Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Imponera och gör ett intryck som består på kunder och anställda med vårt utbud av företagspresenter som du kan personalisera. Vårt sortiment erbjuder något speciellt för varje professionell relation, med allt från snygga tillbehör till anpassningsbara prylar. Lyft ditt varumärke och stärk dina kontakter med genomtänkta, skräddarsydda presenter som är gjorda för att visa ditt företags unika identitet.

171 Gåvor

Du har sett 48 av 171 gåvor

Underbart arbete årsdag gåvor

Har du en medarbetare som har varit på företaget i 5 år? Har en kollega snart 10-årsjubileum på jobbet? Har du en riktigt hängiven medarbetare som har arbetat för företaget i 20, 30 eller till och med 50 år? Alla dessa tillfällen är speciella och bör firas, så att de vet hur mycket de uppskattas!

Vi erbjuder ett brett utbud av klassiska gåvor till årsdagen, t.ex. en graverad penna eller utsökt vin, champagne eller choklad. Men de riktigt bra gåvorna är de som är gjorda speciellt för mottagaren. På YourSurprise förvandlar vi de vanligaste jubileumsgåvorna till något som mottagaren aldrig kommer att glömma.

Du kan t.ex. ge bort en flaska vin med en personlig etikett med din egen text och till och med din företagslogotyp. Eller vad sägs om en flaska champagne i ett vackert graverat trälåda? Lägg till den sista touchen med en uppsättning matchande glas graverade med texten eller namnet du väljer.

Om jubilaren har en söt tand och skrivbordslådan alltid är fylld med alla möjliga läckra godsaker, kommer våra XXL-chokladgåvor att bli en stor hit. Vi erbjuder gåvor från alla möjliga välkända varumärken som Toblerone, Milka, Twix, Chokotoff och Cote d'Or. Förpackningen är helt personlig med namn, bild/logo och en personlig hälsning.

Gåvor till årsdagen som får dem att le

Om din kollega firar årsdag på jobbet är det ett perfekt tillfälle att överraska med en rolig och omtänksam present.

Du kan överraska med en t-shirt med ett roligt citat och/eller foto. En annan bra present till årsdagen kan vara roliga strumpor med din egen design, eller om du vill ha något som personen kan använda på jobbet kan du välja en cool mugg med en bild och din egen design eller en praktisk musmatta med företagets logotyp och en personlig text.

Gåvor till årsdagen behöver inte vara tråkiga, så låt fantasin flöda och skapa en annorlunda gåva till årsdagen!

Gåva till 25-årsjubileum: en unik milstolpe

Numera är det inte längre normalt att arbeta för en och samma arbetsgivare under så lång tid. Ett 25-årigt arbetsjubileum är en stor prestation. Det betyder också att personen är engagerad i sitt arbete och är glad över att arbeta för företaget. Desto större anledning att visa dem att de värdesätts och uppskattas.

Men vad är den perfekta jubileumspresenten till någon som firar 25-årsjubileum på jobbet? Då har du kommit till rätt ställe! Vi har massor av presentidéer som garanterat kommer att få personen att le stort.

  • En ölgåva med personlig förpackning och matchande graverade glas är en utmärkt årsdagspresent till en ölentusiast
  • Beställ läckra chokladpraliner med valfritt foto till en jubileumsfest på jobbet
  • En lyxig läderplånbok med graverat monogram kombinerad med ett vackert läderbälte
  • Ett vackert armband graverat med en personlig text

Det är bara ett litet urval av våra fantastiska gåvor till årsdagen på jobbet. Om du vill överraska en kollega kan du kolla in våra avskedspresenter till kollegor. Där hittar du också massor av inspiration till den perfekta presenten på årsdagen.

Oförglömliga presenter till 40-årsjubileum

Om du har en medarbetare eller kollega som firar 40-årsjubileum på jobbet, firar du någon som har lagt ner hela sitt liv på företaget. Det förtjänar mer än bara en klapp på axeln. En 40-årsjubilar är naturligtvis lite äldre, så ta en titt på våra 50-årspresenter till honom och/eller våra 50-årspresenter till henne, där hittar du massor av underbara presenter som passar perfekt för detta tillfälle!

10-årspresenter till kollegor eller anställda

Ibland planerar ett företag en drink eller en mottagning för att fira en årsdag, och då är det ett måste att ge en årsdagsgåva. Vi kan hjälpa dig att hitta en fantastisk gåva som garanterat kommer att bli mycket uppskattad.

En mysig fleecefilt till den som alltid klagar på att det är kallt på kontoret. Eller till kollegan som alltid kommer först till fredagsmyset, en Pornstar Martini presentförpackning eller en graverad vinöppnare. Eller sätt ihop din egen presentkorg med olika mindre gåvor till årsdagen, som en nyckelring med tryck eller ett par personliga tofflor med bild och text.

Du kan fylla korgen med en personlig chokladask! Låter som en ganska perfekt present till årsdagen, eller hur?

Unika presenter till årsdagen

En oförglömlig årsdagspresent är en helt personlig årsdagspresent. Alla våra jubileumsgåvor kan personifieras med namn, foto och ett personligt meddelande som du själv väljer. Det går snabbt och enkelt att designa den perfekta presenten! Välj helt enkelt den present du gillar bäst. Sedan kan du anpassa den i vår onlineredigerare, där du laddar upp en valfri bild eller logotyp, lägger till ett namn och en personlig text. Voila, din gåva är klar! Du kan se resultatet direkt och om du är nöjd med din skapelse tar vi det därifrån. Vi skapar din gåva med stor omsorg och precision och skickar den direkt till den adress du väljer.

Enklare än så blir det verkligen inte att ge bort en fin present på årsdagen!

Överraska en anställd med den perfekta presenten till arbetsdagen

Nästan alla våra gåvor kan personifieras med din företagslogotyp. Dessutom kan du lägga till en personlig text och kanske till och med ett foto av mottagaren.

Hitta inspiration till en bra gåva till årsdagen i vårt urval av personliga logogåvor. Visa din anställda hur mycket du uppskattar dem med en personlig gåva till årsdagen.

Gåvor från företaget vid årsdagen av arbetet

Om din arbetsgivare har gett dig i uppdrag att ta hand om företagets jubileumsgåvor har du fått en viktig uppgift. För många människor är det ett mycket speciellt ögonblick att fira att de har varit anställda på ett företag i 5, 10, 20 eller 25 år. De kommer verkligen att uppskatta om deras arbetsgivare också uppmärksammar detta.

Varje företag har sin egen budget och hur mycket de avsätter för firande av arbetsjubileum kan variera. Därför har vi ett stort urval av gåvor som passar alla budgetar. Gåvor som garanterat kommer att uppskattas, utan att det behöver kosta skjortan. En champagneflaska med din logotyp, mottagarens namn och ett foto, till exempel, kommer att uppskattas av många anställda.

Kom ihåg att det är tanken som räknas!

En liten gåva behöver inte vara dyr - för många människor är det gesten och det faktum att den firas som är det viktiga.

De bästa presentidéerna till arbetsdagen

Det kommer inte att finnas ett torrt öga i huset med våra fantastiska gåvor till arbetsjubileet! Utforska vårt breda utbud av personliga gåvor som garanterat kommer att ge ett leende på läpparna.

Du kan till exempel ge bort en tidlös gåva i form av en graverad träklocka. Både snyggt och hållbart. En annan bra presentidé kan vara en torkad blomma, för en långvarig påminnelse om deras prestation.

Du kan göra gåvan helt unik genom att slå in den i personligt omslagspapper med ditt eget foto eller din företagslogotyp. Lägg till ett personligt hälsningskort, t.ex. vårt träkort, med ditt foto och din text. Det kommer att se bra ut på deras skrivbord eller hylla hemma.