Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Gör din mugg personlig med valfritt foto, namn och/eller text Ett stort utbud av personliga muggar för alla tillfällen och alla mottagare, inklusive vår personliga magiska mugg, mugg med namn, termosmugg och många, många fler!

33 gåvor

Personliga Muggar Med Tryck

Muggar är den enklaste och bästa presenten du kan ge. I stort sett alla använder sig av muggar och med så många olika varianter som finns så kan man aldrig ha för många! Här på Yoursurprise kan du även personalisera din mugg vilket gör att varje mugg får sin egna unika touch. De muggar vi erbjuder är bland annat, emaljmuggar, termosmuggar, smurf muggar, och självklart den berömda magic muggen som avslöjar trycket när muggen blir varm. En mugg med ett foto eller text är en unik och rolig present. Överraska någon med en mugg tryckt med semesterbilder, bröllop, svensexan eller möhippan. Allt är möjligt och ingen idé är dum. Varför inte ge din personal en egen mugg att ha i fikarummet?

Har du ibland svårt att bestämma dig för vilken present du ska ge någon? En mugg är en tidlös gåva. Det finns trots allt alltid muggar och glas som går sönder i huset, och om du har ett fint foto att skriva ut är det ett originellt sätt att bevara ett minne. Vare sig det är jul, påsk, mors dag eller fars dag är en personlig mugg alltid en bra idé. Du kan välja mellan de många olika modellerna för varje tillfälle. Tänk dig att dricka ditt favoritte från din personliga mugg för te.

Om du också vill lämna ett meddelande är det bara att lägga till det i redigeringen, så kommer du garanterat att bli imponerad!

Muggar är inte alla lika! Vi har ett stort utbud av muggar i olika material, former och färger som du kan göra unika och speciella genom att personalisera dem med dina favoritfoton i bara några få steg.

Du kan också göra din mugg personlig med ditt företags logotyp för att skapa en hållbar reklampåse eller present till anställda och kunder. Du kan göra din beställning direkt på webbplatsen, ladda upp din logotyp eller kontakta vår affärsavdelning för att få hjälp med din stora beställning.

Vem ska du ge en mugg till?

Oavsett om det är en present till honom eller henne, din pojkvän eller bästa vän, vad sägs om ett fint collage med dina bästa foton? Det kan vara en samling muggar som du ger dig själv till varje årsdag, eller en tanke för att tacka din bästa vän som alltid lyssnar på dina problem över en kopp te!

Om dina barn också har sin favoritmugg och ibland bråkar om vilken mugg som tillhör vem, kan du lösa situationen med en mugg med deras namn eller genom att välja en söt design som t.ex. en enhörningsmugg eller en fotbollsmugg.

Och på kontoret? En mugg är nödvändig. Vare sig det är te eller kaffe är en varm kopp den enda riktiga stunden av avkoppling.

Att ge en kollega en mugg är en gest som aldrig slutar att le.

Om du är en kaffeälskare har vi något för dig också! Vi har nog alla en favoritkopp kaffe som får oss att må bra på morgonen och som på ett oförklarligt sätt får kaffet att smaka bättre och mer intensivt. Vi tycker inte om när muggen används av någon annan!

Så det säger sig självt: att ge en eller flera muggar, särskilt om du kan få en personlig kaffemugg med foto eller en mugg med text, är inte bara en gåva, det är DEN gåva du letade efter.

Om du driver ett företag med supersmarta och kreativa anställda, missa inte chansen att tacka dem genom att ge dem en personlig mugg med deras namn eller varumärkeslogotyp. Tänk efter, det kan verkligen motivera dem att ge allt!

Hur personaliserar vi muggar med bild och text?

Vi använder en teknik som kallas sublimeringstryck, där överföring av värmekänsligt bläck, i det här fallet ett sublimeringsbläck som permanent färgar muggens yta när det kommer i kontakt med värme. Detta gör det möjligt för oss att trycka vilken färg och även vilken bild som helst som du önskar. Du kan lägga till upp till tre bilder och så mycket text som du vill på muggen. Din personalisering kommer att tryckas runt din färgade mugg med bild. Alla våra muggar kan sättas in i diskmaskin och tål mikrovågsugn på grund av att tekniken som används gör att din personalisering sitter fast på muggen för alltid. Det finns några muggar med undantag. En stålmugg inte kan sättas i mikrovågsugnen för då bryts trycket. Även den personliga magiska muggar kan inte sättas in i en mikrovågsugn. Det magiska lagret på utsidan av muggen är väldigt känslig för hetta, så det är bättre att inte riskera att din personalisering försvinner.

Personaliserade kaffemuggar

Visste du att Sverige ligger bland de Top 10 länderna i världen när det gäller kaffekonsumtionen? Om du är en kaffeälskare och njuter av en härlig fika med din bästa vän då kan vi skapa era personaliserade muggar där du kan lägga till roliga bilder på er tillsammans. De håller för alltid, precis som er vänskap. Vår planet är en bättre planet utan muggar gjorda av plast! Vi erbjuder till och med en personlig espressomugg för entusiaster.

En mugg som födelsedagspresent

Behöver du komma på en födelsedagspresent snabbt? Inga problem! Varför inte ge dem en personlig födelsedagsmugg? Du kan skapa en fin stålmugg med ett trevligt meddelande eller en rolig bild! Stålmuggen är tillverkad av rostfritt stål och är en riktigt snygg mugg som passar de flesta.

En mugg till din bästa vän

Vill tala om för din bästis hur mycket hen betyder för dig? Varför inte överraska hen med en mugg med hjärtformat handtag? Lägg även till en rolig bild och ett fint meddelande som visar hur mycket din bästis betyder för dig.

En mugg full av kärlek

Överraska den du älskar med en kärleksmugg. Samla alla era galnaste och roligaste foton från året som har gått och tryck dem på en mugg till din älskling. Vårt tips: Gör en tradition av det och skapa en ny kärleksmugg varje år med nya bilder för året som gått!

En mugg för hela familjen

Letar du efter en present till hela familjen? Varför inte ge alla en varsin mugg med en design som är personlig till var och en. Du kan t.ex. ge din dotter en unicorn mugg med hennes foto och namn. Och om din son gillar fotboll, varför inte ge honom en häftig fotbollsmugg med en bild när han har på sig sin favorit fotbollströja.

En mugg till dig själv

Men varför inte göra en mugg till dig själv? För vad är inte bättre än att vakna upp varje morgon med en kopp kaffe eller te i sin alldeles egen designade mugg? Du kan ha bilder på de du älskar, för saker du är tacksam över eller kanske bilder som får dig inspirerad. Du kan självklart lägga till en text också, som t.ex. “jag är tacksam över…” eller något motiverande som “just do it”, möjligheterna är oändliga.

Stora och små muggar

Vare sig du gillar att dricka en liten espresso eller en stor kopp te så har vi muggar som passar. För alla stordrickare så finns t.ex. vår XXL mugg som rymmer hela 445ml och ifall du gillar att ta med dig kaffet på vägen till jobbet så har vi vår stilrena termosmugg som kommer se till att hålla kaffet varmt.

Emaljmugg med tryck

Letar du efter en gammaldags mugg? Då rekommenderar vi vår klassiska emaljmugg! En riktig klassiker som aldrig går fel och som dessutom sticker ut från resten av de muggar du har hemma. Vi har även en cool personlig mugg i rostfritt stål för en industriell stämning