Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Letar du efter bra glas till camping eller för att använda i trädgården? Våra personliga plastglas är perfekta! Lägg till ditt eget foto, namn och/eller text för att skapa din alldeles egna uppsättning.

Personliga plastglas

Ett bra alternativ till glas är personliga plastglas! Motståndskraftiga, hållbara men ändå lika snygga som den äkta varan. Dessutom är våra plastglas lätta att diska och passar för alla tillfällen.

På YourSurprise bryr vi oss om kvaliteten på våra produkter och vi bryr oss om miljön. Av denna anledning är våra glas gjorda av copolyester, utan BPA. Rätt val för dig som letar efter ett hållbart alternativ men som inte vill kompromissa med kvaliteten.

Hur gör man de återanvändbara glasen personliga?

Våra plastglas kan skräddarsys med foto, text och/eller design. På så sätt kan du skapa ditt glas eller glas-uppsättning efter dina önskemål!

Vi trycker din design på glasen med en UV-stråleteknik, för ett unikt resultat. Du kan också skriva ut din företagslogotyp eller lägga till olika namn för att skapa en uppsättning glas för hela familjen.

Olika glas för olika ögonblick

Roliga glas för alla tillfällen!

Dela glädjen när du utbringar en skål, för att fira en viktig milstolpe, under en romantisk kväll eller för att överraska en älskad person med denna unika present. Med ett personligt återanvändbart glas kan du skåla för alla viktiga ögonblick i livet, var som helst, när som helst.

Vi har ett urval av plastglas till allas favoritdryck:

  • Återanvändbar ölmugg
  • Återanvändbart cocktailglas: Häll upp din favoritcocktail i detta roliga, personliga glas!
  • Återanvändbart vattenglas: Det perfekta glaset för en snygg dukning!
  • Återanvändbart gin-tonic-glas: Njut av din gin tonic i ett personligt glas i plast.
  • Återanvändbart vinglas

Återanvändbara plastglas med logotyp

Har du ett företag och letar du efter ett unikt sätt att marknadsföra det? Dessa plastglas är perfekta för alla evenemang eller som present till dina kunder. Du kan anpassa dem med din logotyp och på så sätt designa dem för alla tillfällen!

Tips: Designa våra återanvändbara glas med din logotyp och allas namn för ditt kontor. På så sätt kan du säga adjö till engångsplast en gång för alla!

Om du letar efter en annan typ av personlig design kan du kolla in våra graverade glas som också kan anpassas med logotyp och namn!