• Varje gåva med ditt foto och text
  • Gjord med Kärlek
  • Presenter som tillverkas och skickas samma dag
< Tillbaka
Allt För honom presenter
Vad våra kunder säger
9.7
Se alla 479 recensioner
Robert
Publicerades 15-10-19

"Hade kontakt med kundtjänst och är väldigt nöjd med tonen i bemötandet samt viljan och kunskapen i att.."

10 av 10
Rosa
Publicerades 15-10-19

"Mycket fina produkter till bra priser. "

10 av 10
Athina
Publicerades 15-10-19

"Min son gillade mycket gympapåsen ! "

9 av 10
En unik och personlig present till honom!

Presenter till honom

Det sägs alltid att det är kvinnan som vill ha presenter. Varför inte vända på det och ge honom en riktigt personlig present? Våra kära män förtjänar också en present ibland.

Det är inte alltid lätt att hitta en originell present till honom. Du måste verkligen försöka överraska honom! Om mannen inte har någon idé om vad han vill ha så får du använda din fantasi och kreativitet.

Hos YourSurprise kan du ge alla hans presenter personlighet med dina egna foton eller texter. Därför vet du att du alltid kan överraska honom med en unik och riktigt personlig present. Hos YourSurprise kan du hitta en present till honom för varje händelse, födelsedag, bröllop, fars dag och andra festliga tillfällen.

Tips på presenter till honom

För att göra det lite enklare för dig nämner vi här tre produkter ur vårt breda sortiment. Förhoppningsvis blir det lite enklare att hitta en passande present till honom.

Om du inte hittar din present här, kolla vidare på resten av vår hemsida. Med över 1000 unika och personliga presenter har vi garanterat något som passar!

Tips: Ölglas

Egentligen behöver vi inte förklara varför det är en perfekt present för honom! Vad säger du själv, vem gillar inte att ta en öl till fotbollen, hockeyn eller bara för att slappna av efter jobbet?

Med det här personliga ölglaset blir varje öl en fest! Gravera din egen text eller välj ett eget foto som du vet gör honom glad.

Tips: Grillförkläde

Grillen på sommaren! Finns det något mer underbart än det, dofterna av sommaren! Med det här grillförklädet skyddas kläderna från röken och sprittande kol. Är det dessutom personligt med foto eller en rolig text blir det ett nöje att vara kung över grillen!

Tips: Slips

En annan originell present för honom är en slips med ett eget foto. Det är roligare att bära slips med ett tryck av exempelvis fotbollsklubben eller ett foto av barnen. Det ger hela hans kostym en personlig touch. En uppskattad present till fars dag, bröllop eller svensexa!
+ Läs mer...
Kan jag hjälpa dig?
1 med