Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Skäm bort den speciella mannen i ditt liv på alla hjärtans dag med en romantisk gåva prydd med foto, namn och/eller text som du väljer själv.

188 Gåvor

Du har sett 48 av 188 gåvor

Alla hjärtans dag present till pojkvän

Alla män gillar egentligen när man tänker på dem. Detta gäller även alla hjärtans dag. Vissa män säger att de tycker att det är tramsigt att delta i alla hjärtans dag. Men när du ger honom en present får du ett leende på läpparna varje gång. Förutom att överraska honom med en trevlig doft, finns det tusentals sätt att överraska män på ett originellt sätt med en alla hjärtans dag-present till honom.

Gör på ett annat sätt i år. Gör till exempel hela dagen till en present. Börja dagen med frukost på sängen och lägg ett brev under hans bestick. Säg inte vad det här brevet står för och varför han får det. Målet med detta är att få honom att göra ett ord av bokstäver i slutet av dagen. Ordet som dyker upp kan då till exempel vara platsen där du gömt din alla hjärtans dag-present till din vän. Eftersom han får brev hela dagen och inte vet vad detta är till för, kommer din älskling att bli nyfiken och full av frågor. Om din vän har pusslat ihop ordet och hittar sin present på din plats, kommer det att bli en stor överraskning. Detta är en mycket enkel metod för att ge honom din alla hjärtans dag-present på ett originellt sätt.

Alla hjärtans dag present till din pojkvän

Det finns naturligtvis många fler kreativa sätt att visa din kärlek till din vän med en alla hjärtans dag-present. Här är några exempel för lite inspiration:

 1. Gå ut och ät middag på ett romantiskt ställe och ge din present tillsammans med efterrätten
 2. Ge din alla hjärtans dag-present en dag tidigare så att han inte ser den komma
 3. Lägg din present i en ballong med konfetti så att han måste smälla ballongen innan han kan nå sin present

Förutom ett trevligt sätt att överraska honom, vill du också att presenten ska göra honom glad. Letar du efter en originell alla hjärtans dag-present till honom i år? Ge då en personlig alla hjärtans dag-present med foto och text. Välj dina mest romantiska bilder så att han kan njuta av era finaste stunder varje dag.

Våra favoritpresenter till alla hjärtans dag för män

Vi har samlat våra favoritpresenter till alla hjärtans dag för honom och för dig:

 1. Designa din egen bok med bucketlist för par
 2. Är han en riktig godisgris? Ge honom sedan en personlig toblerone
 3. En gammal goding; Ge bort ett handskrivet brev
 4. Lagar han de godaste rätterna åt dig? Överraska honom med ett personligt läderförkläde

Billiga alla hjärtans dag-presenter till honom

Du vill förmodligen att din alla hjärtans dag ska vara speciell. Det är en härlig känsla att se leendet hos den person du älskar med en oväntad present. Känslan och lyckan som gör dig mållös. Du behöver ingen inte en så stor budget för en sådan present som du kanske tror. Det finns många billiga presentidéer för alla hjärtans dag som kommer att överraska dig.

Vad är hemligheten? Gör en present speciellt designad till din vän, kanske med en speciell tanke bakom. Titta igenom dina favoritbilder på er tillsammans, tänk ut ett fint meddelande och skapa den perfekta överraskningen! Upptäck alla idéer för alla hjärtans dag-presenter under 20 euro Blogg - alla hjärtans dag-presenter under 20 euro

De mest originella alla hjärtans dag-presenter till honom 2024

Du känner definitivt din pojkvän eller make bättre än någon annan. Ni har förmodligen varit tillsammans i flera år eller så har ni lärt känna varandra dag efter dag. Om han är den tillgivna typen kommer han säkert att älska att få en romantisk present. Om hon å andra sidan inte är romantisk, kan hon fortfarande uppskatta en oväntad present. Det är inte alltid lätt att hitta den mest passande presenten, men med något unikt och originellt är du på den säkra sidan! En av de mest populära alla hjärtans dag-presenter för män är till exempel en tanke att dela med din älskade, en upplevelse att minnas tillsammans. Om ni redan har haft många upplevelser tillsammans kan ett fotoalbum samla dem alla eller kanske en rolig personlig bok för älskare. Om du å andra sidan vill skapa nya ögonblick som ni kan minnas tillsammans kan du överraska honom med en personlig resväska för en helg eller ett köksförkläde för den matlagningskursen han så gärna ville gå.

Letar du efter en alla hjärtans dag-present till din pojkvän men har slut på idéer? Här är en lista över våra favoriter!

 • Ett kit för att skapa din egentillverkade öl hemma
 • En låda med din favoritwhisky
 • Ett personligt förkläde i ekologiskt läder
 • Ett provsmakningsset med 5 olika ölsorter
 • Söta boxershorts personligt anpassade med ett foto
 • Ett läderarmband med hennes namn

Alla hjärtans dag-presentpaket till honom

En av presenterna som alltid uppskattas av män till alla hjärtans dag är ett presentpaket eftersom det låter dig ta emot olika tankar inuti i ett vackert personligt paket. Du kan välja en presentförpackning för kroppsvård med till exempel Axe-produkter eller ett set med badtvålar. För den som älskar att njuta av en kall öl efter en arbetsdag kan valet falla på ölprovningsseten. För en ännu mer elegant present kan personlig champagne inte undgå att bli lika uppskattad. Bland drycker kan du välja bland ett brett urval av likörer och bitra likörer i personligt anpassade förpackningar. Årets nyhet är ett personligt anpassat paket med tilltugg och dryck tillsammans med glas graverade med ett namn.

Alla hjärtans dag-presenter till din pojkvän

Det finns många populära gåvor till honom: parfymer, kläder eller herrtillbehör. Dessa gåvor är lika populära, men i år kan du försöka göra en originell och unik Alla hjärtans dag-present till din pojkvän eller make. Ge inte ett enkelt föremål, utan en kärleksupplevelse på Alla hjärtans dag 2024!

Börja på morgonen med att servera frukost på sängen på en bricka med ett personligt foto av dig, eller servera en cappuccino i en (magisk?!) mugg med ett personligt foto. Finns det något bättre sätt att börja dagen?

På eftermiddagen kan du lämna några romantiska fraser och meddelanden runt om i huset. På så sätt får du honom att leva en kärleksväg som leder rakt in i hjärtat.

Slutligen skålar ni på kvällen med graverade champagneglas för att befästa er kärlek. En flaska champagne har alltid en effekt som ingen kan förneka, och att ta emot den med en speciell dedikation kan bokstavligen göra dig mållös. Om du inte har något sätt att börja på morgonen och vill ha en annorlunda Alla hjärtans dag, får du ett tips: har du någonsin tänkt på att återskapa er första dejt? Det är en mycket originell och personlig idé, och det kommer säkert inte att bli lätt, men om du kan ta med henne till platsen för ert första möte kommer det att falla väl ut.

Prisvärda present alla hjärtans dag pojkvän

Alla hjärtans dag är förknippat med att fira kärleken. Naturligtvis är det inte nödvändigt att överraska din älskade på den här dagen, men han kan bli imponerad av att du kommer ihåg denna dag och överraskar honom med en gåva som visar din tillgivenhet. Om din budget är lite stram är den goda nyheten att du kan hitta prisvärda gåvor för alla budgetar. Förslag på en prisvärd alla hjärtan dags-present till honom är:

 • Nyckelring i läder med foto
 • En personlig vattenflaska
 • Ett graverat ölglas
 • En termosmugg med ett foto
 • En öl- eller vinöppnare

Lyxiga alla hjärtans dag-presenter till en pojkvän

Alla hjärtans dag-presenter behöver inte bara handla om choklad och rosor. För mannen i ditt liv som gillar lite finare sakerna kan det vara helt rätt att ge något mer lyxigt. Dessa lyxartiklar är inte bara praktiska och av hög kvalitet, de kommer också visa honom hur speciell han är för dig. Om du vill ha några förslag kan en graverad träklocka med hans namn, en flaska sprit med fodral, ett graverat läderarmband, eller ett cocktailset vara något att ge bort denna dag.

Upplevelser att ge honom på alla hjärtans dag

Att hitta den perfekta presenten till honom på alla hjärtans dag behöver inte nödvändigtvis innebära att du bara väljer materiella saker. Ibland är de mest meningsfulla och oförglömliga gåvorna upplevelser, minnen som ni båda kan vårda under en livstid. Här är några spännande och unika upplevelsepresenter till den speciella mannen i ditt liv:

 1. En vinprovning: anordna en vinprovning hemma med unika graverade glas
 2. En weekendresa: Planera en överraskande weekendresa till en plats som han alltid har velat besöka. Avslöja nyheten genom att ge honom en personlig resväska!
 3. En elegant middag i hemmet: Välj hans favoriträtter och avsluta med en läcker dessert. Dekorera bordet med graverade glas och personliga servetter med era initialer.
 4. En matlagningskurs: Om han tycker om att laga mat är en matlagningskurs från ett proffs en bra present. Han kan lära sig nya tekniker och recept och njuta av frukterna av sitt arbete. Glöm inte att ge honom ett skräddarsytt förkläde för detta tillfälle!

Roliga alla hjärtans dag-presenter till honom

Alla hjärtans dag är en dag då vi firar kärleken. Även om det är en romantisk återkommande dag kan en dos humor med några roliga alla hjärtans dag-presenter till honom direkt liva upp stämningen. En rolig gåva blir också ett kärt minne. Några alla hjärtans dag-presenter till en man som garanterat får honom att le kan vara: underkläder med tryck (exempelvis boxershorts eller strumpor med ett foto), en plyschleksak med hans ansikte, en skräddarsydd bucket hat, en slips med ett foto, tofflor eller en ballong med tryck.

3 presenttips till alla hjärtans dag för en man

Att välja den perfekta alla hjärtans dag-presenten till din man kan vara en knepig uppgift. Det är en dag då du ska uttrycka din kärlek, och en omtänksam gåva kan säga mycket. Oavsett om din man är en prylnörd, en stilentusiast eller någon som uppskattar enkla men känslosamma gåvor, kan följande tre presentidéer göra hans alla hjärtans dag oförglömlig.

Alla hjärtans dag-present till en man som älskar att resa

Om din man älskar att resa kanske han uppskattar en resedagbok, en personlig ryggsäck, en reselista, en helt ny läderplånbok eller en snygg bagagetagg i läder.

Alla hjärtans dag-present till mannen som älskar att laga mat

Om mannen i ditt liv älskar att tillbringa tid i köket varför inte överraska honom med ett nytt köksredskap med hans namn på? Några populära köksredskap är grillset och verktyg, skärbrädor, köksredskap i bambu, graverade salt- och pepparkvarnar, vinkylare och många fler!

Alla hjärtans dag-present till den romantiska mannen

Om han är den romantiska typen välj då en gåva som kommer att slå an en sträng i hans hjärta. Det kan vara något som exempelvis en samling av era romantiska minnen tillsammans. Kanske ett fotoalbum, en låda med fotoutskrifter, en canvasutskrift, fotokakel, tryckta ramar, hjärtformad choklad eller en personligt anpassad mjuk kudde.

Senaste trenderna för presenter till honom på alla hjärtans dag

En av de mest sålda alla hjärtans dag-presenterna till en pojkvän är kanske den mest klassiska av dem alla: choklad! Choklad kan fås i en mängd olika former, men den senaste trenden är att personligt anpassa sin egen alla hjärtans dag-choklad med ett foto, en text eller ett namn. Från gigantiska chokladkakor till hjärtformad choklad - det finns en chokladgåva för varje man!

Små minnessaker är också populära gåvor. Det kan exempelvis vara muggar med tryck, söta nallebjörnar, strumpor med tryck och personliga fotoramar.

Bland de senaste trenderna finns möjligheten att ge en gåva så att han kan tillverka egen öl hemma eller ge bort en personlig box med en flaska sprit, vin eller öl.

Att ge din älskling något alldeles speciellt kan göra hans dag minnesvärd. Din tanke och omtanke bakom dessa gåvor kommer att ge en särskild touch till firandet och göra det till en alla hjärtans dag som han kommer att uppskatta i många år framöver.