Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Ett urval av vattenflaskor anpassade med foto eller text som du själv väljer. Skapa en personlig termosmugg för varma och kalla drycker.

16 Gåvor

Vattenflaskor och isolerade flaskor med namn och foto

En populär och superpraktisk gåva: en personlig vattenflaska som du kan ta med dig överallt, för vatten, te eller kaffe. Vill du ha din egen isotermiska flaska eller en helt unik termosmugg med handtag? Eller vill du ge ditt barn en dricksflaska till skolan eller dagis, med hans eller hennes namn och foto på? Då har du kommit till rätt ställe! Upptäck alla våra personliga vattenflaskor och isotermiska resemuggar för att bära med dig dina drycker. Skapa din design online, det går snabbt och enkelt.

En personlig flaska - den eleganta gåvan

Att ge bort en gåva är först och främst att glädja mottagaren. Överraskningsmomentet bör också prägla valet av gåva. Idag är det svårt att få med alla dessa egenskaper i en gåva. Personliga gåvor förenar dock alla dessa egenskaper. Bland den långa listan av personliga gåvor som finns hos YourSurprise har vi valt den personliga vattenflaskan.

Varför välja en vattenflaska med tryck?

Att ge bort en vattenflaska med tryck förvandlar ett vanligt föremål till en helt unik gåva. Att ge en make, far eller vän som fyller 50 år en personlig vattenflaska med inskription som "För Eric, 50 år av rena äventyret" är ett underbart sätt att överraska dem.

Generellt sett för en vattenflaska tankarna till utomhusaktiviteter. Många vill dock dricka sin favoritdryck på jobbet. Det kan hända att flera personer har identiska flaskor, vilket kan innebära ett identifieringsproblem. Att skriva sitt förnamn på flaskan med en outplånlig penna är inte direkt estetiskt tilltalande. Å andra sidan kommer en personlig dryckesflaska inte bara att identifiera flaskan, utan också förbättra dess visuella och estetiska utseende.

Olika typer av vattenflaskor

YourSurprise erbjuder ett brett urval av dryckesflaskor. Du hittar flaskor i en mängd olika material, inklusive stål, aluminium, plastpolymer, glas, bambu och läder. Vissa flaskor kombinerar flera material, t.ex. stål och aluminium, stål och läder eller aluminium och plast.

Flaskans kapacitet varierar beroende på modell och avsedd användning. En vattenflaska för barn rymmer i allmänhet 320 ml. En vandringsflaska rymmer 750 ml vätska.

Flaskorna finns i en mängd olika färger och ytbehandlingar, t.ex. aluminium, vitt, blått, brunt, svart och rosa.

Vi rekommenderar att du noggrant läser de tekniska datablad som medföljer varje vattenflaskmodell. Där hittar du all information du behöver för att välja modell. Bland dessa är 2 viktiga. Dessa är personaliseringsalternativen och typen av tryck.

Personlig mugg för isotermiska drycker

För dig som alltid är på resande fot, eller helt enkelt älskar att ha med dig din varma dryck överallt, är ](https://www.yoursurprise.se/kokspresenter/mugg/termosmugg)[[termosmugg](https://www.yoursurprise.se/kokspresenter/mugg/termosmugg) det personliga föremålet för dig. Termosmuggen har en skjutbar öppning så att du enkelt kan dricka utan att behöva skruva av locket. Och vad mer är? Den har också ett handtag så att du alltid har den till hands! Denna termosmugg kan hålla din dryck varm i upp till 6 timmar, mer än tillräckligt för att ta dig igenom morgonen eller en lång tåg- eller bilresa. Lätt att skölja av, men det är bäst att diska den för hand för att bevara din vackra personliga prägel så länge som möjligt. Lägg till de foton du vill ha, ett förnamn och/eller text, och sedan är det bara att köra!

Anpassningsbar isotermisk kolv

Föredrar du en flaska, men en som håller värmen? I vårt sortiment har vi också en härlig personifierad isotermisk flaska, i 50cl-format och tillgänglig i 2 färger. Tack vare en dubbelvägg behåller din flaska temperaturen på din dryck, oavsett om den är kall eller varm, och den håller sig så i flera timmar. De vattenflaskor för vandring med bambustopp är också isotermiska. Du kan anpassa din vattenflaska med ett förnamn och även foton, det är snabbt och enkelt; med bara några få klick är din skapelse redo för utskrift.

Personalisering och tryckmetoder

En av de viktigaste punkterna att känna till är de olika personaliseringsmetoderna som du kan välja mellan. Beroende på dina önskemål kan du välja en personlig vattenflaska med ett förnamn eller en personlig flaska med ett foto. Detsamma gäller valet av namn och/eller text.

Vilken typ av personalisering som erbjuds varierar från kalebass till kalebass. Detsamma gäller för tryck. Du kan dra nytta av utskrifter i HD-fotokvalitet eller till och med lasergravyr.

Destinationen för den personliga vattenflaskan

Valet av kalebass beror på dess destination. Här är några exempel:

Personlig flaska för vuxna

Det finns många kalebasser som är designade för vuxna. En alkoholkolv, som en kalebass, är uteslutande avsedd för vuxna. Det är viktigt att tänka på vad flaskan ska användas till. En propp som gör att flaskan kan fästas på en ryggsäck är att föredra om det är en personlig vandringsflaska.

Personlig flaska för barn

En vattenflaska för barn är i huvudsak en personlig förskolekalebass och/eller en personlig skolkalebass. En personlig vattenflaska med ett foto är att föredra för ett dagisbarn. På så sätt vet dagmamman direkt vem flaskan tillhör. För användning i skolan bör man däremot välja en personlig flaska med barnets förnamn.

Personliga sportflaskor

En vattenflaska som är avsedd att användas vid en sportaktivitet måste vara anpassad till aktiviteten. Den kan bäras på kroppen eller helt enkelt i en sportväska. På samma sätt måste du kunna fästa en personlig cykelflaska på en flaskhållare.

Personlig vattenflaska för dagis eller skola

För att ge dina barn bästa möjliga utrustning för skolan eller dagis kan du låta dem personifiera en bedårande vattenflaska. Lägg till deras förnamn, och även ett foto om du vill, så att du kan vara säker på att de inte tappar bort den. Du kan göra vattenflaskan personlig med den svarta plastproppen, som har ett lock fäst vid sig, eller för yngre barn vattenflaska för barn med blå eller rosa propp. Eftersom vi bryr oss om dina barns hälsa och säkerhet är den senare garanterat fri från bisfenol A och har en kapacitet på 32 cl.

Hur man gör en personlig vattenflaska

Att personifiera din flaska är en enkel och trevlig process. Filtrera igenom vårt urval och tänk på vem du vill ge din gåva till. Klicka sedan på "Anpassa din gåva" och navigera på vår användarvänliga anpassningssida. Välj teman, motiv, storlekar och färger för att skräddarsy varje detalj efter dina önskemål. När du är nöjd validerar du dina val och din unikt utformade flaska är redo att imponera.

Personliga vattenflaskor med foto och förnamn

I vårt sortiment hittar du vattenflaskor för sport eller vardagsbruk. De finns i olika storlekar, i två olika färger (vit eller aluminium) och med olika typer av kapsyler. Bland alla våra anpassningsbara vattenflaskor har vi till exempel vattenflaskan för vandring som har ett litet handtag på toppen, så att du kan hänga den på din vandringsväska till exempel! Med undantag för barnflaskor har alla anpassningsbara flaskor en kapacitet på 50 cl.

Teman och design i vår online editor

Vår online editor är en kreativ lekplats med gratis teman, motiv och design. Anpassning är inte bara uppmuntrat, det är gratis. Det pris som visas är den slutliga kostnaden, exklusive frakt. Oavsett om det är för sport eller vardagsbruk, välj en design, ladda upp ditt foto, lägg till ett förnamn - och voila, en vacker, personlig och unik termosflaska är din!