Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

En kock och hans förkläde är som ler och långhalm! Det skyddar dem inte bara mot oönskade fläckar på kläderna utan det är också detaljen som särskiljer en äkta kock! Ge någon som älskar att laga läckra måltider ett förkläde anpassat med ett foto och/eller text.

21 Gåvor

Förkläde med Egen Bild och Text

Letar du efter en present till någon som älskar att vara i köket och laga mat? Då är ett personligt förkläde den perfekta presenten! Du kan själv designa den med personens namn och foto för att göra det extra personligt. Välj bland flera olika sorters förkläden gjorda i både läder och tyg, vi har till och med förkläden till barn.

Hur gör man ett förkläde personligt?

Det är lättare än någonsin att skapa sitt eget förkläde! Du kan gör det personligt på många sätt efter dina behov. Letar du efter ett förkläde med en speciell gravyr? Eller vill du kanske välja en rolig bild som får mottagaren att skratta?

Så här kan du göra dina förkläden personliga:

  • Personligt förkläde med bild: Välj din favoritbild så trycker vi det försiktigt och i hög kvalitet på tygförklädet. Du kan välja bland många olika färger och mönster.
  • Personligt förkläde med namn och/eller text: lägg till namnet på kocken eller en särskild text för personen som ska få det. Du kan också lägga till ett namn i kombination med något av den föreslagna mönstren.

Om du letar efter ett personligt läderförkläde kan du lägga till namn och mönster så lasergraverar vi det direkt på förklädet.

Låt fantasin flöda och skapa roliga personliga förkläden, med en engångsbild, en rolig text för kocken eller den där frasen som speglar mottagaren av presenten. Du kan också göra ett sött förkläde till dig själv eller någon i din familj.

De bästa personligt förklädena

Med YourSurprise kan du hitta det bästa förklädet för alla som älskar att laga mat eller grilla. Oavsett om du letar efter ett julförkläde för att överraska någon med en originell present under granen eller om du vill tänka på maken som älskar att laga mat, kan du hitta ett stort utbud av förkläden för alla personer och tillfällen.

  • Barnförkläden: för små kockar som växer upp och vill experimentera i köket. Finns i den klassiska versionen eller med kaninen Miffy.
  • Personligt förklädesset för föräldrar och barn: så att barnet kan hjälpa pappa och mamma i köket.
  • Anpassade tygförkläden för vuxna: i en version som tillägnas ett speciellt tillfälle eller i den klassiska versionen. Ditt tryck på förklädet!
  • Läderförkläden med gravyr: finns i brunt eller svart läder eller i återvunnet läder. Görs personligt med ett mönster och/eller namn.

Billiga anpassade köksförkläden

Vill du skapa ditt förkläde med en text eller bild men du har en liten budget? Med YourSurprise kan du välja bland olika förkläden för alla plånböcker

Satsa på tygförkläde för en mer begränsad men lika speciell present, till någon som vill bli kock eller till en vän som alltid lagar god mat.

Med detta billiga personliga förkläde gör du inte avkall på kvaliteten utan skapar en bestående present som garanterat gör någon glad.

Förkläden till mamma

Vill du göra ett personligt förkläde till mamma? Vi har förkläden i flera olika tryck och färger. I vår editor kan du välja texter som “Best mom ever”, “The sweetest mommy in the world”, “My grandma is the sweetest”. Du kan även ladda upp ett foto själv eller göra ett helt fotokollage. Förklädena är tryckta i hög kvalité så att texten och bilderna ser riktigt skarpa ut. Förkläderna till mamma kommer i grått och vitt.

Förkläden till mormor och farmor

Varför inte överraska mormor eller farmor med ett förkläde som ett tack för all den goda maten som hon har lagat till dig. Ge henne ett personligt förkläde med hennes egna namn eller en fin text. Eller varför inte ladda upp en bild med mormor/farmor tillsammans med barnbarnen, det kommer hon garanterat att uppskatta.

Barnförkläde med deras egna namn

Vilket barn gillar inte att baka kakor och bullar? De flesta barn älskar att hjälpa till i köket, så varför inte ge dem sitt egna förkläde att ha på sig? Vi har flera roliga barnförkläden i vårt sortiment att välja på. Du kan välja valfri text tillsammans med ett eget foto. Barnförkläderna kommer i färgerna röd, blå, svart och vit.

Förkläden för riktiga män: Grillförkläden i läder

För de riktigt tuffa kockarna där ute så har vi läderförkläden som passar lika bra i köket som till grillen. Förutom att välja din alldeles egna text så kan du även välja från förvalda designs, såsom “Grill Master” eller “Master chef”. Läder förklädet har ett justerbart nackband för att få till den perfekta längden. Ett förkläde som definitivt kommer att uppskattas om du har en kille som gillar att grilla!

Vilka material tillverkas personliga förkläden av?

När det gäller vilka material som personliga förkläden tillverkas av finns det en mängd olika att välja mellan baserat på dina preferenser och behov. Om du är ute efter ett förkläde som du enkelt kan lägga till foton och text på är 100% bomull ett utmärkt, mjukt underlag. Men om du är ute efter ett mer elegant och slitstarkt material är ett förkläde i fullnarvat buffelläder, vegetabiliskt garvat för kvalitet, ett utmärkt alternativ. I det här fallet graveras den personliga texten direkt på lädret.

Låt oss inte glömma det miljömedvetna alternativet. Återvunna förkläden finns också, och består av 90% återvunnet läder kombinerat med 10% PU (polyuretan), vilket ger både stil och hållbarhet.

Finns personliga förkläden i olika storlekar?

Vårt urval av förkläden har ett justerbart band för att passa olika storlekar. Bandet kan enkelt justeras för alla behov.

Kan jag välja typsnitt och färg för personaliseringen?

Våra bomullsförkläden kan personifieras med olika typsnitt och färger, samt mönster, foton och logotyper. Du kan välja mellan 39 färger för din text och 16 typsnitt. Våra läderförkläden kan inte personifieras med en färgad text, men du kan välja ditt typsnitt från en lista med 17!

Kan jag lägga till en logotyp eller bild på ett personligt förkläde?

Ja, självklart! Våra bomullsförkläden kan personifieras med ditt företags logotyp, en bild och/eller en design. Ladda upp den i vår onlineredigerare så ser vi till att den trycks i fullfärg och HD-kvalitet.