Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Att kliva in i komfort och stil har aldrig varit roligare! Upptäck världen av personliga strumpor och skapa dina alldeles egna strumpor med ett foto eller ett namn

6 Gåvor

Personliga strumpor med foto, namn eller logotyp

Föreställ dig att du glider in i ett par strumpor som berättar en historia, din historia. Personliga strumpor ger en unik touch till dina vardagskläder och förvandlar en enkel accessoar till ett samtalsämne. Personliga strumpor är också en rolig present till vänner och familjemedlemmar. Till jul eller födelsedag - det finns alltid en bra anledning att ge bort ett par strumpor!

Det är inte bara vanliga strumpor, de kan ha allt från ditt husdjur till ditt företags logotyp. Strumpor som visar din personlighet genom att visa ditt namn, ditt favoritfoto eller en bild som verkligen representerar dig eller den mottagare du har i åtanke.

Skapa skräddarsydda strumpor: Tips & tricks för den perfekta presenten

Strumpor finns i olika storlekar (om du är osäker på vilken storlek du ska välja, kolla presentspecifikationerna) och med olika personaliseringsmetoder.

Du kan skapa:

  • Strumpor med personligt foto: Lägg till ditt favoritfoto på strumporna och välj en design. Om du vill marknadsföra ditt företag kan du lägga till en logotyp. Glöm inte att välja ett foto av hög kvalitet, så att du får en present av hög kvalitet. Ditt foto kommer att berikas av en rolig design, t.ex. hjärtan, ölmuggar, sushirullar, regnbågar, pizzaslices, tomteluvor.
  • Strumpor med personlig text: Lägg till ett namn eller en kort text på strumporna. Texten kan tryckas i den färg du väljer från en bred palett av alternativ.

Strumpor med personligt ansikte

Vad är roligare än ett par strumpor med ett ansikte? Det är enkelt att göra dina strumpor personliga! Ladda bara upp ett foto av mottagarens ansikte eller vem du vill ha (det kan också vara ett foto av en hund eller katt, till exempel) i redigeraren. Fotot kommer att tryckas över hela strumporna i hög kvalitet.

Strumpor med tryck från 1 par

Våra strumpor med tryck finns tillgängliga från 1 par. Du behöver inte göra en stor beställning för att köpa dina strumpor och personifiera dem online. Din personliga anpassning ingår i priset! Inga extra personaliseringsavgifter i kassan.