Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

158 Gåvor

Du har sett 48 av 158 gåvor

Smalla budgetvänliga gåvor till Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är en högtid för kärlek och glädje som ofta innebär att man måste uttrycka sina känslor med en tänksam alla hjärtans dag-present. Men för att visa din tillgivenhet krävs inte nödvändigtvis extravaganta gåvor som kan göra att dina fickor känns lite lättare än du skulle vilja.

Du kan göra kärlekens dag till ett oförglömligt tillfälle även med en liten Alla hjärtans dag-present. Tro det eller ej, men gåvor som kommer från hjärtat kan ofta vara ännu mer meningsfulla. Det handlar om att välja den perfekta presenten, inte baserat på pris eller storlek, utan på vad den representerar och betyder för dig och din älskade.

För att hjälpa dig att spara lite pengar och hitta en present med budget har vi gjort ett urval av små och billiga Alla hjärtans dag-presenter, utan att kompromissa med kvalitet och känsla.

Vilka är några prisvärda presentidéer till Alla hjärtans dag?

Om du oroar dig över kostnaderna när Alla hjärtans dag närmar sig är du inte ensam. Du är på jakt efter en present som fångar dina känslor perfekt men ändå inte gör ett djupt hål i din plånbok. Det är faktiskt möjligt att hitta önskvärda Alla hjärtans dag-presenter som är små och budgetvänliga! Här är några prisvärda Alla hjärtans dag-presenter:

 • En söt och liten nallebjörn
 • En hjärtformad magnet med ett foto
 • En personlig nyckelring
 • Toblerone-choklad med älskat tema
 • Ett personligt doftljus

Vad finns det för små presentalternativ på Alla hjärtans dag?

För de flesta människor återspeglas kärleken på Alla hjärtans dag inte av storleken på gåvan, utan det är känslan och tanken bakom som verkligen räknas. Det finns massor av små men ändå meningsfulla gåvor som kan uttrycka din kärlek. Några små presenttips till Alla hjärtans dag är: ett hänge med ett namn, en graverad tändare med ett foto av er, en personlig magisk mugg, en hjärtformad nyckelring med era namn, ett armband med graverade initialer, ett trähjärta med ett speciellt kärleksbudskap.

Vilka är några billiga Alla hjärtans dag-presenter utan att kompromissa med kvaliteten?

Ibland förknippas ordet "billig" felaktigt med sämre kvalitet. Men det är fullt möjligt att överraska din älskade andra hälft på Alla hjärtans dag med en omtänksam gåva som är både liten och lätt för plånboken. Naturligtvis utan att kompromissa med dess känslomässiga värde och betydelse.

Letar du efter en billig Valentinsdagspresent till honom eller henne? Kolla in de här:

 • En graverad lampa med ett kärleksbudskap eller ett namn
 • En ask med läckra chokladpraliner från Alla hjärtans dag.
 • Ett par roliga strumpor med ett foto
 • Ett ölpaket med ett urval av ölsorter
 • En tryckt kakelplatta med ett foto
 • Ett personligt pussel med foto
 • En snöglob med ett foto

Vilka är några små Alla hjärtans dag-gåvor till honom?

Är din partner en man som uppskattar innerliga gester på Alla hjärtans dag? I så fall kanske du letar efter en mindre, mer personlig present som förmedlar din kärlek och tillgivenhet.

Tänk på en läderplånbok med hans namn eller ett graverat armband, en personlig graverad ölmugg, en ask med ett urval av retrofoton, en ny rolig keps med hans namn, en bok för par eller en ask med goda Milka-chokladbitar.

Vad är några små Alla hjärtans dag-presenter till henne?

Om du försöker hitta den perfekta lilla presenten till henne på Alla hjärtans dag så behöver du inte vara rädd, för det finns en mängd fantastiska och kostnadseffektiva alternativ. Några idéer är: en flaska vin med en personlig etikett, en tekopp med hennes namn ingraverat, en uppsättning fröbomber för att odla sina egna blommor, ett romantiskt fotoalbum med en samling av de bästa minnena, en hjärtformad klocka, en personlig fotoram, en hjärtformad personlig plåtlåda.