Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vad våra kunder säger

Review quotes

Det är då roligt att ge bort era utmärkta personliga presenter som alltid är av utmärkt kvalitet. ..

Eva Publicerades 18-05-22

10 av 10
Review quotes

God job 🙏 thank u i am very happy for your servises first time my order was broken from the post and..

Sabrin Publicerades 18-05-22

10 av 10
Review quotes

Otroligt snabb leverans

Christer Publicerades 17-05-22

10 av 10
9.9

2843 recensioner

Se alla

Julklappar

Så här i slutet på året börjar många att räkna ner till jul. Skinkan skall ordnas, lutfisken skall lutas och sillen skall läggas in. Julpyntet ska ner från vinden och julklapparna skall inhandlas. Men att hitta de rätta julklapparna kan ibland vara en utmaning, för vad är egentligen en bra julklapp? Ibland har du säkert fått någon sort “önskelista” eller så har du kanske ett hum över vad de vill ha. Men även om du vet vad de vill ha så är det alltid roligt att kunna överraska dem med en helt unik och personlig present. Någonting de inte har förväntat sig. Läs vidare för att ta del av några av våra bästa tips!

Tips 1: Julgranskula med foto

En av våra absolut storsäljare under julhandeln är vår Julgranskula med eget foto och text. En riktigt unik julkula som kommer ta julgransdekoration till en helt annan nivå. Du kan välja mellan flera olika sorters julgranskulor, såsom keramik, transparent och glas. Våra julgranskulor i glas finns i röd, silver och guld.

I våra transparenta julgranskulor kan du sätta vilket foto du vill. De kommer i par om 2, 4 och 8. Har du blivit förälder eller känner du någon som fått barn? Då kan du beställa Julgranskulor med ett kort på den lilla bebisen placerad inuti.

Tips 2: Snöglob

Den här presenten kommer du säkert ihåg från när du var barn. När du skakar på snögloben så ser du snön falla ner mot marken. Men med den här snögloben så kan du inte bara se snön falla, utan du kan även se fotot du har personaliserat inuti. Japp, det stämmer, med den här snögloben så kommer du kunna sätta en helt egen bild inuti. En perfekt julklapp för mor-farföräldrarna med ett foto deras barnbarn inuti, som kan användas som en fin och unik juldekoration i hemma.

Tips 3: Årskalender

När det är jul så är det även snart ett nytt år. Vilket betyder att vi alla behöver en ny årskalender. Med vår årskalender så kan du själv välja vilket foto du vill ha för varje månad samt om du vill ha den i A3 eller A4 format. Det finns även möjlighet att ha olika sorters designs för varje månad så att varje sidan blir helt unik. En perfekt present att sätta in dina favoritfoton från året som har gått. Sommarfoton under sommarmånaderna och vinterfoton under vintermånaderna.

Tips 4: Julmugg

En julklapp som aldrig går fel är en personaliserad mugg. En julklapp som passar både till honom och henne. Så varför inte överraska en kaffe/te älskare med sin alldeles egen julmugg. En mugg de kan använda under jul månaderna för att skapa den där riktiga julkänslan. Du kan välja att personalisera muggen med ett eller flera foton, samt lägga till din egen text. Glöm inte heller bort att kolla in våra jul designs. Bara din kreativitet och fantasi sätter gränserna!

Tips 5: Personaliserad Bok

Våra personaliserade böcker är också en storsäljare. En bok där du själv kan sätta in text på specifika ställen och göra den helt unik för personen som får den. En annorlunda och rolig present som definitivt kommer ge personen ett leende på läpparna.

Bonus tips: Choklad, Vin och Öl som julklapp

Någonting som alltid är populärt att ge bort på är någonting ät och drickbart. I vårt sortiment så hittar du massor av choklad från Toblerone, Milka, och självklart handgjorda praliner gjorda med belgisk choklad. En perfekt julklapp till henne. Du hittar även dryck i form av vin, champagne, öl, rom och likör. Allting går självklart att personalisera med eget foto och/eller text. Till exempel så kan du personalisera vinflaskorna med en egen etikett eller en graverad trälåda som vinflaskan kommer i. Sen kan du även välja vårt paket som består av en vinflaska och två graverade glas. Om du letar efter en julklapp till honom så är ju vårt ölpresentset en perfekt present.

Personaliserade Julkort

Julkort är någonting många uppskattar att få. Det är ett fint sätt att önska god jul och gott nytt år. Men hur kan du skicka iväg ett julkort som är extra unikt och speciellt i år? Varför inte skicka iväg ett julkort gjorda av trä? Det stämmer, du kan nu personalisera ditt alldeles eget trä julkort med ditt eget foto och text. Det absolut bästa sättet att önska dina nära och kära en god jul.

Letar du kanske efter inspiration för dina julklappar?

Har du kanske inte hittade den där perfekta fina julklappen ännu och behöver du kanske ett tips eller två? I bloggarna här under hjälper vi dig gärna vidare:

- Bebisens första jul
- Julklappar för under 200kr
- Bästa Tipsen för en Oförglömlig och Mysig Jul
- Finasta julklapparna till hela familjen


God Jul!