Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Om du är på jakt efter en perfekt originell gåva till morfar eller farfar kan du vända dig till YourSurprise. Vi har toppenpresenter som barnbarnen kan ge bort med namn, foto och/eller text som du väljer.

87 Gåvor

Du har sett 48 av 87 gåvor

Presenter till morfar

Är din morfar en av de gulligaste och mest speciella personerna i ditt liv? Han finns alltid vid din sida under de viktiga stunderna under uppväxten och han stöttar dig som ingen annan. Du vill återgälda hans kärlek med en present till morfar som kommer från hjärtat. Hos YourSurprise kan du hitta många personliga presenter till farfar/morfar och vi är säkra på att du kommer att hitta den perfekta för din!

De bästa presentidéerna för farfar

Visste du att du kan lägga till en bild av dig till en present? Du kan välja din gåva från ett stort sortiment av tusentals gåvor och göra dem personliga med en bild, namn och/eller text som du väljer. Här är de vackraste bildpresenterna:

  • Mugg till farfar: Välj en bild på er två eller din familj. Du kan också lägga till ett namn eller text eller välja från ett bland många mönster.
  • Nyckelring till morfar: Så han kan bära med sig en bild av sina barnbarn överallt.
  • Personliga strumpor: Med en rolig bild som får honom att le.
  • En fotokalender: Han kommer aldrig att glömma födelsedagar eller viktiga möten.

Ett personligt pussel: Att lägga tillsammans! Garanterat kul med en present som kan sparas och hängas på väggen som konst.Alternativt kan du skapa en gåva med hans namn och kanske ett speciellt meddelande, exempelvis en mening eller versen ur en dikt som du kan tillägna honom. Bland de finaste presenterna till morfar med namn och/eller text är:

  • Ett whiskyglas: Personanpassat med hans namn för att njuta favoritdrycken ännu mer.
  • En flasköppnare av trä eller en korkskruv av stål som personanpassats med hans namn.
  • Ett chokladtelegram: Skapa ditt meddelande till morfar med choklad!
  • En graverad läderplånbok med hans namn
  • Ett elegant graverat läderbälteFör fler presentidéer, ta en titt på alla våra presenter med namn.

En födelsedagspresent till morfar/farfar

Din morfar firar sin födelsedag och du vill fira det med en speciell överraskning? Om du har möjlighet vill han tillbringa den med dig. Du kan göra något enkelt men roligt med honom, som en liten utflykt, en filmkväll eller hänga hemma med en födelsedagstårta. En present är den perfekta kronan på verket! Oavsett om du letar efter presentidéer till en farfar i åttio- eller nittioårsåldern, kan vi erbjuda ett brett urval av presenter till far- eller morfäder i alla åldrar. Om du vill ha ännu fler bra presentidéer kan du alltid ta en titt på våra presenter till mor- eller farföräldrar.