Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

56 Gåvor

Du har sett 48 av 56 gåvor

Personliga chokladaskar med ett foto, text och/eller namn

Har du någonsin fått en chokladask? Om du är en chokladfantast vet du att choklad är mer än bara en enkel present! Vare sig du ska njuta av den själv eller dela den med dina nära och kära kommer varje chokladbit att föra med sig en härlig stund.

När det kommer till presenter som en chokladask kan YourSurprise sin sak! Skapa din egen unika och personliga chokladask och överraska någon med en delikat chokladpresent

Ta något sött till dina speciella stunder: den perfekta presentasken med choklad

Dessa vackra presenter har länge varit en symbol för romantik, vänskap och ett lyxigt sätt att unna sig själv något. Det finns helt enkelt inte ett tillfälle som inte blir bättre med en ask utsökt choklad.

För att välja den rätta chokladasken krävs främst tre saker:

  • Typen av choklad: om mottagaren älskar ett särskilt varumärke eller en viss chokladsort, se till att det finns i din presentask med choklad!
  • Hur asken ser ut: hur presenteras asken? Finns det något sätt som du kan göra den mer personlig, kanske genom att lägga till en personlig anpassning?
  • När presenten ska ges bort: olika stunder kräver olika typer av askar. Ett romantiskt tillfälle kanske kräver exempelvis en hjärtformad chokladask, medan det vid tillfällen som en födelsedag fungerar lika bra med en presentask med tema!

Chokladask med tema för speciella tillfällen

Här på YourSurprise kan du skapa chokladaskar för alla slags speciella tillfällen. Vi har ett sortiment med unika chokladaskar eller varianter specifikt för jul, påsk, mors dag, fars dag, alla hjärtans dag och många andra tillfällen. Det finns alltid en anledning att överraska med choklad!

Den personliga touchen: hur du gör din chokladask personlig

Att göra din chokladask personlig är inte bara att lägga till ett meddelande på asken eller slå in den med ett snyggt band (även om det är vackra detaljer!). Det handlar även om att välja den perfekta kombinationen av detaljer som får din present att verkligen sticka ut i mängden:

Steg 1: Börja med att välja ett urval av choklad som mottagaren kommer att tycka om. Är de mer för klassisk mjölkchoklad eller gillar de att testa olika smaker? De kanske även fördrar ett särskilt varumärke.

Steg 2: Om det finna olika varianter tillgängliga (storlek eller smak) se till att välja den som passar bäst och öppna sedan vår editor.

Steg 3: I vår editor kan du välja vilken typ av personlig anpassning du vill ha på chokladasken. Du kan lägga till ett foto, ett speciellt meddelande till mottagaren, ett namn och/eller en logga.

Kom ihåg: att göra en present personlig handlar om att tillgodose mottagarens unika smak och lägga till en touch av din egen personlighet till presenten. En gåva som är skräddarsydd efter deras preferenser visar inte bara omtanke, den förvandlar en vanlig chokladask till en verkligt unik och minnesvärd present.

Vilka typer av choklad är bäst för en presentask?

Den typ av choklad som finns i din gåvoask ska falla mottagaren i smaken. Några förslag på chokladaskar som finns hos YourSurprise är:

Att skapa och ge bort en chokladask har aldrig förr varit en så härlig och personlig upplevelse. Vare sig du väljer handgjord lyxig choklad eller satsar på välkända varumärken som Milka eller Lindt så är en chokladask mer än bara en present – det är ett välsmakande tecken på kärlek, tillgivenhet och individualitet.