Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

I livet finns många tillfällen att fira; arbetsjubileum, förlovning, äktenskap och så vidare. Letar du efter en jubileumspresent? Anpassa den med ett foto och/eller en text!

Choklad och godis

Choklad och godis

Glas

Glas

Kläder & textil

Kläder & textil

Spel & fest

Spel & fest

Drycker

Drycker

Skärbräda med gravyr

Skärbräda med gravyr

213 Gåvor

Du har sett 48 av 213 gåvor

Bröllopsdags present

Hur vi firar vår bröllopsdag ser förstås olika ut från par till par. Oavsett om du och din partner slår på stort på er bröllopsdag eller om ni firar på ett enklare sätt är det alltid trevligt att ge en gåva till sin partner. Att ge en bröllopsdagspresent till sin respektive är med andra ord alltid uppskattat och bidrar till att göra dagen minnesvärd.

Bröllopspresent: Att välja present till bröllopsdag

När du ska välja ut en gåva till din partner på er bröllopsdag ska du alltid utgå från personens preferenser. Vad tycker din make eller maka verkligen om? Det kan också vara en rolig grej att ha antalet år som tema på gåvan och utgå från det material som er bröllopsdag representerar. Vi har de stora bemärkelsedagarna som diamant- guld- och silverbröllop, men du vet väl att det också finns bomull, läder, socker och ylle?

När ni firar den treåriga bröllopsdagen som kallas för läderbröllop, kan en fin nyckelring i läder med ett foto på dig bli en utmärkt perfekt present. För sockerbröllopsdagen kan en personlig chokladask passa perfekt och bli en riktigt exklusiv gåva. Choklad är nämligen ett säkert kort som passar många.

För att göra chokladasken riktigt speciell kan du låta trycka ett personligt meddelande på asken, eller varför inte personens namn. Ett vackert foto på er tillsammans är också perfekt att låta trycka på en chokladask.

Bröllopsdag present fru

Oftast är kvinnor lite mer måna om vad de får, samtidigt som de gärna lägger mycket eftertanke på vad de ger. Som tur är finns det en mängd gåvor som passar även en riktigt kräsen mottagare, eller dig som vill ge exklusiva gåvor.

Om din fru älskar vin kan du välja en vacker vinlåda som innehåller champagne tillsammans med två graverade champagneglas. Är inte champagne er grej finns det flera andra alternativ på vinlådor och du kan också hitta mustiga rödviner och vita viner med hög kvalitet om du föredrar det.

Bröllopsdagspresenter till make

Även maken förtjänar förstås att bli bortskämd på bröllopsdagen. Det är alltid värt att fira att ni spenderat ännu ett år tillsammans, oavsett hur många år det blivit. Genom att visa varandra uppskattning blir också vardagen tillsammans trevligare.

I vårt utbud finner du gott om personliga presenter du kan ge till din make. Varför inte satsa på en graverad ostbricka som du kompletterar med några riktigt läckra ostar och ett gott vin? Det blir en oförglömlig present som ni dessutom kan plocka fram till helgerna framöver när vi vill unna er något extra gott.

Är mannen i ditt liv mer av en finsmakare av öl har vi också perfekta presenter. Öl i personliga glasflaskor är ett av alternativen. Det kommer säkert att få honom att dra på smilbanden!

Personlig bröllopsdags present

Personliga presenter har blivit allt populärare. Det är inte så konstigt eftersom det visar på eftertanke och att du inte bara handlat något slumpmässigt dagen innan firandet. Om din respektive är en hejare i köket finns det fina, personliga köksredskap och -tillbehör. En personligt graverad pepparkvarn i trä är en mycket uppskattad present för finsmakaren. Eller varför inte ett riktigt elegant förkläde i läder?

Många uppskattar en present som de har nytta av. Om din make eller maka brukar träna kan en personlig vattenflaska vara en perfekt bröllopsdagspresent. För kaffedrickaren kan en termos istället vara det bästa alternativet, eller en kaffemugg.

Köp en unik present till bröllopsdag

En mycket uppskattad gåva är att ge bort fotopresenter. Och det finns mycket mer än bara fotomuggar att ge bort. Du kan till exempel välja ett pussel med en bild på dig och din äkta make eller maka. Eller varför inte en väggklocka med en bild på er tillsammans? Du kan faktiskt till och med beställa praliner med foton på! Möjligheterna är många för den som vill vara kreativ och verkligen överraska.

Alla ska kunna köpa någonting fint och personligt till sitt livs kärlek och det finns gåvor för alla plånböcker. Om du vill slå på stort kan du beställa flera saker och lägga i en fin presentkorg som du slår in med cellofan. Där kan du lägga allt smått och gott som du vet att din kärlek kommer att uppskatta.

I just den här kategorin har vi samlat de gåvor som passar extra bra som en present på bröllopsdagen. Men kom ihåg att det finns någonting för alla i vårt sortiment och även till andra firanden än bröllopsdagen. Du kan kanske passa på att handla till flera personer samtidigt, om kalas och andra jubileum ligger nära i tiden.