Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Letar du efter den perfekta presenten att placera din logotyp på? Du är på rätt plats, eftersom YourSurprise erbjuder ett enormt sortiment av presenter med logotyper! Från vattenflaskor till serveringsfat och från väskor till muggar; vi har allt!

160 Gåvor

Du har sett 48 av 160 gåvor

Gåvor med logotyp

Att bestämma sig för att ge en gåva till någon är redan ett uttryck för kärlek i sig självt. Men att bestämma sig för att anpassa produkten ytterligare innebär att man ligger steget före. Personaliseringen ökar gåvans mångfald och därmed också dess exklusivitet.

Bland våra anpassningsalternativ har vi beslutat att ge stort utrymme åt anpassningen av olika gåvor med logotyp. Att använda en logotyp hjälper nämligen till att skilja er från andra företag, institutioner, organisationer och grupper. Här är du, bland din lista över presentidéer till dina kollegor, vänner eller familj kan du lägga till anpassningen av originella prylar och tillbehör med logotyp!

Hitta den mest unika presenten till ditt företag och överraska kunder och anställda nu.

De bästa logopresenterna för ditt företag

På YourSurprise erbjuder vi dig ett stort utbud av anpassningsbara gåvor. Nedan hittar du en lista över våra bästsäljande prylar med logotyp, med vilka du kan imponera på dina nära och kära vid alla tillfällen. Låt dig inspireras!

Muggar med logotyp

Gör din logotyp eller favoritsymbol synlig genom att välja att få den tryckt på en av de många muggar som finns tillgängliga. Oavsett om det är på kontoret eller hemma kan du överraska en varmdrycksälskare med en mugg med en speciell logotyp som kommer att följa med på alla sina raster.

Glas med logotyp

För varje måltid under dagen finns det också en dryck som följer med. Varför inte hälla upp den i ett speciellt glas med en logotyp tryckt på? Du kan också tänka dig att skapa glas med logotyp för en viktig företagsmiddag eller ett möte med andra idrottare i din idrottsgrupp. Det skulle inte bara vara en vacker och meningsfull gåva, utan också en användbar gåva att ta med sig hem.

Flaskor med logotyp

En av de mest sålda föremålen på senare tid är definitivt vattenflaskan. Även i det här fallet representerar den en mycket användbar produkt, särskilt för idrottare, resenärer med flera. Våra vattenflaskor kan anpassas med olika mönster inklusive en logotyp. Du kanske kan tänka dig att ge en vattenflaska med logotyp till din tränare, din lärare eller dina arbetskamrater och klasskompisar: möjligheterna är (nästan) oändliga! Det säkra är att det blir ett unikt stycke!

Nyckelring med logotyp

Nyckelringen är en originell och användbar pryl som du kan göra ännu mer speciell genom att göra den personlig med en logotyp. Vi på YourSurprise tänkte att du skulle kunna skapa personliga nyckelringar till alla anställda på ditt företag. Eller så kan du trycka en meningsfull symbol och ge logotypnyckelringen till dina rumskamrater eller din familj.

Logokläder: lägg till ditt varumärkes logotyp på dina kläder!

Du vet att mode och kläder är ett sätt att uttrycka vår personlighet, våra idéer eller till och med vårt humör. Därför har vi också en samling klädesplagg för dig som kan anpassas med ditt varumärke. Genom att ge bort kläder med en logotyp kan du marknadsföra ditt företag eller din organisation genom att lansera ett viktigt och specifikt budskap. På YourSurprise ger vi till exempel bort vackra tröjor och sweatshirts till alla våra anställda och detta är definitivt ett sätt att få alla att känna sig stolta över laget!

Mössor med logotyp

Bland de många prylar vi erbjuder är mössan med logotyp säkert bland de trendigaste. Du kan komplettera alla dina looks med en accessoar som gör skillnad och skiljer dig från de andra. Det är bara att lägga till den logotyp som du har skapat i redigeringssektionen och så är det klart!

Tröjor med logotyp

Några av de mest älskade plaggen för att hålla sig bekväm särskilt under vintern är definitivt sweatshirts. Vem har sagt att inte ens sweatshirts kan bli ett originellt och elegant plagg? En sweatshirt med logotyp kan faktiskt vara en underbar idé att ge till alla familjemedlemmar eller till ett lag.

T-shirts med logotyp

Att skräddarsy t-shirts är en av de vanligaste men också häftigaste sakerna! Oavsett om det är tryckt på framsidan eller baksidan kan du vara säker på att folk kommer att lägga märke till originaliteten hos din logotröja. En presentidé kan vara att skapa en originell och trevlig logotyp som representerar ett skämt du har med dina vänner och sedan låta trycka den på en tröja. Föreställ dig reaktionen!

Unika accessoarer med logotyp

Om du letar efter ännu fler originella anpassningsbara produkter har du kommit rätt! Vi erbjuder dig nämligen möjligheten att lägga till en logotyp på olika accessoarer och på så sätt skapa ett unikt föremål som du kan ge bort till någon som står dig nära på födelsedagen och andra viktiga högtider under året.

Resväskor med logotyp

Utformad speciellt för reseälskare finns möjligheten att skapa en personlig resväska, ett oumbärligt stycke för att resa runt om i världen! Med YourSurprise kan du faktiskt skapa en resväska med logotyp. Du kommer att ha en unik pjäs i världen, med den stora fördelen att du snabbt kan känna igen den bland kaoset på en flygplats!

Shopper med logotyp

För att shoppa behöver du en lämplig, bekväm och rymlig väska. Men det är inte alltid lätt att hitta den som passar oss och som återspeglar vår smak! Vad sägs om att skapa en skräddarsydd väska? Med vår tjänst kan du få en logotyp tryckt på din shopper och på så sätt skapa din favorit shopper som kommer att följa med dig i alla dina dagliga inköp!

Förkläde med logotyp

För matlagningsälskare är förklädet ett oumbärligt föremål och av den anledningen är det också en idealisk gåva. Men vad sägs om ett personligt förkläde med logotyp? Du kan skapa ett för alla familjemedlemmar och anordna en dag tillägnad matlagning och god mat tillsammans med dina nära och kära! Eller så kan du ge det till dina mor- och farföräldrar som alltid skämmer bort dig med massor av god mat! Sprid lycka med detta vackra unika föremål!

Kontorstillbehör med logotyp

Att trycka en logotyp på kontorsprylar är säkert en av de bästa idéerna som finns för att personifiera och ge en touch mer till ditt kontor eller arbetsbord. Att erbjuda små gåvor med en logotyp till dina anställda och kollegor är verkligen en trevlig idé för att muntra upp dem och få dem att känna sig delaktiga i uppdraget!

Musmatta med logotyp

En originell idé för en företagspryl är att överraska vänner och kollegor med en musmatta med logotyp! En liten gest, men som säkert ger en omedelbar extra touch till alla skrivbord.

Agenda/notebook med logotyp

För att bättre kunna hantera upptagna dagar finns det ofta ett behov av en anteckningsbok där man kan skriva ner alla saker som måste göras. Eftersom du inte vill förlora den ur sikte och förväxla den med andra, vad sägs om att skapa en dagbok med en personlig logotyp? Ge bort dagboken med logotyp till din superupptagna partner eller vän som har det svårt.

Skapa de mest unika gåvorna med en logotyp

För att göra en gåva speciell och vinna någons hjärta behöver du mycket äkthet! Med YourSurprise har du möjlighet att skriva ut en meningsfull eller till och med rolig symbol för att skapa en unik logotyppryl som bara de personerna kommer att ha!

Choklad med logotyp

För sötsugna och chokladälskare finns det en fantastisk möjlighet att skapa choklad med en logotyp! Överraska dina kollegor på företagsfesten med choklad med företagets logotyp!

Godis med logotyp

För älskare av godis och sötsaker kan du med YourSurprise överraska din klass eller din idrottsgrupp med en verkligt originell och autentisk gåva som godis med logotyp! Föreställ dig hur förvånade de kommer att bli när de ser en logotyp tryckt på de läckra godisbitarna!

Skärbräda med logotyp

En skärbräda är ett användbart föremål och används av många även som dekoration i köket och på bordet. Varför inte göra en speciell skärbräda med logotyp? Du kan ge den i present till en viktig familjehändelse eller till någon som just har köpt ett hus!

Plysch med logotyp

Låt oss vara ärliga, det kan aldrig finnas tillräckligt med gosedjur! På YourSurprise har vi ett speciellt urval av anpassningsbara mjukdjur med logotyp. Du kan skapa din egen plysch med logotyp och du kan använda den som företagets maskot eller maskot för laget.