Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Skäm bort den speciella kvinnan i ditt liv på alla hjärtans dag med en romantisk gåva prydd med foto, namn och/eller text som du väljer själv.

195 Gåvor

Du har sett 48 av 195 gåvor

Alla hjärtans dag present till flickvän

14 februari är det dags att packa upp en vacker alla hjärtans dag-present till henne. De flesta kvinnor gillar det bara de tänker på det, men vi hjälper dig att hitta den perfekta presenten. Vi har så många romantiska och fina presenter till henne att du kan vara säker på att du hittar något vackert. I år hjälper vi dig att lägga till lite mer djup till alla hjärtans dag!

Våra vardagliga liv är ofta så hektiska att vi brukar glömma bort att kärlek är en känsla som uttrycks i fina gester och ord. Det innebär att tanken bakom din gest är lika viktig som själva gesten.

Så börja med att skriva ner några hjärtevärmande ord. Vad tänker du på först när du tänker på den personen? Finns hon alltid där för dig när du behöver det, eller skickar hon ofta meddelanden till för att önska dig lycka till? Det finns många poeter och artister före dig, så använd dikter eller sånger för inspiration. Du kan sedan använda dessa fina ord och sätta dem på presenten eller presentkortet. Sättet att ge din present ännu mer mening.

Alla hjärtans dag-presenter till din flickvän

Kärlek är en känsla som måste uttryckas med gester, ord och enkla "föremål". Det är sant att dyra smycken alltid är effektiva, men enligt vår åsikt är det bästa sättet att visa all din kärlek att uttrycka det med en speciell och unik tanke.

Till att börja med: skriv en mening om kärlek till henne! Det finns många poeter som har skrivit om sin kärlek, många filmer och låtar, så varför inte ta ett citat från en fras i hans eller hennes favoritlåt? Som gåva kan du göra en lapp med ett slående citat. Vi garanterar resultatet!

Du kan välja att göra henne ett personligt smycke med ditt foto eller ge henne en söt och kärleksfull nalle! Och i slutändan, ge din Alla hjärtans dag-present vid ett speciellt tillfälle på kvällen, gör det inte planlöst! I slutet av en trevlig romantisk middag eller framför en fantastisk utsikt, och du är redan på väg. Försök att göra det på ett originellt och oväntat sätt, för du vet att de vackraste överraskningarna är de oväntade.

Upplevelser att ge bort till henne på alla hjärtans dag

Konventionella gåvor till alla hjärtans dag är garanterat uppskattade (det är trots allt tanken som räknas, eller hur?). Men är det inte trevligt att göra det där lilla extra i år? Upplevelsepresenter, som ger oförglömliga minnen och spännande äventyr, blir alltmer populära, och inte utan anledning. De erbjuder unika upplevelser som din älskade kan minnas för alltid!

Här är några alternativ som kan inspirera dig:

 • Matlagningskurs: Om hon gillar kulinariska äventyr kan du anmäla er båda till en matlagningskurs. Ge henne gåvan tillsammans med ett personligt förkläde.
 • Spadag: En spadag kan vara en bra upplevelsepresent. Unna henne en avkopplande dag med massage, ansiktsbehandlingar och att bli ompysslad. Eller skapa ett spa hemma och ge bort en presentförpackning med skönhetsprodukter.
 • Vinprovning: Ta med henne på en vinprovning på en lokal vingård och ge henne ett vackert glas med hennes namn ingraverat för att skapa en extra fin smakupplevelse.

Romantisk alla hjärtans dag-present till henne

Alla hjärtans dag är den mest romantiska dagen på året, därför kräver det en lika romantisk gåva! Letar du efter en kärleksfull alla hjärtans dag-present till henne? Kolla in våra favoriter och visa henne hur mycket hon betyder för dig.

 1. Ett graverat hjärtformat hängsmycke med ett foto eller namn
 2. En gigantisk XXL-nallebjörn
 3. En hjärtformad chokladbit med ett tryckt foto
 4. Ett fotoalbum med en samling av alla era bästa minnen
 5. En personlig snöglob
 6. En personlig bok till din älskade
 7. En hjärtformad klocka med ett foto

Personliga alla hjärtans dag present till flickvännen

Personliga alla hjärtans dag-presenter är ett utmärkt sätt att visa din älskade hur mycket hon betyder för dig och hur mycket du anstränger dig för att skapa något unikt och skräddarsytt för henne. Att ge en alla hjärtans dag-present till henne med en personlig touch innebär att införliva minnen eller erfarenheter som ni har delat tillsammans. Det kan vara i form av ett fotoalbum eller en klippbok fylld med bilder och minnessaker från er tid tillsammans. Du kan också planera en överraskningsdejt eller utflykt till en plats som har särskild betydelse för er båda. Genom att påminna henne om de ögonblick ni har delat skapar du en sentimental och innerlig gåva som får henne att känna sig älskad och omhuldad.

Andra personliga alla hjärtans dag-presenter till en flickvän kan vara ett graverat smycke, till exempel ett halsband med dina initialer eller ett armband med hennes namn. Eller vad sägs om en söt nallebjörn med ett speciellt meddelande till henne eller en mjuk filt med ett foto från er senaste semester?

Gör en alla hjärtans dag-present till kvinnor personlig

Att göra en gåva personlig är superenkelt! Du kan välja den gåva du vill överraska henne med, öppna redigeraren och ladda upp ditt favoritfoto, lägga till ett namn och/eller en text. Tänk på ett fint minne från er senaste semester tillsammans eller en bild som påminner om det speciella band ni har som du kan använda. Du kan även lägga till ett meddelande och berätta för henne hur mycket hon betyder för dig.

Budgetvänliga alla hjärtans dag-presenter till en flickvän

När det gäller att hitta budgetvänliga alla hjärtans dag-presenter till en flickvän finns det gott om alternativ som kan få henne att känna sig älskad och uppskattad utan att göra stora hål i plånboken.

Kärlek behöver inte alls handla om pengar eller gåvor! Du kan ge henne ett innerligt brev som uttrycker din kärlek. Du kan göra det i form av ett personligt kort eller till och med ett videokort.

Andra budgetvänliga alternativ är:

 1. En personlig fotoram:
 2. En hjärtformad nyckelring med ditt foto
 3. En hjärtformad kudde med ett foto
 4. Ett personligt doftljus
 5. En ask med en utsökt alla hjärtans dag-choklad

Vad ska du spendera på en alla hjärtans dag-present till din flickvän?

Har du funderingar på hur mycket du ska spendera på en alla hjärtans dag-present till din flickvän? Det finns inget generellt svar på den frågan eftersom det beror mycket på din ekonomiska situation, i vilket skede din relation befinner sig och vad din partner har för förväntningar.

Att köpa presenter får aldrig leda till att du blir skuldsatt. Kom ihåg att omtänksamma presenter ofta betyder mer än vad pengar kan köpa. Om du har en mindre budget fundera på att ge en liten minnessak eller anordna en rolig aktivitet. Det finns många fina alternativ även i prisklassen 100–200 kronor. Om ni har träffats länge och båda har en bra ekonomisk situation kan du kanske satsa på gåvor i en högre prisklass.

Kommunikation är nyckeln i alla relationer. Om du är osäker är det bättre att du helt enkelt frågar din partner vad hon förväntar sig. Du kanske upptäcker att hon föredrar upplevelser framför materiella gåvor eller att hon hellre ser att ni sparar pengar till framtida planer tillsammans.

Alla hjärtans dag present till flickvän under 100kr

Hos oss kan du hitta roliga gåvor till alla hjärtans dag från 100 kronor. Här nedan listar vi de finaste alla hjärtans dag-gåvorna för omkring 100 kronor:

 • I Love Milka - Kärleksgåva: överraska henne med en kärleksgåva från Milka som du kan pryda med ett foto av dig och inuti finns utsökt choklad.
 • Mugg med foto: kärlek strålar från foton, så gör henne glad med en fotomugg med ditt bästa foto omgivet av hjärtan
 • En uppsättning magneter: finns med olika bilder som uttrycker glädje och kärlek, vilket är en superfin present att sätta på kylskåpet
 • En tygväska med ett fint foto av dig: då kan hon shoppa med stil
 • En söt Valentin: speciellt gjord för henne är självklart alltid en vinnare

Som du ser finns det många bra alternativ på mellan 100 och 200 kronor. En perfekt present behöver inte alls vara dyr!

Perfekt Alla hjärtans dag-present till henne för 300 kronor eller mer

Ni har kanske varit tillsammans ett tag och i år vill du spendera lite mer på en romantisk present till henne på alla hjärtans dag.

På Yoursurprise har vi länge skapat unika alla hjärtans dag-presenter till kvinnor, flickor, mödrar, svärmödrar och naturligtvis systrar. Vi är därför experter på att hitta exceptionella gåvor som du kan göra personliga. På så sätt blir din alla hjärtans dag-present till henne verkligen något extra.

Vad sägs om någon av de unika alla hjärtans dag-presenterna vi listar här nedan?

 • En mega-chokladkaka med foto - från de välkända varumärkena Milka, Côte d'Or, Toblerone, Kitkat eller Twix. "Kärlek går genom magen" eller hur? Det vet alla och det är därför detta är en unik alla hjärtans dag-present till henne
 • Valentinbjörn från medium och large till XXL med en bild på er tillsammans så att hon kan mysa med den när du inte är där för en gångs skull
 • Kimono med namn eller text är definitivt något hon aldrig har fått på alla hjärtans dag. Du kan välja mellan olika tryck. Satsa på en lila eller svart kimono, eller om din flickvän föredrar ett pantertryck välj den.

En bukett blommor eller rosor kan vara en fin gåva på alla hjärtans dag, men med någon av ovanstående genuina förslag på presenter visar du verkligen att du har ansträngt dig och letat efter den perfekta alla hjärtans dag-presenten till henne.

Tips alla hjärtans dag-presenter för kvinnor

Men vilken present väljer du? Nu gäller det att verkligen tänka på det. Föreställ dig vem du ska köpa denna alla hjärtans dag-present till. Vad gillar hon? Är hon väldigt sportig, eller är hon en arbestmyra? Nedan ger vi dig några tips för den ultimata alla hjärtans dag-present till henne.

 1. Romantisk middag med champagneskålning.
 2. Choklad och ett antal rosor.
 3. Personlig Gigabeer med ett foto av er tillsammans.
 4. Fotobok fylld med dina vackraste stunder.
 5. Ett hjärtformat halsband med ditt namn.

Beställ din alla hjärtansdag-present till henne nu

Se till att du har din alla hjärtans dag-present till henne i tid hemma! Innan du vet ordet av är det snart alla hjärtans dag. Du vill självklart inte vara utan present eller behöva springa runt i butiker i sista minuten! Ta dig tid att skapa en alla hjärtans dag-present till din flickvän eller fru och gör den 14 februari ännu mer speciell.

De bästa presenterna på alla hjärtans dag för kvinnor

Letar du efter en present som inte är alltför krävande? Du vill kanske fortfarande överraska din älskade med lite eftertanke men du har små ekonomiska resurser eller hon inte en person med stora gester. Med YourSurprise kan du hitta många billiga alla hjärtans dag-presenter till henne och idéer för små romantiska gester. Här är några tips:

 • En personlig receptbok för dig som älskar att laga mat
 • Ett hjärtformat pussel med ditt bästa foto
 • Ett personligt glasljus för att skapa en romantisk atmosfär
 • Ett praktiskt och originellt mobiltelefonskal att anpassa
 • Ett paket Milka-choklad för den som inte klarar sig utan godis

Slå på stort med ett alla hjärtans dag-paket till henne

En av presenterna som aldrig går ur mode på alla hjärtans dag är presentförpackningen. Det ser inte bara bra ut, utan det ger dig också möjligheten att ge flera små presenter i en enda presentförpackning. Baserat på din älskades intressen kan du köpa alla hjärtans dag presentförpackning som passar henne bäst. Bland våra kunders favorit presentförpackningar gör så att lådorna sticker ut och dela med vin, snacks och personliga glas; men även ölset eller skrin med den godaste spriten. Som en skönhetspresent är badpresentlådor med duschtvål och tvålar alltid populära. Ett annat populärt alternativ är telådan med kopp och ett urval av teer att njuta av.

De bästa present alla hjärtans dag flickvän på YourSurprise

De bästa presentidéerna på alla hjärtans dag till henne finns bara på YourSurprise. Varför är de så unika och annorlunda från annan e-handel? Det är viktigt för oss att en present är personligt anpassade till mottagaren. Vårt motto är att dela glädje genom med en personlig gåva. Just därför kan du anpassa presenterna till din älskade direkt online. Du kan lägga till ett foto, namn och/eller text. Du kan till exempel skapa en alla hjärtans dag-överraskning för henne med ett foto av er tillsammans från semestern eller en viktig stund tillsammans, eller så kan du skriva ett kärleksmeddelande bara för henne och skriva ut det på en av våra presenter. Möjligheterna är verkligen oändliga. Om du vill ha mer inspiration kan du titta på alla presenter til henne.

Personlig Alla hjärtans dag-present till mamma

Din mamma är såklart personen i början av ditt liv. Faktum är att hon är och kommer alltid att vara din Valentin, oavsett vad som än händer. Hon kommer därför att bli mycket överraskad att du sätter henne i rampljuset denna dag. Och vem känner henne bättre än du? Hon kommer säkert att uppskatta om du skriver ned några vänliga ord och låter henne veta att du älskar henne väldigt mycket.

Är din mamma en stor teälskare ? Då kommer kan du förmodligen inte göra henne gladare än med en tebjudning. Förbered några läckra tilltugg i förväg, som smörgåsar och självklart den största favoriten: scones med sylt. Hon kommer att uppskatta ansträngningen du lägger ned på detta. Och som grädde på moset kommer hon att bli förvånad över att se en personlig telåda på bordet. Förutom en mysig tebjudning har du även en passande alla hjärtans dag-present till mamma.

Bakar din mamma de godaste kakorna och skulle du kunna beskriva henne som en bakdrottning ? Gå då in i köket tillsammans och baka läckra chokladbrownies. Ge henne en brownie bakblandning med en bild på er tillsammans så är du redo att överraska henne. Tips: Är flaskan tom? Skölj den väl och fyll den sedan med sand och stenar. På så sätt kan du behålla flaskan länge.

Letar du hellre efter en present till en kreativ mamma ? Köp lite tillbehör för att göra armband eller halsband. På så sätt kan du spendera hela eftermiddagen med att göra några fina smycken. Som en överraskning kan du göra ett halsband eller armband till henne med ett hjärtformat hängsmycke med ett foto. Hon såg det förmodligen inte komma, desto större är överraskningen. Tänk på att beställa i god tid eftersom leveranstiden kan påverka hur snabbt din gåva kommer fram. Fira den bästa Alla hjärtans dag med presenter från YourSurprise. Bra alla hjärtans dag!