Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Gör riktigt originella babykläder med foto och/eller text. Välj bland våra söta designer och skapa din egen anpassade sparkbyxa, t-shirt, haklapp och så vidare för bebisar och barn!

13 Gåvor

Baby- och barnkläder med tryckt namn eller text

Letar du efter unika kläder till barn och bebisar? Då har du kommit till helt rätt adress! Hos YourSurprise kan du hitta olika sorters bebis- och barnkläder som du kan låta trycka med namn, bild, foto eller text..

Man behöver heller inte beställa en massa, utan vill man beställa en hoodie, 1 glas eller två babybodys så går det naturligtvis också väldigt bra.

Att trycka en text

På alla bebis- och barnkläder kan man välja att låta trycka en text. Du kan välja att trycka ett namn eller något roligt. Du kan även välja en färdig design med en rolig text som till exempel: Tough, cool, sweet ( (med bockade rutor) Little man I love (pappa eller mamma) Little Miss i got it from my mama

stinky diaper

Daddys little´princess Smell you later alligator

Vid många av designerna finns det även utrymme för att lägga till en bild eller ett foto om man så skulle önska!

Din egen unika mössa, napp eller haklapp

I vår kollektion av baby- och barnkläder hittar du även olika fina presenter som bebismössor, nappar och haklappar. Alla i olika färger och storlekar. Till och med på nappen kan du låta trycka bebisens namn!

Förväntad bror eller syster

Är det ett syskon förväntat och vill ni berätta det för storebror eller storasyster på ett litet annorlunda sätt? Varför då inte överraska barnet med en t-shirt tryckt med “Storasyster” eller “Storebror”? Det är inte bara en rolig present utan även ett riktigt minne för livet.

En skön badrock

Även för våra små älsklingar kan ett bad vara skönt och att sedan få på sig en mjuk och skön badhandduk med luva efter badet kan vara otroligt härligt! Är badhandduken även broderad med sitt eget namn blir det dessutom väldigt roligt och speciellt. Även de små behöver ibland lite spakänsla! En sådan badhandduk förtjänar alla småttingar! Om ditt barn är lite större, så är kanske nästa steg en fin och mjuk badrock? Tänk dig att du hjälper honom eller henne med badet, hårtvätt och avspolning. Sedan tar du fram badrocken. Vi vågar lova att det blir en succe! Badrockarna finns i färgerna vit, blå och rosa.

Babybody med en rolig text

En av våra absoluta bästsäljare med återkommande kunder är babybodys med tryck. De flesta köper dessa till fars- och mors dag, julklapp eller för att överraska någon i familjen att man förväntar tillökning. Bodyn finns att välja i ett antal olika färger, storlekar och med korta eller långa ärmar. Överraska den nyblivna pappan med en babybody på hans första fars dag! I vår editor hittar du både designs och roliga texter speciellt för pappa. Till exampel: dad you rock happy first father’s day My dad is a super dad the best dad ever loves daddy lägg till ditt eget foto eller bild

Ingen fara på taket, det finns både texter och designs även för att överraska alla mammor! Bland annat ‘mamma rocks’, ‘supermamma’ och ‘loves mommy’. När det är dags för baby shower, så är en babybody även här en passande present. Kanske med designen “Stinky diaper” för att hålla det lite jordnära och roligt. En annan design vi ser säljs ofta är “smell you later alligator”. Ibland får man lov att skoja till det lite!

Hoodies och t-shirts för barn

Vill ditt barn ha en egen unik hoodie eller t-shirt? Tryckt med deras alldeles egna design eller kanske deras namn?. Det är fullt möjligt! Hoodies och t-shirts till barn finns i storlekarna 98 till 146 och i färgerna svart, blå och grå. I editorn kan du välja både designs eller att ladda upp din egna bild eller foto.

Barnkläder med tryck till laget eller kompisgänget

Om barnen i idrottsgruppen eller fotbollslaget vill ha likadana tröjor eller t-shirts när de åker på cup är inte det heller några större problem! Om man vill beställa fler än 10 tröjor så kan vi även ge rabatt på detta så att alla barnen stolta kan visa upp vilken klubb som rockar bäst! Även i detta fall kan man då beställa ett tryck med till exempel klubbens logga, men med olika namn.

Tvättråd så att kläderna varar längre

De flesta kläder med tryck tvättas helst in och ut i max 40 graders fintvätt. Tänk på att även stryka kläderna in och ut och vi avråder kemtvätt. Så kan ni njuta av presenterna längre och så kan de bli ett minne för livet att tänka tillbaka på när man blivit äldre.