Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Gör Alla hjärtans dag till något alldeles extra med en speciell Chokladgåva på Alla hjärtans dag som får din älskade att le och tillfredsställer deras sötsug. Personifiera din Valentinsdagschoklad med ett foto, text och/eller namn.

28 Gåvor

Unika personliga chokladgåvor till Alla hjärtans dag

År efter år, när kalendern vänder blad till februari, går våra tankar oundvikligen till en klassisk Alla hjärtans dag-present: choklad! Alla hjärtans dag-choklad finns i alla former och smaker, och lyckas alltid tillfredsställa även de mest inbitna chokladälskarna. Alla hjärtans dag är lika självklar som rosor och romantiska middagar, och det är svårt att föreställa sig kärlekens dag utan den söta njutningen av Alla hjärtans dag-choklad.

Varför är choklad den mest älskade gåvan på Alla hjärtans dag?

Choklad är en av de mest uppskattade gåvorna på Alla hjärtans dag. Men hur blev den så populär?

Först och främst är choklad den perfekta gåvan när det gäller att uttrycka tillgivenhet och omtanke. Speciellt Valentinsdagschoklad har den speciella egenskapen att den för hjärtan närmare varandra. Oavsett om du vill överraska din älskade med en härlig ask med Valentinsdagschoklad eller en gigantisk chokladkaka av deras favoritmärke, så handlar det om vad som får din älsklingsbåt att flyta.

Choklad är också extremt mångsidigt. Från en Alla hjärtans dag-chokladask fylld med ett urval av praliner till det robusta djupet i en mörk chokladkaka - det finns en typ av choklad för alla på Alla hjärtans dag.

Slutligen är choklad också känt för att trigga produktionen av endorfiner och serotonin, "lyckohormonerna", i vår hjärna.

Alla hjärtans dag-choklad med en twist

Choklad varierar inte bara i form och smak, utan kan göras extra speciell genom att lägga till en unik twist: din alldeles egna personalisering!

Visste du att våra Valentins chokladgåvor kan personifieras med ett foto, namn och/eller meddelande?

 • Ett foto eller ett collage av foton tryckt direkt på chokladen med ätbart bläck, eller på förpackningen
 • Ett namn eller meddelande tryckt på chokladen eller på chokladförpackningen

Bästa choklad för Alla hjärtans dag: hjärtformad choklad

Har du någonsin undrat vad den ultimata symbolen för kärlek är? Hjärtat, så klart! Det betyder att det inte finns något bättre än en läcker hjärtformad present när det gäller Alla hjärtans dag.

Skapa din alldeles egna hjärtformade Alla hjärtans choklad på YourSurprise! Välj bland:

 • Alla hjärtans dag-choklad: mjölk- och vit choklad i form av ett hjärta, tryckt med ett ätbart foto
 • Alla hjärtans dag-chokladhjärta: ett 12 cm stort hjärta av mjölkchoklad och vit choklad med din design: ett foto, ett collage, ett speciellt meddelande eller ett namn
 • Hjärtformad Milka-chokladask: ett urval av Milka-choklad med fyllning av hasselnöt-nougatkräm i en hjärtformad personlig ask

Leverans av choklad på alla hjärtans dag

Om du är på jakt efter ett speciellt sätt att uttrycka din kärlek på Alla hjärtans dag, kan en Chokladleverans på Alla hjärtans dag vara den perfekta lösningen.

Särskilt om du inte kan vara där personligen och avståndet håller dig borta från ditt livs kärlek, välj en hemleverans och överraska din Valentin! Överraskningsmomentet som kommer med att öppna ett paket för att hitta härliga chokladpraliner lägger till ett extra lager av spänning.

 1. Välj leveransadress: Välj den adress där du vill att din underbara gåva ska levereras.
 2. Lägg till en personlig hälsning: Utnyttja vår kostnadsfria korttjänst för att lägga till ett personligt meddelande
 3. Luta dig tillbaka och slappna av: När du har ordnat med detaljerna tar vi över och ser till att din chokladgåva på Alla hjärtans dag hamnar i hjärtat (och händerna) på den du håller kär

Vilka är de bästa chokladmärkena för Alla hjärtans dag?

Vi erbjuder personifierad choklad från olika märken, som passar alla smaker och värmer hjärtat på alla Alla hjärtans dagar.

Milka, Toblerone, Mars, Twix, Celebrations, Tony Chocolonely och Côte d'Or är bara några av de välkända och älskade chokladmärkena som kan personifieras. Skapa din egen chokladgåva snabbt och enkelt med hjälp av vår online-editor.

Vilka typer av Alla hjärtans dag-chokladaskar finns tillgängliga?

Om du känner dig lite överväldigad av alla chokladaskar som finns tillgängliga för Alla hjärtans dag behöver du inte oroa dig. Vi kan guida dig genom de olika varianterna så att du kan hitta den perfekta chokladasken till din älskade.

Klassisk chokladask med pralin på Alla hjärtans dag

När du tänker på en chokladask till Alla hjärtans dag är detta förmodligen den första du kommer att tänka på. Välj en elegant chokladask, t.ex. från Milka, Lindt eller våra presentburkar fyllda med ett urval av mjölkchoklad och mörk choklad.

Lyxig chokladask på alla hjärtans dag

Om du vill lyxa till det lite kan du välja en lyxig chokladask till Alla hjärtans dag. Dessa exklusiva alternativ levereras med en personlig presentförpackning och innehåller gourmetchoklad i en mängd olika smaker.

Chokladaskar med märkeschoklad för Alla hjärtans dag

Om din bättre hälft gillar ett visst chokladmärke ska du satsa på en av dessa:

 • En presentförpackning med Snickers, Twix, M&M's eller Mars
 • En XXL-chokladkaka av KitKat, Milka, Toblerone, Côte d'Or eller Twix
 • Chokotoff presentask fylld med chokladkarameller
 • Côte d'Or-choklad i en återanvändbar, personlig presentburk
 • En personlig presentförpackning i kartong från Tony's Chocolonely eller Milka

Sammanfattningsvis är en chokladgåva på Alla hjärtans dag mer än en söt gest - det är ett underbart välsmakande budskap om kärlek och tillgivenhet.