Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Att få nycklarna till ett nytt hem är mycket spännande. Överraska någon som precis har flyttat med en inflyttningspresent.

157 Gåvor

Du har sett 48 av 157 gåvor

Inflyttningspresent

Att få nycklarna till ett nytt hem är en unik känsla, ett tecken på en viktig milstolpe i livet. Troligtvis ligger en lång, svår sökning efter boende bakom resultatet. Om du känner någon som precis har flyttat till ett nytt hem som du vill fira med en oförglömlig inflyttningspresent har du kommit rätt! Våra gåvoexperter har valt personliga idéer som är perfekta för vänner, par eller någon speciell person som du vill överraska.

Hur firas en inflyttning?

Även om det inte är ett måste att fira en inflyttning, är det ganska vanligt. Vi vill helt enkelt fira den här nya milstolpen i livet med de vi håller kära, och hur kan det göras på ett bättre sätt än med en middag, aptitretare eller en liten fest? Populära alternativ inkluderar bufféer med olika smårätter eller en middag i det nya hemmet. Vänner, familjemedlemmar, nya grannar och även arbetare som hjälpte till att bygga det nya hemmet kan bjudas in.

Vad är en bra inflyttningspresent?

Självklart innebär en inflyttningsfest oftast inflyttningspresenter också. Om du inte vill dyka upp tomhänt kan du välja någonting litet som förgyller det nya hemmet. Var dock försiktig så att du inte köper dekorationer som är för personliga. Risken finns att du inte har samma smak som mottagaren! Här följer några tips på inflyttningspresent som inte gör dig besviken:

 • Set med köksredskap: Ett set med högkvalitativa köksredskap är en nödvändighet i varje hem. Ge bort ett stilfullt och praktiskt set som hjälper dina nära och kära att förbereda utsökta måltider. Du kan till exempel välja träredskap med gravyr, en personlig skärbräda eller en knivsats.
 • Badprodukter: Ett set med högkvalitativa badprodukter kan vara en utmärkt, lyxig inflyttningspresent, beroende på vad du väljer. Du kan inkludera tvålar, duschkrämer, schampon och badskum. Det är också möjligt att göra förpackningen personlig med ett "Grattis till flytten"-meddelande. Ett annat utmärkt alternativ är broderade handdukar eller badrockar med namnet på mottagaren.
 • Torkade blommor: En bukett torkade blommor är en klassisk inflyttningspresent, som alltid blir uppskattad. De är inte bara vackra utan håller länge, samtidigt som de kan användas att dekorera alla rum. Torkade blommor finns tillgängliga i flera stilar och färger, så det är lätt att hitta den perfekta buketten för att fira det här nya äventyret.
 • Drycker: Ett fint vin, champagne eller några hantverksöl är en utmärkt present. En ännu bättre idé kan vara att välja olika ölsorter som kan avnjutas vid olika tidpunkter. Då gärna i ett personligt gåvoset.
 • Doftljus: Ett doftljus ger en avslappnad touch till alla hem. Du kan göra ditt ljus personligt med en lyckönskan till det nya hemmet, ett fototryck eller mottagarens namn.
 • Gåvoset: De här anpassade seten inkluderar ett urval unika gåvor, såsom vin med glas eller snacks och kökstillbehör. Det är ett unikt sätt att säga "Välkommen till ditt nya hem".

Bra inflyttningspresent för ett ungt par

Att påbörja livet tillsammans i ett nytt hem är en oförglömlig upplevelse för ett ungt, förälskat par! Det här är ett stort steg för paret, särskilt om det är första gången de ska bo tillsammans. Därför kommer en gåva utformad som ett komplement för deras nya kärleksnäste att bli väldigt uppskattad. Här är några förslag:

Matlagningsintresserade

En inflyttningspresent hus eller lägenhet till någon som älskar att laga mat kan antingen vara relaterad till att förbereda rätterna, eller till att servera dem. Tänk dig fina, graverade skärbrädor, ett personligt läderförkläde, en serveringsbricka med ett foto för bordsservering eller graverade salt- och pepparkar i trä.

Festprissar

Ett set med personliga cocktailglas är en perfekt inflyttningsgåva som kombinerar stil och funktion. Du kan även välja ett cocktailpaket, utmärkt när ni ska fira med en skål. Festprissar kan också bli förtjusta av att få ett grillset eller söta, personliga glashållare.

Fans av elegans

Om mottagarna älskar god smak och elegans kanske de uppskattar en flaska champagne eller fint vin i en fin och graverad trälåda. Du kan gravera in deras namn eller ett meddelande som får dem att minnas den här milstolpen i livet. Det finns även set som innehåller flaska och vinglas. Tillsammans med en graverad korkskruv eller en vinkylare i stål är det en fantastisk inflyttningspresent lägenhet och även för de som flyttar till hus.

De som arbetar hemifrån

Personer som jobbar hemifrån har troligtvis fixat ett effektivt arbetsrum i sitt nya hem. Varför inte ge dem någonting som kan förgylla arbetsplatsen? Ett doftljus att ha på skrivbordet, en personlig termosmugg som håller kaffet varmt, en vattenflaska med hans eller hennes namn eller en anteckningsbok för alla anteckningar.

Användbara inflyttningspresenter

När du väljer inflyttningspresent husägare eller till någon som flyttar till lägenhet är det viktigt att välja någonting som kommer till användning. Du kan fråga mottagaren om de behöver någonting till det nya hemmet, eller om de kanske skrivit en önskelista. En annan möjlighet är att ge dem pengar på ett fint sätt, kanske med en personlig present eller ett kort med ett speciellt meddelande.

Inflyttningspresent som lämnar ett avtryck

Det finns gåvor som hänger kvar i tankarna långt efter de har tagits emot. Om du vill imponera med din inflyttningspresent varför inte välja någonting som lämnar ett långvarigt avtryck? Tänk på en väsentlig gåva såsom en nyckelring till det nya hemmet, anpassad med en hälsning eller ett foto. Eller välj en fin fotogåva, såsom en personlig tavla, en fotovägg eller en personlig kalender.

Inflyttningspresent för henne

Har du en viktig kvinna i ditt liv, till exempel din syster, vän eller kollega, som precis flyttat in i ett nytt hus? Vilken underbar milstolpe! Här är några tips på en fin eller rolig inflyttningspresent till en viktig kvinna i ditt liv:

 • Vinglass med namngravyr
 • Flaska med hennes favoritgin
 • Fleecefilt med fototryck
 • Personlig dörrmatta med en rolig välkomstfras
 • Elegant, graverad lampa
 • Enorm chokladkaka
 • Stor, personlig handduk

Inflyttningspresent för honom

Söker du idéer till inflyttningspresent kille så att du kan överraska din vän på hans inflyttningsfest? Här följer några förslag:

 • Personlig cocktailshaker till festprissen
 • Whiskyflaska med personlig hälsning till whiskyälskaren
 • Personlig affisch på hans favoritlag till sportälskaren
 • Eleganta glasunderlägg i läder att dela med gästerna
 • Graverad skärbord i trä för husets kock
 • Chokladask till gottegrisen