Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Anpassade hattar, kepsar och mössor med namn, design och/eller logotyp som du väljer. Finns i olika färger, typer och storlekar för vuxna, barn och bebisar.

21 Gåvor

Personliga mössor - Broderade eller med tryck

Det finns inget bättre än en varm mössa för kallare dagar. En mössa är ännu bättre när den är personlig med ditt eget namn eller text!

Broderad mössa

Om du vill ha namn eller text som du väljer broderad på en mössa, behöver du inte leta längre. Välj bland röd, grå, marin eller blå mössor och lägg till upp till 12 tecken med text och välj bland olika teckensnitt.

Mössa med tryck

Vi har också mössor med tryck i vårt sortiment. Lägg till upp till 20 tecken och välj bland olika designs som t.ex. en fjäril, blomma, krona, hjärtan eller stjärnor. Mössorna med tryck finns i röd, svart, marinblå och grå.

Personlig babymössa

Om du söker efter en rolig babypresent eller vill tala om att du är gravid på ett originellt sätt, är våra söta babymössor perfekta. Lägg till ett namn som du väljer och välj bland söta designs som t.ex. ett moln, en enhörning, hjärtan, en elefant, en uggla, en panda, en bil, ett lejon, en björn, en val eller en krona. Våra söta babyhattar finns i ljusrosa, fuchsia, ljusblå, marinblå, grå och vit.

Görs personlig för hand i Zierikzee

Vi gör din mössa eller babyhatt personlig för hand i Zierikzee, Nederländerna. Vi använder särskilda maskiner för att brodera eller trycka din present med stor omsorg och noggrannhet. Vi tycker att presenter är det perfekta sättet att visa människor vad de betyder för dig och därför tillför vi massor av kärlek när vi skapar dina presenter. Vi kallar detta "Konsten att ge".