Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Om du är på jakt efter en present till honom, finns YourSurprise här för att hjälpa dig hitta den perfekta presenten till alla män i ditt liv. Antingen det är för en födelsedag, ett romantiskt tillfälle eller bara en ljuvlig överraskning, erbjuder vi ett stort utbud av unika, originella personliga <b>presenter till honom.

231 Gåvor

Du har sett 48 av 231 gåvor

En unik present till honom

Okej, vi håller med dig; att hitta en bra present till en man är inte alltid lätt. Det kan ibland verka som män antingen inte kan tänka ut någonting de vill ha, eller går helt åt andra hållet och bara kan tänka på stora, dyra gåvor, som en Ferrari. Vad kan du hitta på? Lyckligtvis har vi gott om bra presentidéer för både större och mindre budgetar. Du kan inte bli fel när du skapar en verkligt originell, personlig present som han garanterat inte redan har!

En present till din pojkvän

Om du firar sex månader, ett år, två år eller ännu mer med din pojkvän, varför inte överraska honom med en fantastisk gåva? Vi förstår om du inte är säker på vad du ska ge honom; det kan vara svårt att hitta den perfekta presenten. Du vill ge honom något han verkligen kommer att gilla och faktiskt kommer att använda. På något sätt verkar det som att det finns fler fantastiska presentalternativ för kvinnor än för män, som blommor, smycken och choklad. Detta är presenter som visar att man bryr dig om, tillsammans med ett mysigt gosedjur eller en rolig nyckelring med ett foto. Det kan dock vara mycket svårare att hitta något bra åt din pojkvän! Lyckligtvis har vi några idéer som kan hjälpa dig. Vad sägs om personliga strumpor med ett coolt foto? Eller personliga boxershorts med din design? Du kan lägga till ett foto, dina namn eller ett foto av hans idol. Om du föredrar att ge honom en gullig present kan du göra en personlig nyckelring med ett gosedjur med hans eller ditt namn på eller välja en cool metallnyckelring. Han kommer att tänka på dig varje gång han tar upp sina nycklar. Om han njuter av en god och kall öl då och då, ge honom en personlig ölpresent med internationella, holländska, belgiska eller tyska ölsorter. Du kan till och med lägga till ett personligt ölglas med hans namn.

Fem originella presenter för honom

Letar du efter en originell present till en man? Det är inte alltid lätt att hitta den bästa presenten till din man, vän eller älskade, men vi har samlat några av de mest originella presenterna för män i vår katalog. Kan du hitta den bästa presenten och göra någon du älskar riktigt glad?

 • Jättechokladkaka: du kan välja bland våra favoritmärken, Milka, Toblerone och Côte d'Or. Den perfekta presenten till den ultimata chokladälskaren.
 • Ett grillset: för mannen som älskar att vara värd för en bra grillfest på sommaren, eller kanske året run
 • En tändare: graverad med namnet på mottagaren till en snygg present
 • Ett ölpaket: så att mottagaren kan tillverka sin egen öl

Ett par boxershorts med foto: för att överraska honom med en rolig present

Små presenter till honom

Letar du efter en present som är originell men inte utanför din budget? På YourSurprise vill vi att alla ska hitta den perfekta presenten, därför har vi även ett urval av små presenter till honom att välja mellan. Glöm inte att du kan personanpassa dina presenter efter dina önskemål!

Du kan filtrera presenterna efter din budget i vårt sökfält eller ta en titt på våra förslag nedan. </p>

Presenter till honom 250kr

 • En nyckelring med ditt namn ingraverat eller en tryckt bild
 • Ett glas med ett namn eller en bild graverad: välj från ett brett urval av glas
 • En ölflasköppnare eller en vinflasköppnare med ett namn ingraverat
 • En slips med en bild tryckt för en rolig present
 • En Toblerone-choklad med namnet på mottagaren

Presenter till honom 300kr

 • En matlåda med ett namn ingraverat på locket
 • En flaska för att ta med favoritdrycken, personanpassad med ett namn Ett par roliga strumpor med namn eller bil Ett pussel med en bild
 • En flaska vin med en tryckt etikett
 • Har du redan hittat din lilla present till honom?

Tips på lyxpresenter till honom

Ibland vill man ha en lyxig gåva som bara visar den andra parten hur mycket man bryr sig om honom.

Hos YourSurprise kan du hitta din lyxpresent med en speciell touch, en personanpassning som gör den mer unik. Ta en titt på våra lyxigaste presenter:

 • En flaska champagne av de bästa märkena: finns i storleken XL eller i vanlig storlek, i en personlig låda med gravyr på ett tryck. En personlig träklocka: med namnet på mottagaren graverat
 • En flaska av ditt favoritwhiskymärke: finns i en snygg låda med ett glas
 • Ett läderförkläde: till din favoritkock, med namnet ingraverat på lädret Ett personligt handbagage med en bild eller ditt eget mönster

En speciell present till honom

Letar du efter en speciell present att ge till en vän, kollega eller din käre man? Kanske vill du ge något litet eller kanske du vill symbolisera något med dina gåvor, en symbol på din vänskap, din kärlek eller respekt för personen ifråga.

Som förslag för liten budget kan du ge en personlig chokladask eller ett personligt glas. Som förslag för medelstor budget kan du välja en flaska vin med personlig etikett eller ett paket med ett urval ölsorter. Några förslag för stor budget är: en trälåda med en flaska champagne, en låda med en flaska sprit eller en träklocka med gravyr.

En present till din bästa vän

Din bästa vän är din bästa vän av en anledning. Han finns alltid där för dig, du kan ringa honom mitt i natten och han lyssnar alltid. Dessa vänskaper är sällsynta och oerhört värdefulla. Kanske vill du tacka honom för att han är han eller ge honom en originell present på födelsedagen. Varför inte ge honom något han verkligen kommer att gilla? Så inte bara någon gammal ölpresent, vilken som helst, utan en ölgåva med eget namn och/eller foto på? Eller en vacker trälåda med valfri dryck inuti? Du kan lägga till ett foto i locket för att göra det till en verkligt personlig gåva. Du kan välja mellan 8 olika spritsorter, så det finns säkert en som han gillar. Föredrar han whisky? Beställ då en flaska whisky i en låda med tryck! Vi har till och med några coola Peaky Blinders-presentuppsättningar med rom, gin eller whisky och ett personligt glas. Om du vill tacka din bästis för allt han gör för dig kan du ge honom en god chokladpresent. Skicka honom ett chokladtelegram med ett personligt meddelande. Om han är en chokladälskare, kan du till och med välja en XXL Toblerone som väger inte mindre än 4,5 kilo!!

En present till din man eller partner

Att välja en present till din partner kan vara väldigt svårt, eftersom du verkligen vill göra honom glad. Det behöver inte vara så svårt som du tror, eftersom din present kan göras personlig med valfritt foto och/eller text - ett enkelt men omtänksamt sätt att göra din gåva speciell. På YourSurprise har vi många härliga presenter som du kan anpassa. Vad sägs om en fin mugg, en canvastavla eller en väggklocka? En cool personlig mugg med ett foto av er båda kommer säkert att bli hans nya favoritmugg. Speciellt om du fyller det med hans favoritte eller kaffe på morgonen. Vår magiska mugg är en annan bra presentidé, eftersom den är svart till att börja med och avslöjar en personlig design under när den fylls med en varm dryck för en riktig överraskning! Om din partner gillar sötsaker kommer han att älska ett Milka-hjärta med hans namn och foto. Om han gillar att laga mat eller ta ut grillen när det är soligt rekommenderar vi vårt läderförkläde graverat med hans namn. Om du letar efter en present med en sentimental touch, sätt ihop ett personligt fotoalbum av era äventyr och se fram emot de som kommer.

Present till en vän eller kollega

Letar du efter något att överraska eller tacka en vän eller kollega med? Det behöver inte alltid vara en stor eller dyr present. För många människor är det verkligen tanken som räknas. Våra personliga chokladpresenter är perfekta för detta, eftersom de kan anpassas för alla tillfällen. Om du vill överraska eller skämta med en kollega kan du låta trycka coola skjortor med personlig text och/eller foto.

Present till pappa

Du kanske vill tacka din pappa för allt han gör för dig. Har han hjälpt till att renovera ditt hus? Hämtar han dig från träningen eller skolan varje dag? Har han tillbringat många timmar åt att hjälpa dig med en skoluppgift? Vi har många roliga gåvor för pappor med en design speciellt för dem!

Presenter till män i alla åldrar

Vi vet att vissa människor letar efter presenter för män i en viss ålder, så vi har listat några idéer per åldersgrupp nedan för att hjälpa dig. Faran här är att det kan vara lätt att falla tillbaka på stereotyper, som inte alla män gillar. Vi vill fortfarande hjälpa dig, så vi kommer att göra det ändå. Männen i ditt liv hör inte till en viss kategori, men du kanske får någon bra idé för att hitta din perfekta gåva

.

Presenter för män under 20 år

Ge männen i den här kategorin en cool gåva som de kan använda till sitt första hem eller när de börjar på högskola eller universitet. Ett graverat ölglas med deras namn, en uppsättning graverade vattenglas eller en enorm kaffemugg för tillräckligt mycket kaffe för att hålla dem vakna hela dagen. En annan rolig idé är ett par personliga strumpor med hans mest pinsamma foto.

Presenter för män under 30 år

Överraska en man i denna kategori med en läcker ölgåva fylld med välsmakande öl. Om han gillar att grilla, ge honom ett par personliga lädergrillhandskar eller ett graverat läderförkläde. Om han snart ska bli pappa har vi massor av bra presenter att gratulera honom med, till exempel en sparkdräkt med "best dad" eller en cool tallrik där det står "dad is my hero".

Presenter för män i åldrarna 30 och 40

En trevlig flaska rött vin är ofta ett säkert kort hos män i denna åldersgrupp. Du kan anpassa vinflaskan med en etikett eller en trälåda. Om mottagaren är en vinkännare, välj en vinpresent. Alternativt kan du välja en trevlig flaska whisky, som vi också kan anpassa för dig. Om inget av dessa alternativ fungerar kan du ge honom en vacker personlig canvastavla, ett riktigt blickfång i hemmet. Överraska dem som älskar att laga mat med ett graverat läderförkläde som de kan ha på sig medan de fixar de godaste rätterna.

Presenter för män mellan 40 och 50 år

Vin eller whisky är bra alternativ för denna ålderskategori, så anpassa din gåva med deras namn eller ett coolt foto för att göra den unik. Du kan välja graverade vinglas, ölglas eller whiskyglas. Om han gillar en utmaning kan du välja en ölbryggningssats.

Presenter till morfar eller farfar

Om du vill berätta för din pappa att han ska bli morfar eller farfar eller letar efter en present till någon som redan är morfar eller farfar, ge honom en gåva med ett foto av hans barnbarn. Vad sägs om en underbar kakburk fylld med hembakade kakor? Och om du vill meddela honom att han ska bli morfar eller farfar kan du skicka ett chokladtelegram eller vår coola "Guess what?!"-bok.

Presenter till män som gillar att laga mat

Många kvinnor är på jakt efter presenter till coola killar, och vi har mycket att erbjuda i vårt sortiment. Vad sägs om ett coolt grillförkläde i läder, graverat med hans namn? Eller graverade lädergrillhandskar så att han kan känna sig säker när han lagar mat?

Gåvor till män som njuter av en drink då och då

Om din kille gillar en drink då och då, överraska honom med en flaska rött eller vitt vin. Anpassa etiketten eller lägg till en trälåda för den perfekta personliga touchen. Våra whiskygåvor funkar också alltid med en personlig trälåda eller ett graverat glas.

Presenter till män som gillar öl

Om mannen i fråga hoööst öl, ge honom en egen ölbryggningssats med graverade ölglas, eller en ölpresent med internationella, holländska, belgiska eller tyska öl i en personlig låda. Kombinera denna gåva med vackra graverade ölglas med hans namn.

Presenter för män som gillar sötsaker

Om han gillar sötsaker har vi den perfekta gåvan: en 4,5 kilos Toblerone, anpassad med hans namn! Låt oss se hur länge den räcker.

Presenter för aktiva män

Om han tillbringar mycket tid på gymmet, springer eller spelar i ett lag, överraska honom med en personlig fotboll, sporttröja eller vattenflaska.

Typiska presenter för män

Män tycker att detta är bra presenter:

De bästa presenterna till män: trender 2024

När du letar efter en present till honom ska du börja med att tänka på vilken typ av relation ni har. Om du behöver köpa en present till någon som har allt eller till någon om du inte känner särskilt väl, skulle vi råda dig att välja något som de allra flesta gillar, så som choklad eller ett coolt graverat glas. När du väljer en present till din pojkvän eller en kompis du haft länge så har du definitivt fler idéer eller förslag till hands, och kan göra det mer personligt genom att välja något som verkligen passar mottagaren. En annan sak att tänka på när du letar efter en present till honom är anledningen och budgeten. Du skulle antagligen spendera lite mer på en vän och lite mindre på en kollega, men det betyder inte att båda presenterna inte kan vara unika! Det är också troligare att vi lägger mer pengar på speciella tillfällen, så som jul och födelsedagar. Under de senaste åren har en av de växande trenderna för presenter till honom varit kökspresenter, eftersom alla gillar dem och de passar olika budgetar. Det här året kommer också bli ett år då mat och dryck är stjärnorna! Öl, vin och choklad är de mest eftertraktade kategorierna, vilket också inkluderar tillbehör så som en ölmugg eller korkskruv.

Unika och presenter till män.

Många kvinnor är på jakt efter presenter till coola killar, och vi har mycket att erbjuda i vårt sortiment. Vad sägs om ett coolt grillförkläde i läder, graverat med hans namn? Eller graverade grillhandskar i läder, så att han kan vara säker när han lagar en festmåltid. Om din kille gillar en drink då och då, överraska honom med en flaska rött eller vitt vin. Gör etiketten personlig eller vinlåda i trä för den perfekta personliga touchen. Våra whiskygåvor går också alltid hem, med ett personligt graverat glas. Om mannen i fråga har en försmak för öl, ge honom hans helt egna glas med ett namn på eller testa eller en unik flasköppnare. Om han gillar sötsaker har vi den perfekta gåvan: en 4,5 kilos Toblerone, anpassad med hans namn! Låt oss se hur länge den räcker. Om han tillbringar mycket tid på gymmet, springer eller spelar i ett lag, överraska honom med en personlig fotboll, sporttröja eller vattenflaska.

Sprid lite glädje

Vi tror att presenter gör människor glada. Inte bara att få, utan även att ge dem. Visa honom hur mycket han betyder för dig, eller tacka honom för allt han gör för dig. Vi är säkra på att du kan skapa något minnesvärt med en vacker personlig present. Sprid lite glädje!