Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Ett urval av vattenflaskor anpassade med foto eller text som du själv väljer. Skapa en personlig termosmugg för varma och kalla drycker.

17 Gåvor

Personliga vattenflaskor, resemuggar och bägare

De är oerhört populära: praktiska vattenflaskor som rymmer massor av vatten, kaffe eller te för att ta dig igenom dagen. Vill du skapa en praktisk vattenflaska eller termosflaska? Eller vill du ge ditt barn en bägare med sitt eget foto eller namn som det kan ta med sig till skolan? Utforma helt enkelt din vattenflaska, resemugg eller bägare online! Du kan välja mellan olika typer av flaskor, termosflaskor och bägare.

Personlig vattenflaska

Många vattenflaskor i vårt sortiment är perfekta för sport- och träningspass. Flaskorna är tillverkade av stark aluminium, vilket gör dem snygga och robusta. Alla flaskor har ett lock som skyddar munstycket. Det är bara att skruva av locket för att fylla på flaskan. Flaskorna rymmer 500 ml, vilket är mer än tillräckligt för att räcka ett bra tag! Välj en cool design i vår editor, ladda upp ett foto eller lägg till ett namn för att skapa en unik vattenflaska på nolltid.

Personlig termosmugg

Om du ska resa bort ett tag och vill ta med dig en varm eller kall dryck behöver du en praktisk termosmugg. Termosmuggen har ett skjutbart lock med vilket du kan öppna muggen och dricka ur den. När du är klar stänger du bara det skjutbara locket. Flaskan är tillverkad av vit aluminium och har ett svart handtag. Termosmuggen håller din varma dryck varm i upp till 6 timmar, tillräckligt länge för tåg- eller bilresan! Du kan skölja termosmuggen för hand. Vi avråder från att diska termosmuggen i diskmaskin för att bevara trycket perfekt. Termosmuggen kan specialanpassas med ditt namn, foto och/eller text efter eget val.

Personlig termosflaska

Vi har också ett antal snygga termosflaskor i vårt sortiment. Flaskorna har dubbla väggar och är därför lämpliga för att hålla din kalla dryck kall eller din varma dryck varm. Termosflaskorna rymmer 500 ml och är tillverkade av rostfritt stål. Du kan välja mellan en termosflaska med vridlock, en med ett sugrör eller en med ett bambulock. De finns i silver och vitt. Du kan lägga till ditt eget foto, namn, text eller logotyp på termosflaskan. Om du vill skapa din egen specialflaska kan du ta en titt på vår editor online för att se vilken design du gillar.

Designer i vår editor

I vår online-editor hittar du olika roliga mönster som du kan anpassa din vattenflaska med. Välj mellan ett tryck med blommor, blad, tigrar, apelsiner eller någon av våra många andra häftiga mönster. Du kan lägga till ditt namn och foto i vår design för att skapa din egen unika termosflaska.

Personliga bägare och flaskor för skolan

Naturligtvis erbjuder vi också ett antal roliga skolbägare i vårt sortiment som ditt barn kan ta med sig till skolan. Bägarna finns i blått, grönt och rosa. De är tillverkade av superstark plast som är BPA-fri. Välj mellan roliga mönster med en flamingo, en räv, en koala, ett lejon, en val eller något annat sött mönster. Ladda upp ditt barns favoritfoto och lägg till hans eller hennes namn för att skapa en unik mugg för skolan. Perfekt om ditt barn ofta tappar bort sin bägare; ägaren kan hittas på nolltid!

Din egen personliga mugg, flaska eller termos på nolltid

Det är enkelt att skapa din egen mugg, vattenflaska eller termos online. Välj bara den produkt som du vill anpassa och starta redigeringsverktyget. Välj ett av våra vackra mönster, ladda upp ditt foto och lägg till ett namn eller en text. Ingen minsta orderkvantitet och klar på nolltid.