• Varje gåva med ditt foto och text
  • Spread a little happiness
  • Levererat unika och personliga presenter i 15 år
Presenter med Foto, Bild och Text
Unika och Personliga Presenter i 15 år
Inte Bara för Födelsedagar
Presenter med Foto, Bild och Text
Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.
Unika och Personliga Presenter i 15 år
Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.
Inte Bara för Födelsedagar
Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.
Designa Din Egen Mugg
Vad våra kunder säger
9.8
Se alla 1101 recensioner
Jonatan
Publicerades 20-10-20

"Riktigt bra "

10 av 10
Emma
Publicerades 20-10-20

"Trevligt bemötande vid postnords felhantering av paket. Dessutom snabb leverans! "

10 av 10
Sofia
Publicerades 20-10-20

"Postnord kunde skickat sms istället för brev att varan är på utlämningsstället. När jag spårade så stod.."

10 av 10

Personliga Muggar Med Tryck

Muggar är den enklaste och bästa presenten du kan ge. I stort sett alla använder sig av muggar och med så många olika varianter som finns så kan man aldrig ha för många! Här på Yoursurprise kan du även personalisera din mugg vilket gör att varje mugg får sin egna unika touch. De muggar vi erbjuder är bland annat, emaljmuggar, termosmuggar, smurf muggar, och självklart den berömda magic muggen som avslöjar trycket när muggen blir varm. En mugg med ett foto eller text är en unik och rolig present. Överraska någon med en mugg tryckt med semesterbilder, bröllop, svensexan eller möhippan. Allt är möjligt och ingen idé är dum. Varför inte ge din personal en egen mugg att ha i fikarummet?

En mugg som födelsedagspresent

Behöver du snabbt komma upp med en födelsedagspresent? Inga problem! Varför inte ge dem en snygg stålmugg med en fint meddelande på eller en rolig bild? Stålmuggen är gjord av rostfritt stål och är en riktigt stilren mugg som passar de flesta.

En mugg till din bästa vän

Vill tala om för din bästis hur mycket hen betyder för dig? Varför inte överraska hen med en mugg med hjärtformat handtag? Lägg även till en rolig bild och ett fint meddelande som visar hur mycket din bästis betyder för dig.

En mugg full av kärlek

Överraska den du älskar med en kärleksmugg. Samla alla era galnaste och roligaste foton från året som har gått och tryck dem på en mugg till din älskling. Vårt tips: Gör en tradition av det och skapa en ny kärleksmugg varje år med nya bilder för året som gått!

En mugg för hela familjen

Letar du efter en present till hela familjen? Varför inte ge alla en varsin mugg med en design som är personlig till var och en. Du kan t.ex. ge din dotter en unicorn mugg med hennes foto och namn. Och om din son gillar fotboll, varför inte ge honom en häftig fotbollsmugg med en bild när han har på sig sin favorit fotbollströja.

En mugg till dig själv

Men varför inte göra en mugg till dig själv? För vad är inte bättre än att vakna upp varje morgon med en kopp kaffe eller te i sin alldeles egen designade mugg? Du kan ha bilder på de du älskar, för saker du är tacksam över eller kanske bilder som får dig inspirerad. Du kan självklart lägga till en text också, som t.ex. “jag är tacksam över…” eller något motiverande som “just do it”, möjligheterna är oändliga.

Stora och små muggar

Vare sig du gillar att dricka en liten espresso eller en stor kopp te så har vi muggar som passar. För alla stordrickare så finns t.ex. vår XXL mugg som rymmer hela 445ml och ifall du gillar att ta med dig kaffet på vägen till jobbet så har vi vår stilrena termosmugg som kommer se till att hålla kaffet varmt.

Emaljmugg med tryck

Letar du efter en gammaldags mugg? Då rekommenderar vi vår klassiska emaljmugg! En riktig klassiker som aldrig går fel och som dessutom sticker ut från resten av muggarna du har hemma.