Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vill du berätta för din pappa att du älskar honom på ett unikt sätt? Gör ditt tillfälle extra speciellt och överraska din pappa med en personligt anpassad present till hans födelsedag, fars dag eller vilken dag som helst på året!

486 Gåvor

Du har sett 48 av 486 gåvor

Present till pappa som har allt

Att köpa en present till en pappa är ofta ganska svårt. För det mesta säger de att de inte behöver något, och när du kommer på något kanske de redan har det. Men vad köper man då till en pappa som har allt?

Om du inte kan komma på något användbart kan du satsa på något som mer liknar en upplevelse. Tänk utanför boxen och överraska honom med ett fint kort och biljetter till en konsert, ett förkläde med hans namn för en matlagningskurs, en ryggsäck för en vandring i bergen eller en vattenflaska för en sportig dag tillsammans på gymmet. De minnen som skapas av sådana upplevelser kan vara ovärderliga och kommer att vara livet ut. Här är några fler idéer:

 • Whiskyprovningsset - Kombinera med en destilleritur för en djupgående upplevelse.
 • Grillset - Komplettera med en matlagningskurs med fokus på grillteknik.
 • Skrivdagbok - Kombinera med en skrivkurs för den blivande författarpappan.
 • Badrock med hans namn - Kombinera med en dag på spa.

Vad är en originell present till pappa?

Är din pappas födelsedag eller Fars dag precis runt hörnet, och du kliar dig i huvudet för att komma på en rolig och omtänksam present? Oroa dig inte, för vi har några fantastiska idéer som säkert kommer att göra hans dag speciell!

Självklart handlar YourSurprise om personliga presenter. Här är några av de bästa personliga gåvorna till en pappa:

 1. Personlig uppsättning med grillverktyg: Ett personligt set med grillverktyg är perfekt för pappan som älskar att grilla. Han kommer att uppskatta att ha sina egna högkvalitativa verktyg, kompletta med hans namn eller initialer ingraverade på dem.
 2. Anpassad vinkaraff: För pappor som njuter av sitt vin kommer en personlig vinkaraff inte bara att ge en touch av elegans till deras bar utan också fungera som en ständig påminnelse om din kärlek och uppskattning.
 3. Graverad klocka: En graverad klocka är en tidlös gåva som din pappa kan bära varje dag. Gör den personlig med ett tänkvärt meddelande för att göra den extra speciell.
 4. Fotobok på fars dag: Samla dina favoritminnen med din pappa i en vackert designad fotobok. Det är ett känslosamt minne som han kommer att vårda i många år framöver.
 5. Anpassad t-shirt med pappaskämt: Omfamna din pappas sinne för humor med en t-shirt med hans favoritpappaskämt. Han kommer att bära den med stolthet och få alla runt omkring honom att skratta.
 6. Personlig plånbok i läder: En högkvalitativ läderplånbok med din pappas initialer präglade på är både praktisk och snygg. Det är en gåva som han kommer att använda varje dag och tänka på dig varje gång han gör det.
 7. Manschettknappar med monogram: För pappan som gillar att klä upp sig kommer ett par manschettknappar med monogram att ge en personlig touch till hans formella klädsel och få honom att känna sig extra speciell vid viktiga tillfällen.
 8. Anpassat familjefotografi: Beställ ett personligt familjefototryck som fångar din familjs unika band. Din pappa kommer att bli rörd av det sentimentala värdet och stolt över att visa upp det i sitt hem.

Hur gör man en fin present till sin pappa?

Letar du efter den perfekta presenten till din pappa? Då behöver du inte leta längre! Följ dessa enkla steg för att skapa en unik och minnesvärd present som din pappa kommer att uppskatta:

 1. Fundera över hans intressen och hobbies: ta en stund och fundera över vad din pappa älskar att göra på sin fritid. Oavsett om det handlar om att grilla, laga mat eller meka med prylar kan det vara nyckeln till att hitta den perfekta presenten.
 2. Gör den personlig: Att ge en gåva en personlig touch gör den extra speciell. Överväg att gravera in hans namn eller initialer på en snygg penna eller anpassa en fotoram med ett innerligt budskap.
 3. Gör den praktisk: Pappor uppskattar gåvor som är både omtänksamma och användbara. Välj något som han kan använda i sitt dagliga liv eller när han ägnar sig åt sin favoritaktivitet. 4. Slå in den! Glöm inte hur viktigt det är med en väl inslagen present. Lägg lite möda på att välja det perfekta omslagspapperet och lägg till ett omtänksamt kort för att låta honom veta hur mycket han betyder för dig.