• Varje gåva med ditt foto och text
  • Sprid lite glädje
  • Presenter som tillverkas och skickas samma dag
🎁 Även i dessa tider försöker vi leverera din present så fort det bara går!
🎁 Även i dessa tider försöker vi leverera din present så fort det bara går!
Allt Champagne presenter
Vad våra kunder säger
9.8
Se alla 671 recensioner
Pernilla
Publicerades 01-04-20

"Snabbt och bra födelsedags ”barnen” jag sänt till har blivit jätte glada "

9 av 10
Veronica
Publicerades 31-03-20

"Paketet försvann på vägen hos ups men ni var helt otroliga och bjöd på ny produkt med expressfrakt s.."

10 av 10
Anita
Publicerades 31-03-20

"Supernöjd! Ska snart beställa fler presenter! "

10 av 10

Champagne Med Egendesignad Etikett eller Trälåda

Champagne används oftast vid lite mer speciella tillfällen, så varför inte göra dessa tillfällen lite mer speciella genom att personalisera champagneflaskan? Välj exakt vilket foto och text du vill ha på etiketten så fixar vi resten. Vill du slå till ännu större kan du ha en lyxig trälåda graverad med din egna design som champagneflaskan kommer i.

Champagnepaket

Vi har även champagnepaket som kommer levererat i en större trälåda med en flaska champagne och två Royal Leerdam glas, graverade med din egna text. Detta är en oförglömlig present som definitivt kommer bli uppskattad.

Graverade champagneglas

Ifall du bara vill ha champagneglas så går det också bra att beställa dessa enskilt. Champagneglasen kan bli graverade med valfri text, antingen utan design eller tillsammans med någon av våra förvalda designs.

Vad är skillnaden på champagne, prosecco och cava?

Termerna champagne, prosecco och cava blandas oftast ihop och de flesta ser vin med bubblor som champagne. Men visste du att prosecco är faktiskt samma sak som champagne, men att det kommer från Italien? Det kan bara kallas för champagne ifall druvorna är odlade och plockade i Frankrikes Champagne region. Men ifall Champagne kommer från Spanien så kallas det för cava. Visste du även att “Brut” är namnet för torr champagne och att ordet “brut” är skyddat av den franska lagstiftningen?

Vad är en Magnum?

Magnum betyder att flaskan rymmer 1.5 liter med mousserande vin. Vi har både en flaska Magnum med Champagne och en flaska Magnum med Cava som du kan personalisera. Magnumen med Cava är från märket Villa Conchi.

Olika sorters av mousserande vin

Eftersom vi alla har olika smak så har vi självklart flera olika sorters champagne i vårt lager:
Moët & Chandon: Ett av de största namnen när det kommer till champagne. Hos oss kan du personalisera en klassisk Moët & Chandon, en Moët & Chandon Ice Imperial eller en Moët & Chandon Nectar rosé. Piper Heidsieck Brut är en riktig champagne som sticker ut med sin röda etikett. Du kan genast känna igen en riktig Piper Heidsieck med den här etiketten. Sen för att det är en Brut, så är det en av de lite torrare champagnerna.
Även om namnet kanske säger någonting annat så är René Schloesser också ett champagnemärke och vinet kommer från Frankrike. Utöver vanlig champagne så kan du dessutom ha rosé champagne personaliserat hos oss.

En originell bröllopspresent

Den här sortens present är perfekt för bröllop, bröllopsdagar eller arbets årsdagar. Perfekt att t.ex. ge bort en champagneflaska med ett foto på bröllopsparet och två champagneglas med deras namn på.

Champagne som en PR-gåva

Har din kund eller leverantör något särskilt att fira? Skicka en flaska champagne med ditt egna meddelande på etiketten och lägg även till din egna logga eller kundens logga för att göra det ännu mer personaliserat.