Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Anpassade pennor är en unik present för alla tillfällen: studenten, nytt jobb och så vidare. De är också fantastiska som affärsgåva! Upptäck vårt stora sortiment med personligt anpassade pennor som kan lasergraveras.

26 Gåvor

Graverade pennor

Om du skulle vilja ge en av dina nära och kära en vacker och praktisk present, kan du inte misslyckas med en reservoar- eller kulspetspenna med namn eller text som väljer graverad på den.

En graverad penna är en fantastisk present för: * ett årsjubileum på arbetet * examen * pensionering eller bara för att de älskar att skriva och alltid finns där för dig.

Graverad reservoarpenna

Om du vill överraska en familjemedlem, vänner eller arbetskamrater med en vacker Parker-penna, hittar du ett urval reservoarpennor i vårt sortiment. De kan göras personliga och beställas online på nolltid. Ange om mottagaren är vänster- eller högerhänt och lägg till upp till 12 tecken med text som ska graveras. Om du vill kan du även lägga till en liten symbol, som t.ex. ett hjärta, en elegant virvel eller en blomma.

Graverad kulspetspenna

Vi har kulspetspennor av Waterman, Parker och Viva-pennor i vårt sortiment, i olika färger. Välj penna och lägg till text du vill ha ingraverad.

Mer coolt kontorsmaterial

Om du vill lägga till ytterligare en present, har vi ett utbud av andra kontorsrelaterade presenter som också kan göras personliga. Vi har personliga kalendrar eller personliga anteckningsböcker och du kan lägga till den design du önskar. Ladda upp din favoritbild, lägg till en av våra roliga designs och ett namn och skapa en rolig present på nolltid.