Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vill du tacka någon som gjort något speciellt för dig med en personligt anpassad present? Ta en titt på vårt sortiment med thanksgiving-presenter.

132 Gåvor

Du har sett 48 av 132 gåvor

Personliga gåvor och presenter som tack

Att fira ögonblick, både stora och små, är vad som gör livet roligt. När vi har någonting att fira, att fira det med familj och vänner är det som gör det speciellt. Visa dem hur tacksam du är att de deltog i ditt firande med en verkligt unik, personlig gåva.

Personliga gåvor för alla tillfällen och typer av gäster

Antingen du firar din bröllopsdag, födelsedag, konfirmation, dop, inflyttningsfest, examen, möhippa eller svensexa, kan du hitta de perfekta personliga presenterna på YourSurprise.

Vi har allt från bubblor, färgpennor och pepparmint i burkar till doftljus i burkar, choklad i burkar och individuellt inslagen choklad. Varje gåva kan göras personlig med en bild, design och/eller text som du väljer så att de passar för ett tillfälle du kan komma på.

Så antingen ditt firande är stort eller litet och dina gäster är unga, gamla eller båda, har vi någonting kul för alla. Du kan till och med blanda det och välja olika personliga gåvor!

Små gester, stor inverkan

Det är ofta de små sakerna i livet som vi är tacksamma för, därför att även om de är små betyder de mycket för oss. Den vänliga grannen som passar din katt när du reser bort, kollegan som alltid är beredd att hjälpa dig slutföra ett projekt, även efter arbetstid eller familjemedlemmen som alltid är beredd att ge ett handtag när du behöver det. De förtjänar alla att veta hur tacksam du är för dessa till synes små vänliga handlingar. Visa dem att du uppskattar det med personlig choklad, vin, öl eller ett presentset för välbefinnande.

Presenter som tack till familj och vänner

Vänner och familj är bäst när det gäller att erbjuda hjälp. Ibland behöver du någon som lyssnar, ger lite goda råd eller en paus från vardagsslitet. Säg tack till din förälder, ditt syskon eller din bästa vän för att det alltid finns där med en graverad teask i trä för de stunder ni delar en kopp te eller kaffe eller en uppsättning fotoframkallningar av dina favoritögonblick.

Företagsgåva som tack

Om din kollega, chef eller anställd har gjort någonting som förtjänar mer än en klapp på axeln, har vi vad du behöver. Visa att du uppskattar deras hårda arbete med en personlig penna, musmatta, datorfodral eller mugg. Dessa presenter är också underbara avskedspresenter, för när du är ledsen för att se slutar men du önskar dem all lycka.