Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vad våra kunder säger

Quote icon

Snabb leverans. Super nöjd !

Claudia Publicerades 28-05-22

10 av 10
Quote icon

Superfin pokal och bilden blev jättefin! Bra kvalité genomgående!

Kim Publicerades 28-05-22

10 av 10
Quote icon

Allvarligt talat, så är jag supernöjd. Fin kvalitet på produkten, fotot på chokladen var kanonfin Transportförpackningen var riktigt bra. Väldigt bra pris för en så fin produkt. Frugan blev jätteglad. 10 av 10 i betyg Mvh Jerry

Jerry Publicerades 28-05-22

10 av 10
9.9

2853 recensioner

Se alla

Julklappar till henne


Det är alltid svårt att hitta rätt julklapp till sin flickvän eller fru. Visserligen vet man vad hon brukar tycka om, men på något sätt kan det ibland trots allt kännas hopplöst. För att hjälpa dig lite på traven så har vi här under lite tips till dig.

Hennes julklapp

Återigen är det den tiden på året man ger lite extra och det går fort till julafton. Gör denna julen lite extra speciell med en unik och personlig julklapp. Hos YourSurprise hittar du många presenter till olika priser och det bästa är att man kan personalisera dem med sina favoritkort eller en kärleksfull hälsning. Hon blir nog glad för en personlig choklad med ett "jag älskar dig" och ett romantiskt kort på er båda tryckt på en Milkachoklad. En Bamsekram är aldrig heller helt fel! Julklappstips för alla kvinnor

Vi hjälper gärna till med att hitta den perfekta julklappen. Är hon kanske en riktig godisgris så är en god choklad ett hett tips. Lägg till en flaska gott vin med din egendesignade etikett eller låda, så kan det inte bli fel! En personlig mugg eller ett graverat teglas är också väldigt uppskattade presenter!