Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Om du är på jakt efter en perfekt originell gåva till morfar eller farfar kan du vända dig till YourSurprise. Vi har toppenpresenter som barnbarnen kan ge bort med namn, foto och/eller text som du väljer.

115 Gåvor

Du har sett 48 av 115 gåvor

Presenter till morfar

Är din morfar en av de gulligaste och mest speciella personerna i ditt liv? Han finns alltid vid din sida under de viktiga stunderna under uppväxten och han stöttar dig som ingen annan. Du vill återgälda hans kärlek med en present till morfar som kommer från hjärtat. Hos YourSurprise kan du hitta många personliga presenter till farfar/morfar och vi är säkra på att du kommer att hitta den perfekta för din!

De bästa presentidéerna för farfar

Visste du att du kan lägga till en bild av dig till en present? Du kan välja din gåva från ett stort sortiment av tusentals gåvor och göra dem personliga med en bild, namn och/eller text som du väljer. Här är de vackraste bildpresenterna:

 • Mugg till farfar: Välj en bild på er två eller din familj. Du kan också lägga till ett namn eller text eller välja från ett bland många mönster.
 • Nyckelring till morfar: Så han kan bära med sig en bild av sina barnbarn överallt.
 • Personliga strumpor: Med en rolig bild som får honom att le.
 • En fotokalender: Han kommer aldrig att glömma födelsedagar eller viktiga möten.

Ett personligt pussel: Att lägga tillsammans! Garanterat kul med en present som kan sparas och hängas på väggen som konst.Alternativt kan du skapa en gåva med hans namn och kanske ett speciellt meddelande, exempelvis en mening eller versen ur en dikt som du kan tillägna honom. Bland de finaste presenterna till morfar med namn och/eller text är:

 • Ett whiskyglas: Personanpassat med hans namn för att njuta favoritdrycken ännu mer.
 • En flasköppnare av trä eller en korkskruv av stål som personanpassats med hans namn.
 • Ett chokladtelegram: Skapa ditt meddelande till morfar med choklad!
 • En graverad läderplånbok med hans namn
 • Ett elegant graverat läderbälteFör fler presentidéer, ta en titt på alla våra presenter med namn.

En födelsedagspresent till morfar/farfar

Din morfar firar sin födelsedag och du vill fira det med en speciell överraskning? Om du har möjlighet vill han tillbringa den med dig. Du kan göra något enkelt men roligt med honom, som en liten utflykt, en filmkväll eller hänga hemma med en födelsedagstårta. En present är den perfekta kronan på verket! Oavsett om du letar efter presentidéer till en farfar i åttio- eller nittioårsåldern, kan vi erbjuda ett brett urval av presenter till far- eller morfäder i alla åldrar. Om du vill ha ännu fler bra presentidéer kan du alltid ta en titt på våra presenter till mor- eller farföräldrar.

De bästa gåvorna till morfar för alla tillfällen

Att hitta de perfekta gåvorna till morfar kan ofta vara en utmaning. Vad ger man någon som har upplevt en hel livstid av gåvor? Mannen som har sett allt, gjort allt och ändå aldrig ber om något. Mor- och farföräldrar är speciella, de har den gamla visdomen, berättelserna från det förflutna och en orubblig kärlek till sina barn och barnbarn. Det är därför du vill ge dem något som inte bara är meningsfullt, utan också praktiskt. Låt oss utforska olika presentidéer som din farfar verkligen skulle uppskatta, oavsett om det är hans födelsedag, Fars dag, jul eller bara för att. För att hjälpa dig att hitta den perfekta presenten till morfar har vi samlat några originella idéer som är skräddarsydda för varje morfar.

Gåvor till farfar: överraska honom med en unik gåva

Oavsett vilket tillfälle det är, förtjänar farfar en speciell gåva! Vad sägs om ett fotoalbum? Ett fotoalbum är en unik presentidé till farfar, för att minnas de bästa stunderna med din farfar. Du kan skapa ditt eget personliga fotoalbum online. Ladda helt enkelt upp dina favoritfoton, lägg till text eller valfria meddelanden, så placerar teamet ditt urval i albumet. För att ge dina farfarsgåvor en touch av humor, tveka inte att infoga roliga citat och filter.

Och om din morfar bor långt borta kan du ge honom ett unikt vykort i trä för att påminna din morfar om att du alltid tänker på honom. Din farfar kan enkelt placera det på sitt nattduksbord eller en hylla, och förvandla det till ett magnifikt dekorativt föremål tack vare det medföljande stativet. Du kan fritt välja design, foto och text som du vill lägga till.

Vilken är den bästa personliga presenten till morfar?

Att personifiera en gåva till morfar gör den ännu mer autentisk för att markera ett speciellt tillfälle. Du kan lägga till ett foto av ett minne av er två tillsammans, en dikt, fras eller något annat som påminner dig om honom. Du kan också lägga till hans namn för en extra personlig touch!

5 fler presentidéer till farfar

Låt oss utforska unika och omtänksamma presentidéer som garanterat kommer att få din morfar att le:

 • Glas graverade med hans förnamn eller en personlig vinflaska kommer att tilltala farfäder som gillar en aperitif
 • Presentpaket och kit är också något för mor- och farföräldrar i alla åldrar.
 • Ett graverat bälte, manschettknappar eller halsband är perfekta och eleganta gåvor till morfar
 • Ett urval av chokladbitar som är personliga med foto och namn är ett utmärkt alternativ för mor- och farföräldrar som gillar sötsaker
 • Personliga väskor är perfekta för mor- och farföräldrar som reser runt i världen

Originella födelsedagspresenter till farfar

Letar du efter en originell present till farfars födelsedag?

 • En lyxig personlig träklocka

Denna vackra, originella träklocka kan mycket väl bli hans favoritaccessoar. Du kan till exempel skriva hans namn eller födelsedatum på undersidan.

 • Nyckelring eller väggklocka

En nyckelring eller väggklocka i rostfritt stål är en praktisk och rolig present till morfar. Och om du gör den personlig med ett foto blir den garanterat originell.

Vilken present ska jag ge på mor- och farföräldrarnas dag?

Mor- och farföräldrarnas dag är ett utmärkt tillfälle att visa dem hur mycket du älskar dem. Det är därför det är viktigt att välja den mest vackra gåvan till mor- och farföräldrar.

Som gåva på mor- och farföräldrarnas dag föreslår vi:

 • Ett grillset i en personlig läderväska

Om din morfar gillar att ordna grillkvällar med familj och vänner är det här praktiska setet helt rätt. Verktygen är tillverkade av rostfritt stål och ekträ, medan fodralet är tillverkat av buffelläder av hög kvalitet. Omslaget har 3 fack där verktygen kan förvaras; en juicepress, en stekspade och en gaffel. En text eller ett namn kan graveras på locket.

 • En personlig dekorativ gatuskylt

En unik morfar förtjänar verkligen en äkta morfarspresent. En dekorativ gatuskylt med tryck ger en cool och personlig touch till hans arbetsrum, man cave, garage eller skjul.

När är det mor- och farföräldrarnas dag?

Datumet för mor- och farföräldrarnas dag varierar från land till land. Här är några exempel:

 • I Frankrike firas mormors dag den första söndagen i mars och morfars dag den första söndagen i oktober.
 • I USA och Kanada firas mor- och farföräldrarnas dag den första söndagen i september.
 • I Spanien, Argentina och Paraguay firas dagen den 26 juli.
 • I Italien firas mor- och farföräldrarnas dag den 2 oktober.

En personlig julklapp till farfar

Julen är det perfekta tillfället att uttrycka sin tacksamhet till sin morfar. Därför är det viktigt att hitta den bästa julklappen till farfar. Här är några förslag:

 • En korthållare i läder

Denna praktiska, utrymmesbesparande pryl är en perfekt julklapp till män. Den rymmer upp till ett dussin kort. Växelpengar kan förvaras i blixtlåsfickan på baksidan. Den kan personifieras med din farfars namn eller initialer.

 • En personlig badrock

För att undvika att bli förkyld när han kommer ut ur duschen är en morgonrock av hög kvalitet en utmärkt julklapp till morfar. För en personlig och originell touch kan du brodera in hans förnamn. Denna gåva finns i olika storlekar och färger.

 • Ett personligt pussel

Julen symboliserar stunder av glädje och gemenskap med familj och vänner. Ett personligt pussel är den perfekta presenten till morfar. Hela familjen kan spela för att avslöja det budskap som pusslet döljer. Du kan välja text, foto och design för att skapa en unik gåva.

Dina presenter till morfar levereras direkt till honom

Föreställ dig överraskningen i din morfars ansikte när han får en noggrant utvald gåva, levererad direkt hem till honom. Vi vet alla hur roligt det är att få oväntade paket, och för din farfar blir det en dubbel vinst: inte bara en överraskningsgåva, utan en från dig!

Välj bara den adress du vill ha så ser vi till att din gåva levereras till hans dörr.

Och varför inte ta tillfället i akt att förmedla dina innerliga känslor? Lägg till ett kort med ett speciellt meddelande för att fira honom.

Så sätt igång och förgyll din morfars dag med en gåva som levereras direkt till hans dörr, var som helst i världen, och ett personligt meddelande som påminner honom om hur mycket han är älskad.