Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

187 gåvor

Du har sett 48 av 187 gåvor

Julklappar

Så här i slutet på året börjar många att räkna ner till jul. Skinkan skall ordnas, lutfisken skall lutas och sillen skall läggas in. Julpyntet ska ner från vinden och bra julklapparna skall inhandlas. Men att hitta de rätta julklapparna kan ibland vara en utmaning, för vad är egentligen en bra julklapp 2023? Ibland har du säkert fått någon sort “önskelista” eller så har du kanske ett hum över vad de vill ha. Men även om du vet vad de vill ha så är det alltid roligt att kunna överraska dem med en helt unik och personlig present. Någonting de inte har förväntat sig. Läs vidare för att ta del av några av våra bästa tips!

Hyggelige julegavetips

En av våra absolut storsäljare under julhandeln är vår Julgranskula med eget foto och text. En riktigt unik julkula som kommer ta julgransdekoration till en helt annan nivå. Du kan välja mellan flera olika sorters julgranskulor, såsom keramik, transparent och glas. Våra julgranskulor i glas finns i röd, silver och guld.

I våra transparenta julgranskulor kan du sätta vilket foto du vill. De kommer i par om 2, 4 och 8. Har du blivit förälder eller känner du någon som fått barn? Då kan du beställa Julgranskulor med ett kort på den lilla bebisen placerad inuti.

Den här presenten kommer du säkert ihåg från när du var barn. När du skakar på snögloben så ser du snön falla ner mot marken. Men med den här snögloben så kan du inte bara se snön falla, utan du kan även se fotot du har personaliserat inuti. Japp, det stämmer, med den här snögloben så kommer du kunna sätta en helt egen bild inuti. En perfekt julklapp för mor-farföräldrarna med ett foto deras barnbarn inuti, som kan användas som en fin och unik juldekoration i hemma.

När det är jul så är det även snart ett nytt år. Vilket betyder att vi alla behöver en ny årskalender. Med vår årskalender så kan du själv välja vilket foto du vill ha för varje månad samt om du vill ha den i A3 eller A4 format. Det finns även möjlighet att ha olika sorters designs för varje månad så att varje sidan blir helt unik. En perfekt present att sätta in dina favoritfoton från året som har gått. Sommarfoton under sommarmånaderna och vinterfoton under vintermånaderna.

Hur gör man en unik julklapp?

Om du letar efter en unik julklapp till honom eller henne har du kommit till rätt plats! Nu när du har tydligare uppfattning om hur du skapar en unik present, behöver du bara välja vilken present du ska köpa och hur du ska göra den personlig. Många människor älskar att få lite trevligt julpynt till hemmet, som några fina julgranskulor som anpassas med foton och en speciell dedikation. Du kan välja mellan ett stort utbud av kökstillbehör > kökstillbehör som: personliga tekoppar, vin- och champagneglas som du kan gravera ditt namn på, graverade skärbrädor i trä och brickor och förkläden som kan anpassas i perfekt julstil. För de minsta finns det massor av Julklappstips till barn : träleksaker, plyschleksaker, personliga muggar till frukosten, dagböcker och böcker. Du kan även ta en titt på vårt sortiment av julkläder för bebisar, som t-shirts, bodys och babyhaklappar till hans första jul.

Skulle du föredra att hålla fast vid traditioner, men vill ändå göra det roligt? Det går! I vårt sortiment hittar du olika läckra sorters choklad från märken som Toblerone, Tony Chocolonely, Milka och Verkade, som alla kan göras personliga med din egen text eller ett foto. För vinälskaren kan du anpassa läckra flaskor med vin. Du kan designa en etikett själv, eller så kan du ge vinet i en vackert tryckt vinlåda. Om du vill göra något extra, välj presentpaketet som inte bara innehåller en flaska vin, utan även några graverade vinglas. För ölälskaren kan du få ett liknande paket gjort, men med välsmakande öl och personliga ölglas med egen text eller namn ingraverat. Och sen är det bara de där strumporna, väll? Sådana har vi också! Ge ett par strumpor med ett fint foto i present. Du laddar helt enkelt upp fotot i vår onlineredigerare så skriver vi ut ett par strumpor med ditt foto. En jättepopulär present för män och kvinnor!

Små och billiga julklappar

Letar du efter en julklapp som är vacker men samtidigt inte allt för dyr? Att tänka litet är det rätta sättet att göra alla nöjda. Du behöver inte känna dig tvingad att ge alla en present, men tänk hur glädjande det kan vara att få en oväntad present! I dessa fall kan du välja att göra en present till ett lågt pris men med ett stort värde. Om du vill skicka en tanke till en vän, kollega eller granne, utan alltför stor ansträngning, så kan YourSurprise hjälpa dig. Några förslag? En uppsättning lasergraverade ölbägare med ett citat som önskar god lycka, ett paket med Milka-choklad som gjorts personligt med mottagarens namn, en mugg med julmotiv eller en vinflaska med en personlig trälåda för den som älskar att skåla; en verkligt unik present!

Skicka din julklapp på distans

Tyvärr är det inte alltid möjligt att tillbringa storhelgen med familj och vänner. Vi har alla minst en vän eller till och med familjemedlem som bor långt bort. Julen är tiden för att överraska någon med en present som skickats långt . Du kan få din julklapp levererad vart du vill! Vi skickar våra presenter över hela världen och ser till att du kan ge små stunder av lycka till dina nära och kära som bor långt ifrån dig. Inuti paketet kan du lägga till ett gratis gratulationskort eller göra något extra med ett videokort!

Personlig julklapp: hur du skapar din egen personliga julklapp

Vi på YourSurprise vill att din julklapp ska vara unik, skapad av dig till personen som får den. Att skapa en onlinepresent är väldigt enkelt! Du kan välja unika juldesigner och göra den personlig och anpassa den med foto, namn och/eller text. Du kan göra det i vår praktiska onlineredigerare. Välj presenten, lägg till anpassningen så skapar vi den åt dig, med kärlek och i hög kvalitet!En julklapp som aldrig går fel är en personaliserad mugg. En julklapp som passar både till honom och henne. Så varför inte överraska en kaffe/te älskare med sin alldeles egen julmugg. En mugg de kan använda under jul månaderna för att skapa den där riktiga julkänslan. Du kan välja att personalisera muggen med ett eller flera foton, samt lägga till din egen text. Glöm inte heller bort att kolla in våra jul designs. Bara din kreativitet och fantasi sätter gränserna!

Våra personaliserade böcker är också en storsäljare. En bok där du själv kan sätta in text på specifika ställen och göra den helt unik för personen som får den. En annorlunda och rolig present som definitivt kommer ge personen ett leende på läpparna.

Bonus tips: Choklad, Vin och Öl som julklapp

Någonting som alltid är populärt att ge bort på är någonting ät och drickbart. I vårt sortiment så hittar du massor av choklad från Toblerone, Milka, och självklart handgjorda praliner gjorda med belgisk choklad. En perfekt julklapp till henne. Du hittar även dryck i form av vin, champagne, öl, rom och likör. Allting går självklart att personalisera med eget foto och/eller text. Till exempel så kan du personalisera vinflaskorna med en egen etikett eller en graverad trälåda som vinflaskan kommer i. Sen kan du även välja vårt paket som består av en vinflaska och två graverade glas. Om du letar efter en julklapp till honom så är ju vårt ölpresentset en perfekt present.

Personaliserade Julkort

Julkort är någonting många uppskattar att få. Det är ett fint sätt att önska god jul och gott nytt år. Men hur kan du skicka iväg ett julkort som är extra unikt och speciellt i år? Varför inte skicka iväg ett julkort gjorda av trä? Det stämmer, du kan nu personalisera ditt alldeles eget trä julkort med ditt eget foto och text. Det absolut bästa sättet att önska dina nära och kära en god jul.

Letar du kanske efter inspiration för dina julklappar?Har du kanske inte hittade den där perfekta fina julklappen ännu och behöver du kanske ett tips eller två? I bloggarna här under hjälper vi dig gärna vidare:

God Jul!