Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Väntar du barn och vill överraska dina nära och kära? Avslöja babynyheterna på ett unikt sätt och upptäck alla våra presenter för att tillkännage en graviditet!

43 Gåvor

Avslöja att du är gravid med en personlig present

Tillkännage din graviditet på ett roligt, originalt sätt Det har bekräftats: Du är gravid! Du kan ta ett ultraljud och se ditt barn för första gången efter ca 8-veckor. Att hålla denna fantastiska nyheten till dig själv som förälder kan vara svårt, du vill ju självklart sprida den fantastiska nyheten till dina nära och kära. Många väntar tills de första 12 veckorna har gått innan de låter hela världen veta. Men till slut är det dags; nu ska du berätta att du är gravid!

Många föräldrar väljer att meddela graviditeten på ett speciellt och roligt sätt. T.ex. med en personlig present med exempelvis ett foto och / eller söt text. YourSurprise erbjuder ett brett utbud av roliga bebis presenter som alla kan personaliseras. Vilket bättre sätt att låta dina föräldrar veta att de kommer att bli morföräldrar än med en personlig baby romper? Kanske med en bild från ultraljudet?

3 originella sätt att berätta för din man eller partner att du är gravid

Överraskningen av graviditeten upptäcks ofta tillsammans av de två partnerna, den växande förväntningen att se att graviditetstestet äntligen är positivt och glädjen över de goda nyheterna. Du bestämmer dig kanske för att överraska din älskling med nyheten och vill att det ska ske på ett unikt sätt. Nedan följer några idéer som kan kännas rätt för dig: - Överraska med en efterrätt: Om du är bra på att laga mat kan du göra en god tårta och dekorera den med en text med den goda nyheten;

 • Involvera de andra familjemedlemmarna: Om din familj växer kan du ge uppdraget att tillkännage graviditeten till den blivande brodern eller systern. Eller så kan du involvera din partner på ett originellt sätt;
 • Skattjakt: För de som har mer tid och vill slå på stort kan en rolig skattjakt vara lösningen. Det ultimata priset? Självklart är det nyheten att du är gravid!

  Idéer för att berätta om graviditet till blivande mor- och farföräldrar

  Blivande mor- och farföräldrar är nog de som ser mest fram emot nyheterna efter de blivande föräldrarna. De ser ofta fram emot ankomsten av ett barnbarn och är redo att älska barnbarnet från första stund. Just därför kan det vara ett speciellt tillfälle att meddela mor- och farföräldrar om graviditeten och överraska dem på ett oväntat sätt. Några av de mest populära men ändå unika alternativen är att tillkännage den med en gåva, som kan behållas av mor- och farföräldrarna som en souvenir. Du kan till exempel skriva ut presenten på ett babytillbehör och slå in det i ett roligt presentkort, eller så kan du skapa ett videomeddelande med ett gratulationskort med en QR-kod. Glöm inte att spela in ögonblicket på video! Det är roligt att gå tillbaka och titta på den och återuppleva känslorna från det ögonblicket.

  Hur du tillkännager graviditet på distans

  Ibland bor tyvärr dina nära och kära långt borta men du vill ändå ge dem de goda nyheterna. Med YourSurprise kan du skicka biljetten direkt till deras adress och meddela den på ett roligt sätt. Du kan också skicka en liten gadget för att meddela att du är gravid, till exempel personliga tjänster .

  Perfekta presenter för att avslöja att du är gravid

  Om du har haft en ultraljudsskanning och har ett foto, så är det perfekt att låta den tryckas på en present och ge den till någon du vill dela din stora nyheter med. Ett mycket roligt och speciellt sätt att dela din nyhet på. Rompers, dummies och pussel är några av de populäraste valen.

Sätt ihop ett unikt presentpaket

Om du verkligen vill slå på stort så är ett roligt presentpaket för mor- och farföräldrar, moster och farbror ett perfekt val. Du kan t.ex. lägga till ett personligt träkort och gosedjur med den text du väljer. Lägg dem i en fin låda och se deras förvånade ansikten när de öppnar det.

Berätta för far & morföräldrar, vänner och familj på ett roligt sätt

Om barnet har en äldre bror eller syster, låt dem bära en t-shirt om att de kommer att bli en storebror eller syster när du besöker familj eller vänner. Luta dig tillbaka och se vilken av dina nära och kära som kommer att upptäcka det först!

Tips: Anpassad babybody med foto och namn

Alla vet att babybodys är klassiska babykläder. Detta gör dem till det perfekta sättet att avslöja att du är gravid. Välj den minsta storleken och en unisexfärg som orange, röd, vit eller grön. Lägg till en egen personalisering beroende på vem mottagaren är. En super roligt överraskning!

Tips: Gängad fotoram med foto och text

Vackra bilder förtjänar att få sin alldeles egna utmärkelse. Vilket du kan få med bland annat våra stålramar som är perfekt för ditt skåp, fönsterbräda eller bord. Det är ett fantastiskt alternativ till en vanlig fotoram. Lägg din bild från ultraljudet i en av mönstren och lägg till en personlig text, till exempel "Vi ser fram emot att träffa dig" eller "Ta dig tid, din lilla rackare". Att tillkännage din graviditet på detta sätt kan vara extra speciellt när du lägger till dagen då du förväntar att barnet ska komma.

Tips: Kort för hela familjen

Om du vill berätta för hela din familj och vänner på en och samma gång, kan du skicka ett personligt gratulationskort med en bild från ultraljudet plus ett litet meddelande. Vi erbjuder olika gratulationskort och fotokort. Om du inte vill lägga till en egen bild kan du välja en av våra designs.