Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

En kock och hans förkläde är som ler och långhalm! Det skyddar dem inte bara mot oönskade fläckar på kläderna utan det är också detaljen som särskiljer en äkta kock! Ge någon som älskar att laga läckra måltider ett förkläde anpassat med ett foto och/eller text.

46 gåvor

Förkläde med Egen Bild och Text

Letar du efter en present till någon som älskar att vara i köket och laga mat? Då är ett personligt förkläde den perfekta presenten! Du kan själv designa den med personens namn och foto för att göra det extra personligt. Välj bland flera olika sorters förkläden gjorda i både läder och tyg, vi har till och med förkläden till barn.

Förkläden till mamma

Vill du göra ett personligt förkläde till mamma? Vi har förkläden i flera olika tryck och färger. I vår editor kan du välja texter som “Best mom ever”, “The sweetest mommy in the world”, “My grandma is the sweetest”. Du kan även ladda upp ett foto själv eller göra ett helt fotokollage. Förklädena är tryckta i hög kvalité så att texten och bilderna ser riktigt skarpa ut. Förkläderna till mamma kommer i grått och vitt.

Förkläden till mormor och farmor

Varför inte överraska mormor eller farmor med ett förkläde som ett tack för all den goda maten som hon har lagat till dig. Ge henne ett personligt förkläde med hennes egna namn eller en fin text. Eller varför inte ladda upp en bild med mormor/farmor tillsammans med barnbarnen, det kommer hon garanterat att uppskatta.

Barnförkläde med deras egna namn

Vilket barn gillar inte att baka kakor och bullar? De flesta barn älskar att hjälpa till i köket, så varför inte ge dem sitt egna förkläde att ha på sig? Vi har flera roliga barnförkläden i vårt sortiment att välja på. Du kan välja valfri text tillsammans med ett eget foto. Barnförkläderna kommer i färgerna röd, blå, svart och vit.

Förkläden för riktiga män: Grillförkläden i läder

För de riktigt tuffa kockarna där ute så har vi läderförkläden som passar lika bra i köket som till grillen. Förutom att välja din alldeles egna text så kan du även välja från förvalda designs, såsom “Grill Master” eller “Master chef”. Läder förklädet har ett justerbart nackband för att få till den perfekta längden. Ett förkläde som definitivt kommer att uppskattas om du har en kille som gillar att grilla!