Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vill du överraska en BBQ-entusiast med en bra present till grillen? Skapa en personlig BBQ-present till dem! Vad sägs om ett snyggt läderförkläde med deras namn, eller en praktisk uppsättning BBQ-redskap? Kolla in vårt breda utbud av personliga BBQ-presenter och skapa dina nu.

53 Gåvor

Du har sett 48 av 53 gåvor

Tillbehör och presenter till grillen

Vem älskar inte att grilla? Oavsett om de är för kött, fisk eller grönsaker, är de alltid uppskattade... inte bara för att äta, utan också för att dela stunder och minnen med familj och vänner! Den vackraste årstiden är sommaren, men varje tillfälle är bra om det är lite sol! Förutom människorna, grillen, maten och dryckerna kan du inte missa det nödvändiga för att göra en utsökt grillfest! Det du behöver är grilltillbehören, som inte bara är av utmärkt kvalitet, utan också skräddarsydda!

Tips på grillpresenter

Känner du någon som älskar att grilla? Eller är du själv den där personen? Fullborda din kärlek till grillat med presenter som skapats speciellt för detta tillfälle, du kan anpassa dem som du vill! Det är inte allt, det kan också vara en originell present! Är du osäker på vad du ska ge? Vad sägs om ett läderförkläde broderat med namnet eller ett grillset, men även kökshandskar i läder är en perfekt present... du behöver bara välja den du gillar!

Personliga grillpresenter

En grillpresent blir en mycket mer originell present om den är personlig. Låt mottagaren veta att du känner honom väl med en helt personlig gåva, som visar att han kommer ihåg hans passion för grillning. Personanpassning beror på gåvan. Om du väljer en ölmugg, en vinkylare, en korkskruv i stål eller set med salt- och pepparkvarn, så kommer din gåva att graveras med en högkvalitativ laser. Väljer du förklädena, grillsetet, bordstabletten eller handskarna så kommer gåvan att broderas direkt i våra verkstäder. Upptäck våra personliga grillpresenter och tips på vår blogg.

Tillbehör eller grill för fester och roliga utomhusaktiviteter

Att ha en grillfest för att fira en högtid är ett underbart alternativ om du vill förändra och diversifiera dig från de vanliga inomhusfesterna! Utomhus är allt mycket intressantare, särskilt en vacker solig dag. Att tillbringa en dag i naturen, i gott sällskap och med god mat är något fantastiskt! Om du funderar på att anordna en fest med grilltema, måste du absolut se våra skräddarsydda produkter och använda dem för att göra tillställningen oförglömlig!