Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Gör din mugg personlig med valfritt foto, namn och/eller text Ett stort utbud av personliga muggar för alla tillfällen och alla mottagare, inklusive vår personliga magiska mugg, mugg med namn, termosmugg och många, många fler!

21 Gåvor

Personlig mugg Med Tryck

Få presenter är så uppskattade som personliga sådana. Ännu mer populärt hos mottagaren brukar det vara att få en gåva som kommer till användning. En personlig mugg är den perfekta presenten till någon du bryr om. Speciellt om personen i fråga uppskattar att dricka kaffe, te eller varm choklad varje dag. Något som ju de flesta av oss gör!

Det finns olika sätt att göra en mugg personlig på vår hemsida. Du kan välja en fotomuggar, såsom ett foto av antingen dig eller personen som ska få muggen. Personliga muggar med text är också ett alternativ. Det finns möjlighet att skriva i princip vad som helst på en mugg. Varför inte en kärleksfull hälsning eller liknande?

Designa egen mugg till någon du tycker om

Oavsett om du vill ge bort en mugg för te eller en kaffemugg har du gott om alternativ att välja bland i vårt sortiment. Det finns muggar i flera material och även i varierande färger. Du kan också välja en termosmugg som du kan anpassa utifrån dina önskemål.

Om du är på jakt efter en kärleksmugg finns det vackra muggar med hjärtformade handtag där du kan lägga till en text till din käresta. Du kan också välja ett fototryck, kanske ert bröllopsfoto eller något annan fin bild på dig och din partner.

Köp en mugg till dig själv

Givetvis kan du göra en personlig mugg till dig själv också. Gillar du att campa, vandra eller åka på kortare utflykter kan du välja en personlig mugg i rostfritt stål. Den är lätt att ta med sig och riskerar inte att gå sönder. Med din bild på blir det en utmärkt gåva till dig själv.

Du kan även låta göra en mugg i flera färger. Din färgade mugg med bild kan du till exempel ha i fikarummet på jobbet. Det är ett perfekt sätt att hålla koll på kaffemuggen och få ha den för dig själv.

Fixa en mugg med egen text

På vår hemsida är det enkelt att skapa en mugg med egen text. Vi erbjuder bland annat personliga magiska muggar, där muggen ser enfärgad ut tills den fylls med het dryck. När du fyller på den med kaffe eller te kommer din valda bild eller text att dyka upp. Det är också en perfekt gåva till någon du vill överraska.

När det kommer till vad du ska skriva är det helt upp till dig. En trevlig hälsning är en bra idé, men även ett skämt kan skrivas på muggen. Du kan välja typsnitt och storlek på texten samt placera och rotera den hur du vill. Det ger dig möjlighet att skapa en helt unik mugg till dig eller någon annan.

Välj en passande mugg

Alla har vi olika intressen och stilar. Det är just därför en personlig mugg är en utmärk present. Muggarna kan anpassas utifrån vad mottagaren tycker om och har för intressen och den passar i alla sammanhang. En födelsedagspresent, julklapp eller bröllopsgåva, personliga muggar är lämpliga för alla tillfällen!

Ska du ge en kaffetörstig person någonting rejält att dricka ur, kan du välja en XXL mugg. Den rymmer mer än fyra dl och kan givetvis också göras personlig. För en speciell mugg till någon du älskar finns mugg med hjärtformat handtag. Det gör muggen ännu mer speciell och den är perfekt som gåva på Alla Hjärtans Dag.

Ska fotbollsfantasten få en mugg kan du istället välja en snygg fotbollsmugg. Den är perfekt att dricka ur hemma i soffan när det är match på TV. Med namntryck och foto blir det en utmärkt gåva till alla fotbollsälskare.

Är det istället någon som älskar söta enhörningar som ska få muggen kan du välja en unicorn mugg. På vår enhörningsmugg finns plats för både foto och namn bredvid enhörningstrycket.

Snabbt och lätt att skapa personliga muggar

Många av våra muggar kan tryckas med både text och bild. Det är enkelt att göra en mugg personlig här på vår hemsida och det tar inte lång tid. Oavsett om du ska skapa en personlig födelsedagsmugg eller en personlig espressomugg gör du på samma sätt. Du klickar på muggen och sedan på "Personalisera". Du kommer då till en lättnavigerad sida där du väljer text, bild och design på muggen. Vad du kan ändra beror på vilken mugg du väljer.

Det är enkelt att testa dig fram i lugn och ro på sidan. Det gäller vare sig du vill skapa en personlig mugg som gåva till någon annan eller om du vill göra en fin mugg till dig själv.

Vem ska du ge en personlig muggar till?

Oavsett om det är en present till honom eller henne, din pojkvän eller bästa vän, vad sägs om ett fint collage med dina bästa foton? Det kan vara en samling muggar som du ger dig själv till varje årsdag, eller en tanke för att tacka din bästa vän som alltid lyssnar på dina problem över en kopp te!

Om dina barn också har sin favoritmugg och ibland bråkar om vilken mugg som tillhör vem, kan du lösa situationen med en mugg med deras namn eller genom att välja en söt design som t.ex. en enhörningsmugg eller en fotbollsmugg.

Mugg med design och logotyp

Och på kontoret? En mugg är nödvändig. Vare sig det är te eller kaffe är en varm kopp den enda riktiga stunden av avkoppling.

Att ge en kollega en mugg är en gest som aldrig slutar att le.

Om du är en kaffeälskare har vi något för dig också! Vi har nog alla en favoritkopp kaffe som får oss att må bra på morgonen och som på ett oförklarligt sätt får kaffet att smaka bättre och mer intensivt. Vi tycker inte om när muggen används av någon annan!

Så det säger sig självt: att ge en eller flera muggar, särskilt om du kan få en personlig kaffemugg med foto eller en mugg med text, är inte bara en gåva, det är DEN gåva du letade efter.

Om du driver ett företag med supersmarta och kreativa anställda, missa inte chansen att tacka dem genom att ge dem en personlig mugg med deras namn eller varumärkeslogotyp. Tänk efter, det kan verkligen motivera dem att ge allt!

Hur personaliserar vi muggar med tryck och text?

Vi använder en teknik som kallas sublimeringstryck, där överföring av värmekänsligt bläck, i det här fallet ett sublimeringsbläck som permanent färgar muggens yta när det kommer i kontakt med värme. Detta gör det möjligt för oss att trycka vilken färg och även vilken bild som helst som du önskar. Du kan lägga till upp till tre bilder och så mycket text som du vill på muggen. Din personalisering kommer att tryckas runt din färgade mugg med bild. Alla våra muggar kan sättas in i diskmaskin och tål mikrovågsugn på grund av att tekniken som används gör att din personalisering sitter fast på muggen för alltid.