Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vare sig du firar ett speciellt tillfälle eller helt enkelt vill tillfredsställa ditt sötsug kommer garanterat våra gigantiska chokladkakor att öka din upplevelse med varje tugga du tar. Gör din XXL chokladkaka personlig nu!

7 Gåvor

Gigantisk chokladkaka: en XXL chokladpresent för chokladfantaster

Har du någonsin funderat på vad den perfekta gåvan till en chokladfantast kan vara ? Föreställ dig den förvåning och glädje som en chokladälskare kommer att visa när de ser en gigantisk chokladkaka. Den ultimata presenten som inte bara tillfredsställer deras sötsug, utan som också är en unik upplevelse.

Varför ska du välja en XXL chokladkaka?

Varför inte? Det är en present som verkligen kommer att imponera! En gigantisk chokladkaka får inte bara mottagaren att le, den är även en fin och personlig gåva för ett speciellt tillfälle. Den visar också att du tänker på dem och vet hur mycket de älskar choklad!

Vad gör dem speciella?

Tänk på att en XXL chokladkaka inte bara är en vanlig godsak. Det är ett mästerverk! Vad som är så speciellt med gigantiska chokladkakor från YourSurprise är att du kan göra dem personliga och på så sätt skapa en unik present. Du kan lägga till mottagarens namn, ett enskilt foto eller ett kollage alternativt ett speciellt meddelande på chokladasken.

Minnesvärda stunder

En XXL chokladkaka är inte bara för chokladfantaster att frossa i. Det är även ett roligt och interaktivt sätt att föra samman människor. Den förvandlar en vanlig sammankomst till en minnesvärd händelse. Alla lär komma ihåg var de befann sig när de åt en bit av den enorma chokladen. Det är även en unik present för ett speciellt tillfälle, såsom en födelsedag, en viktig milstolpe eller till och med som ett sätt att säga tack till en av dina kunder.

Ett fantastiskt urval med gigantiska chokladkakor

YourSurprise erbjuder dig möjligheten att skapa din egen gigantiska chokladkaka där du kan välja från ett stort urval av storlekar, varumärken och smaker. Kolla in vårt utbud:

  • 60 cm XXL chokladkakot: välj mellan Côte d'Or, Mega Milka, Mega Twix, Chocolonely; lägg till ditt foto, namn och/eller ett speciellt meddelande och ge någon denna enastående gigantiska chokladkaka!
  • Presentask med chokladkakor: ett fantastiskt urval med chokladsnacks såsom Twix, Mars eller Snickers. Välj din favoritsmak, lägg till ett foto, namn och/eller ett meddelande.
  • Gigantiska chokladaskar: För personer som helt enkelt inte nöjer sig med att välja en enda smak finns det alltid möjlighet att njuta av en kollektion med läcker choklad i en enorm ask. Välj mellan Celebrations (i ask eller rör) eller Mega Chokotoff, för ett urval av Chokotoffs chokladgodis.
  • XL Oreo-presentrör : en överdimensionerad version av allas fyllda favoritkaka. Föreställ dig glädjen hos någon du älskar när de rullar upp denna goding, fylld med vad som verkar vara oändligt många läckra Oreos.
  • Toblerone XXL: Föreställ dig vilken glädje det skulle vara att få se en gigantisk chokladkaka som väger hela 4,5 kg!