Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Om du vill tacka dina anställda på ett unikt sätt denna jul, skapa personliga julklappar speciellt för dem. Varje gåva kan bli individuellt anpassad med ett namn, foto och/eller logotyp. Bläddra bland alla personliga företags-julklappar och skapa dina nu.

137 Gåvor

Du har sett 48 av 137 gåvor

Kan jag bulkbeställa julklappar till anställda?

Ja, det är det! Detta är inte bara möjligt utan rekommenderas starkt. Skapa dina bulkbeställningar här på YourSurprise med många fördelar: spara tid och pengar när du gör din beställning och lägger till din personalisering; ge samma gåva till alla anställda för att säkerställa rättvisa med en personlig touch. Dessutom sparar du tid och arbete som du annars skulle ha lagt på att köpa individuella gåvor.

Hur kan man ge företagets julklappar en personlig touch?

När det gäller julklappar till företag kan en personlig touch göra hela skillnaden. Det handlar inte bara om själva gåvan, utan också om den omtanke och ansträngning som ligger bakom. Så hur kan du ge dina julklappar en personlig touch?

Inget säger "jag värdesätter dig" som en personlig gåva. Överväg att lägga till mottagarens namn, initialer eller ett meddelande som berör dem. Denna lilla gest kommer att göra din gåva mycket mer personlig och minnesvärd.

Vilka är de bästa julklapparna till anställda?

Är du osäker på vad du ska ge dina anställda i julklapp? Det finns massor av alternativ för att tacka dina medarbetare för deras hårda arbete, t.ex:

 • En personlig ryggsäck eller väska
 • En personlig ask med utsökt Milka-choklad
 • En personlig presentförpackning med vin och snacks
 • En graverad skärbräda
 • Cocktailset eller presentset för öl
 • En flaska sprit med ett graverat glas
 • En gigantisk chokladkaka
 • En presentförpackning för välbefinnande

Fler julklappar till anställda

Vilken typ av gåva är den rätta balansen mellan professionalism och festlig charm? Ta en titt på vårt urval av gåvor som passar perfekt för kontorsanställda:

 1. Miljövänliga föremål: Det finns massor av hållbara gåvor, från återanvändbara muggar och vattenflaskor till tygkassar.
 2. Det viktigaste för skrivbordet: en personlig musmatta, en personlig kalender eller anteckningsbok eller en personlig termosmugg till morgonkaffet. Var och en av dessa gåvor tillför en daglig dos av glädje till vilken arbetsplats som helst.
 3. Wellnessgåvor: uppmuntra dina anställda att ta hand om sig själva genom att ge dem en wellnessgåva eller ett avkopplande ljus.

Hur kan jag hitta budgetvänliga julklappar till mina anställda utan att tumma på kvaliteten?

Att hitta budgetvänliga julklappar till dina anställda utan att tumma på kvaliteten kan verka som en svår uppgift, men det är lättare än det kan verka. Om du har många anställda kan det vara bra att utnyttja möjligheten till storköp för att få ner kostnaderna. Om du planerar i god tid kan du välja bland ett bredare utbud av alternativ och dessutom få möjlighet till bättre erbjudanden. Kom ihåg att personifiering kan vara så enkelt (och kostnadseffektivt) som en innerlig hälsning eller ett särskilt meddelande om högtiden.

Vad finns det för trendiga julklappsalternativ till affärspartner?

Julen, en tid för att ge och glädjas, är ett perfekt tillfälle att stärka dina affärsrelationer genom att visa uppskattning. Tacka en partner eller kund för att de valt ditt företag och önska dem en god jul. Imponera på dem med trendiga och personliga gåvor som stämmer överens med ditt företags värderingar. Satsa på kontorsmaterial, som personliga kontorsgåvor, eller personliga julklappsset för en cool twist på en klassisk julklapp. Glöm inte att skicka med ett kort för att tacka dina partners eller kunder.