrar också till julstämningen.
  • Blandad chokladask: En ask med blandad choklad erbjuder en mängd olika smaker, vilket garanterar att det finns något för alla smaker. Gör askens omslag personligt med ett foto och/eller text!

Så beställer du dina julpraliner

Att beställa julgodis och choklad är hur enkelt som helst. Bläddra igenom vårt utbud, välj den choklad du gillar, anpassa den i vår online-editor och gör din beställning. Vi ser till att ditt personliga meddelande trycks direkt på chokladen eller chokladkakan och levererar den till din dörr.