Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

159 Gåvor

Du har sett 48 av 159 gåvor

Julklappar till pojkvännen

Pojkvännen ska givetvis ha en fin julklapp, om inte två. Men vad ska du då ge till honom som han kommer att uppskatta i flera år framöver? Genom att välja en personlig julklapp kan du få din kille att känna sig speciell så det är verkligen värt mödan att lägga ner lite extra omsorg på just julklappen till honom.

Oavsett om din pojkvän är matälskare, dryckesfantast, grillmästare eller någonting annat kan du hitta en bra julklapp till honom här. Hos oss hittar har vi samlat några av de bästa alternativen för julklappar och vi vågar påstå att det finns något för alla.

Julklappstips pojkvän

Julklappar till pojkvännen behöver inte vara svårt om det finns alternativ som kan göras personliga. Så länge du vet vad han gillar kommer du med våra tips säkerligen hitta någonting som passar. Bland våra bästa julklappstips pojkvän hittar du:

  • Plånbok
  • Mössa
  • Ölglas
  • Underkläder
  • Tröja

Det här är gåvor som du kan göra extra personliga genom att beställa dem med antingen namn, annan text eller ett fotografi. Du kan alltså göra en julklapp med en bild av dig själv på, eller kanske hans husdjur, om han har en älskad hund eller katt exempelvis.

Ätbar julklapp till pojkvän 2024

Det sägs att vägen till mannens hjärta går genom magen och om det gäller även för din pojkvän har vi exakt det du behöver. I vårt utbud kan du välja bland praliner och andra godsaker som din man kan njuta av. Det finns till och med chokladpraliner med fototryck för en extra speciell känsla. Andra sätt att göra julklappen personlig på är att trycka din pojkväns namn på omslaget eller på förpackningen.

Om din pojkvän uppskattar drycker av olika slag finns det också gott om klappar att välja mellan. Personliga ölglas eller vinglas med graverat namn är en utmärkt present. I kombination med några ölburkar eller vinflaskor kan ni få en underbar kväll tillsammans. Vi har också färdiga paket med både dryck, snacks och serveringsbräda. Det är en perfekt julklapp till pojkvän som har allt.

Julklapp till mästerkocken

Har du en pojkvän som gillar att laga mat eller som kanske grillar året runt finns det gott om klappar att slå in och lägga under granen. Grillverktyg med namn på eller ett snyggt förkläde i läder passar grillmästaren utmärkt och gör honom redo för grillsäsongen. Förklädet är någonting som dessutom är mycket praktisk att bära för att hålla outfiten ren och samtidigt skydda mot stänk och värme från spis eller grill. Dessutom kommer han att minnas dig varje gång han har det på sig.

Andra julklappar till pojkvän som känner sig hemma i köket är skärbrädor, knivar eller varför inte en graverad ostbricka i trä. Om han är en person som tar sin egen mat med till jobbet kan en personlig lunchlåda vara ett bra alternativ att lägga under granen.

Att välja rätt julklapp till pojkvän

Det kan kännas svårt att välja present till den vi älskar, för givetvis vill vi ge bort någonting som är speciellt och som kommer att bli uppskattat. När det kommer till julklappar för honom är det bra att tänka till. Vårt mål är att ha någonting för alla, vilket är anledningen till bredden i vårt utbud av presenter. Dessutom har vi satt personlig prägel på våra produkter för att din pojkvän verkligen ska känna sig speciell.

Vi har allt från snygga kläder som är lämpliga för fototryck, till manschettknappar som du kan låta trycka hans namn på. Om din pojkvän gillar att klä upp sig kan du välja en snygg pikétröja. Eller varför inte överraska med en ny, elegant plånbok när tomten kommer till er på julafton?