Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vem vill du överraska med ett personligt träkort? Få fotot, namnet och/eller meddelandet efter som du väljer tryckt på ett träkort och skicka en unik överraskning. De inkluderar till och med ett displayställ i trä!

Träkort med egen bild och text

Vill du skicka ett fint kort till någon? Varför inte göra det på ett litet mer unikt sätt med ett fint träkort.

Ett träkort är exakt som det låter, ett kort tryckt på trä. Detta gör så att kortet står ut lite mer och varar längre. Ett träkort skiljer sig verkligen från de vanliga traditionella korten och är ett perfekt komplement till din present. Du kan enkelt ladda upp ditt foto, bild eller text i vår editor och sen ser vi till att det trycks i hög kvalite på en fin träbit.

Träkort för att önska någon krya på dig

Vill du önska någon krya på dig och visa att du tänker på dem? I vårt personaliserings verktyg hittar du trevliga krya på dig texter och designs såsom “Hoppas du mår bra snart” eller “Många kramar till dig”. Men du kan självklart skriva in din alldeles egna text också.

Träkort med fotokollage

Har du många roliga och fina bilder av dig och dina nära och kära? Då kan du enkelt skapa ett fotokollage med flera olika foton. Vi har flera olika mönster som du kan använda dig av för att skapa ditt kollage. Allt du behöver göra är att ladda upp dina bästa foton och placera ut dem. Vi sköter vi resten!

Träkort för någon du saknar

Saknar du någon som du inte kan träffa för tillfället? Skicka då ett kort som är gjort av trä med ett personligt och fint meddelande på. Vi är säkra på att oavsett vem det är så kommer hen bli otroligt glad.

Träkort som födelsedagskort

Är det någon som fyller år snart? Varför inte ge dem ett kort som inte är gjort av det klassiska materialet papper, utan trä istället? Du kommer definitivt stå ut från mängden och om det är något kort som personen kommer att lägga undan och spara så är det ditt! Du kan själv designa träkortet exakt så som du vill ha det. Oavsett hur gammal mottagaren är så är det ett perfekt komplement till din present.