Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Om du letar efter den perfekta presenten till en ginentusiast, överraska hen med en unik gåva som du designat med namn, foto, logotyp och/eller text. Diverse olika ginmärken finns att tillgå med tryck eller gravyr.

17 Gåvor

Gin-Tonic presentförpackningar

Letar du efter en passande present till någon som tycker om Gin? Varför inte överraska honom eller henne med en av dessa tjusiga presenter. Designa den lyxiga trälådan eller ellr låt gravera ett personligt ginglas.

Olika sorters Gin

Det finns otroligt många olika sorters gin som passar bra för en G&T. En av de mest populära är Bombay Sapphire som har en lite sötaktig citrussmak. En annat gott tips är Hayman’s gin från London, som även den har lite av en fruktig smak eller den engelska Hendricks Gin som har en väldigt intensiv smak. En Gin som börjat få lite gott rykte är den Holländska Bobby’s Gin. Denna gin har en fin och väldigt angenäm kryddning och mjuk smak. En annan bästsäljare för tillfället är vår egen YourSurprise Genever som även den är holländsk. Denna genever är gjord på enbär, koriander, citrongräs, kardemumma och apelsinskal. Alla nämnda sorter lämpar sig utmärkt till G&T´s!

Designa din egen trälåda

En bra present till en G&T-älskare är en av våra presentförpackningar. Välj den sort Gin du vill beställa och personaliera den lyxiga trälådan i vår editor. Ladda upp foto eller bilder och lägg till en text och du är klar med den mest unika presenten någonsin!

Ett alldeles eget Gin-Tonicglas

En G&T ska naturligtvis dickas i ett för ändamålet speciellt glas. Det ger lite av en lyxigare känsla och vad mer kan vara lyxigare än att detta glas dessutom är graverat med namn? Framför allt när det gäller att överraska någon med en present och särskilt när det gäller en G&T-älskare. Då gör du garanterat rätt med en sådan present.

Den godaste G&T´n

En rätt blandad Gin-Tonic är otroligt god! Det finns de som kanske inte vågar ge sig på att blanda en sådan ikonisk drink, men eftersom det är väldigt enkelt tänkte vi dela vårt favoritrecept med er. Is i glaset, ungefär 5 cl Gin och cirka 10-12 cl tonic.zelfgemaakte Gin-Tonic. De flesta brukar garnera med en eller två bitar citron eller lime. En del av damerna här på kontoret har provat att använda gurkstrimlor. Resultatet blev faktiskt ganska bra. Konstigt, men bra!