Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

426 Gåvor

Du har sett 48 av 426 gåvor

Att välja perfekta presenter till brudtärnorna: hur du ska fråga och tacka dem

När du börjar förbereda för din speciella dag är det viktigt att komma ihåg alla som har stöttat dig på den här resan, och vilket sätt är bättre att uttrycka din kärlek och tacksamhet på än med omtänksamma gåvor till brudtärnorna? Dina brudtärnor är inte bara dina kära vänner, de är dina förtrogna och dina medhjälpare under hela bröllopsplaneringen. Oavsett om du letar efter en present för att be din vän att vara din brudtärna eller vill tacka henne efter din bröllopsdag så vill vi hjälpa dig. Vi erbjuder ett brett utbud av personliga presenter till brudtärnor. Vi har allt från presenter som passar när du ska be någon att vara din tärna, till både budgetvänliga och lyxiga tackgåvor!

Gåvor till den tilltänkta brudtärnan: fråga din vän med en personlig present

När det kommer till att ställa den viktiga frågan, "Vill du bli min brudtärna?", till dina närmaste vänner, varför inte göra det med stil? Personliga presenter är ett omtänksamt och minnesvärt sätt att fråga.

Skriv frågan på ett chokladtelegram eller en gigantisk chokladkaka, gravera in den på ett vinglas, tryck den på en vinflaskas etikett eller sätt den på ett doftljus.

En populär gåva att ge brudtärnor är en personlig kimono med deras namn. Den kan de ha medan de gör sig redo för den stora dagen. Dessa kimonos gör sig dessutom bra på foto!

Andra söta förslag är personliga snöglober, magiska muggar eller tryckta, dekorativa plattor. Det är sådana här personliga presenter som kommer att göra det extra speciellt att ställa frågan och få visa dina nära och kära precis hur mycket de betyder för dig.

Prisvärda, budgetvänliga presenter till brudtärnor.

Bara för att du måste hålla dig inom en budget betyder inte det att du inte kan hitta fantastiska presenter till brudtärnorna! Vi är här för att hjälpa dig hitta de bästa presenterna till dina favorittjejer. Bara för att en gåva är åt det billigare hållet innebär det inte att den är mindre älskvärd, det kan vi garantera. Här är några förslag på små gåvor. som inte kommer att ruinera dig!

  • En hjärtformad ask där chokladen har personliga foton
  • Ett vin- eller cocktailglas graverat med brudtärnans namn
  • En rolig mugg med ett kort på tjejerna
  • Ett hjärtformat fotopussel
  • En gullig teddybjörn med ett foto
  • En skärbräda med hennes namn ingraverat

Gåvor när du vill tacka din brudtärna

Att visa dina lojala tärnor välförtjänt uppskattning kanske inte är obligatoriskt, men vi kan nog alla hålla med om att det är trevligt att tacka dem för deras stöd under förberedelserna inför den stora dagen!

Du behöver något som visar hur tacksam du är och som visar det speciella band ni har. Presenter som tackar för att de varit dina brudtärna gör det möjligt att uttrycka ditt hjärtliga tack på ett konkret sätt.

Smycken till brudtärnor är ett populärt val eftersom de blir underbara minnessaker som påminner om det här speciella tillfället. Du kan ge dina brudtärnor ett armband med deras namn och bröllopsdatumet ingraverat eller ett gulligt meddelande. Andra fantastiska alternativ vad gäller smycken är halsband med deras initialer eller ett foto ingraverat. Halsbandens mångsidighet innebär även att det kan användas efter bröllopet, vilket gör din present till ett tillskott till deras övriga smycken. Smycken som gåva till en brudtärna är inte bara ett tecken på tacksamhet, utan visar även ert band år ut och år in.

Andra fina, personliga presenter till brudtärnor kan vara en egen canvastavla, en mjuk fleecefilt med foto, en mysig badrock med deras namn inbroderat, en resväska i läder eller en kabinväska med ett foto från bröllopsdagen. Men även ett fotoalbum med en samling av era minnen, en graverad nyckelring eller en presentförpackning med ett utsökt vin och snacks.

Att välja en gåva som både är praktisk och känslosam kan ge den perfekta balansen mellan tacksamhet och personlig touch.

Hur kan jag välja gåvor till brudtärnorna som matchar temat på mitt bröllop?

Låt oss se hur du kan välja dina perfekta, personliga presenter till dina brudtärnor som även reflekterar ditt bröllopstema.

Börja med att bestämma vilken färg ditt bröllop ska gå i. Om du exempelvis planerar ett bröllop med ett strandtema kan du satsa på presenter som går i blått och vitt, såsom graverade smycken eller en personlig tygväska. För ett rustikt bondbröllop kan du fundera på serveringsfat i trä med ett monogram ingraverat eller specialtillverkade ljus med dofter som påminner om landsbygden. För ett bröllop med trädgårdstema kan torkade blommor som gåva vara ett fantastiskt val.

Om du ska gifta dig på en vingård är vinglas med brudtärnornas namn ingraverade både en praktisk och smakfull gåva. Om det är ett bröllop på en annan destination kan du välja något som brudtärnorna kan använda när de reser: exempelvis en anpassad resväska, en necessär eller en ryggsäck med deras namn.

Kom ihåg, den bästa personliga gåvan till brudtärnorna ska inte bara följa bröllopets tema, utan också uttrycka din uppskattning för den roll dina vänner spelade på din speciella dag.