• Varje gåva med ditt foto och text
  • Spread a little happiness
  • Levererat unika och personliga presenter i 15 år
Presenter med Foto, Bild och Text
Unika och Personliga Presenter i 15 år
Inte Bara för Födelsedagar
Presenter med Foto, Bild och Text
Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.
Unika och Personliga Presenter i 15 år
Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.
Inte Bara för Födelsedagar
Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.
Personliga Presenter till Honom
Vad våra kunder säger
9.8
Se alla 1329 recensioner
Emma
Publicerades 27-11-20

"Väldigt bra kvalité på de produkter jag beställde. Bra pris och snabb leverans. Jättenöjd! "

10 av 10
Linda
Publicerades 27-11-20

"Bra och roliga grejer. Superbra bemötande och service 👍 "

10 av 10
Anita
Publicerades 26-11-20

"Var inte nöjd med den första produkten jag fick,men efter kontakt med kundtjänst löste det sig.Den nya.."

10 av 10

Presenter till honom

Unika och Personliga Presenter till Honom

Vi vet alla hur svårt det kan vara att komma på vad man vill ge en kille i present. Det känns som om han redan har allting och att alla ens idér är helt slut. Han säger att han inte önskar sig något och det enda han verkar sakna är en sprillans ny ferrari. Så vad ska du göra? Som tur är så har vi ett stort utbud av presenter som passar till vem som helst, oavsett om du letar efter en present till din vän, kollega eller man så har vi något som passar. Det bästa är att alla våra presenter kan bli personaliserade med valfri text eller bild vilket gör dem helt unika till just ditt ändamål.

Present till Bror

Syskonkärlek är något alldeles speciellt, vår bror är någon vi kan dela saker med som våra föräldrar inte får höra. Någon vi kan lita på till 100% och som alltid finns där när vi behöver honom. Är det snart hans födelsedag eller vill du bara tacka han för allting han har gjort? Varför inte ge honom något extra personligt, som ett läderförkläde med hans namn på eller en Peaky blinders whisky med namnet ingraverat direkt på trälådan?

Student present till honom

Den stora dagen är snart här, då din son, bror eller pojkvän tar studenten. Ni vill ju självklart ge honom något extra fint och personligt efter alla dessa år han har fått kämpa i skolan. Här på Yoursuprise har vi massor av passande student presenter som du kan personalisera med egen text eller bild. Varför inte ge honom ett par manschettknappar, en läderplånbok och ett par extra fina pennor när han ska ge sig ut i vuxenlivet? Samtliga presenter kan du personalisera med din egna personliga text.

Present till bästa vän

Din bästis är så mycket mer än bara en vän. Han finns alltid där för dig, du kan ringa han klockan tre på natten och du vet att han finns där för att lyssna och stötta dig. Han ställer upp i vått och torrt oavsett vad. Dessa vänner är något alldeles extra och de förtjänar något personligt som visar hur mycket de betyder för dig.

Kanske vill du tacka din bästis för vem han är och allt han har gjort för dig, eller kanske är det hans födelsedag och du vill ge honom något extra personligt? Så varför inte ge honom något han verkligen tycker om och på samma gång lägga din egna personliga touch på det. T.ex. så kan du ge han ett ölpaket, men inget ölpaket som helst, utan ett ölpaket med ett roligt foto och text på. Eller är whisky mer hans grej? Välj då en av våra 12 olika whiskys och få den levererad i en trälåda som du kan personalisera helt själv. Möjligheterna är många och vi kan nästan garantera att vi i alla fall har något som han tycker om.

Present till kollega

Letar du efter en present för att tacka eller överraska en kollega? Det behöver inte vara en väldigt dyr present, det viktigaste är tanken bakom presenten och att du visar du lagt ner lite tid och energi bakom den. Så varför inte designa din egna choklad med en rolig bild på? Eller varför inte en klassisk t-shirt med något roligt intärnt skämt? Möjligheterna är många och det är bara fantasin som sätter gränserna!

De 5 mest populära presenterna till honom

Här har vi listat de fem mest populära presenterna till honom:
1. Graverat ölglas
2. Grillförkläde
3. Ölpresentset
4. Personaliserad Termosmugg
5. Graverat Whiskyglas

Våra bästa presentips för honom

Tips: Ölglas

Egentligen behöver vi inte förklara varför det är en perfekt present för honom! Vad säger du själv, vem gillar inte att ta en öl till fotbollen, hockeyn eller bara för att slappna av efter jobbet?

Med det här personliga ölglaset blir varje öl en fest! Gravera din egen text eller välj ett eget foto som du vet gör honom glad.

Tips: Grillförkläde

Grillen på sommaren! Finns det något mer underbart än det, dofterna av sommaren! Med det här grillförklädet skyddas kläderna från röken och sprittande kol. Är det dessutom personligt med foto eller en rolig text blir det ett nöje att vara kung över grillen!

Tips: Slips

En annan originell present för honom är en slips med ett eget foto. Det är roligare att bära slips med ett tryck av exempelvis fotbollsklubben eller ett foto av barnen. Det ger hela hans kostym en personlig touch. En uppskattad present till fars dag, bröllop eller svensexa!