Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vad våra kunder säger

Quote icon

Snabb leverans. Super nöjd !

Claudia Publicerades 28-05-22

10 av 10
Quote icon

Superfin pokal och bilden blev jättefin! Bra kvalité genomgående!

Kim Publicerades 28-05-22

10 av 10
Quote icon

Allvarligt talat, så är jag supernöjd. Fin kvalitet på produkten, fotot på chokladen var kanonfin Transportförpackningen var riktigt bra. Väldigt bra pris för en så fin produkt. Frugan blev jätteglad. 10 av 10 i betyg Mvh Jerry

Jerry Publicerades 28-05-22

10 av 10
9.9

2853 recensioner

Se alla

Personliga Babypresenter Med Eget Foto och Text

De finaste babyshower presenterna med namn

Ska din bästis snart få barn? Ska du bli morbror eller faster? Då kanske du letar efter en present att ge det nyfödda barnet? Om så är fallet är du på helt rätt plats. Vi på Yoursurprise har flera presenter till nyfödda barn som alla kan personaliseras med eget foto och text. Varför inte ge den nyfödde en tröja där det står “jag har den bästa gudfadern/gudmor”.

Gosedjur med namn

Vi har flera kramgoa gosedjur så som Billy björn, den glada giraffen och den söta kaninen. Alla gosedjur kommer med sin egna tröja där du kan trycka ett fint foto. Du kan också välja födelse björnen där du kan trycka namnet på bebisen och födelseåret.

Bebiskläder med namn eller valfri text på

Vi har flera olika bebiskläder som du kan trycka ditt namn, foto eller valfri text på. Vi har bland annat t-shirts, mössor, och den berömda babybodyn.

Träleksak med namn

Träleksaker är super populära nuförtiden och de är extra roliga att ge bort i present när du kan personalisera dem med barnets namn. Vi har både cyklar och bilar i trä som passar perfekt under tiden som barnet lär sig att gå.

Present till nybliven mamma

En present till någon som precis fått barn behöver inte vara något dyrt. Det räcker med något litet som en napp eller en mössa med barnets namn på. En napp med barnets namn kostar mindre än 100kr.

Populära bebisnamn

Dom populäraste pojknamnen i Sverige under 2019 var Lucas och Liam och för flicknamnen var det Alice och Olivia. Men oavsett vilket namn barnet har så kan du självklart trycka dem på våra bebispresenter.

Personaliserad babyshower present

En personlig babyshower present är betydligt roligare att ge än en vanlig present utan någon personalisering. För självklart blir föräldrar mer glada över en present som är personlig och visar att ni lagt ner lite energi bakom den. För i slutändan handlar det ju om att sprida lite glädje med gåvorna vi ger.