Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Med YourSurprise kan du skapa unika armband med gravyr, välj ett namn eller annan text. Gravera en mening eller ditt namn på ett armband av läder, silver, metall eller mineralsten. Det blir en oförglömlig gåva!

32 Gåvor

Skapa ett eget graverat armband med valfri text

Armband med namn eller annan text är unika, med mycket stil och mening. De är mer än bara en accessoar. Ett armband med text är ett utmärkt sätt att uttrycka din personlighet och en möjlighet att hylla någon du älskar, en särskild tidpunkt eller en speciell känsla. Med YourSurprise kan du i vårt redigeringsverktyg online skapa ett personligt armband antingen till dig själv eller någon av dina nära och kära. Välj ett av alla våra alternativ och börja anpassa armbandet direkt!

Så anpassar du ditt armband

Oavsett om det är till en modefantast eller inte är ett armband med namn eller text alltid uppskattad, särskilt om det är en gåva. Det spelar ingen roll vilken situation det gäller, ett armband kommer att lämna ett avtryck. Armband är en gåva som hänger med länge eftersom de ofta representerar ett kärt minne för mottagaren. Att lägga till en personlig touch gör gåvan ännu mer uppskattad och skapar en unik relation som mottagaren sent kommer att glömma.

Armbandet kan graveras:

  • Med ett namn: Oavsett om du väljer ditt namn eller namnet på någon du älskar och som är betydelsefull för dig ger det här alternative en personlig touch som kommer att uppskattas. Armband med namn är mycket populära gåvor i alla åldrar.
  • Med en text: Om det finns en fras eller ett citat som inspirerar dig eller representerar någonting som är viktigt för dig kan du med fördel gravera in det på ett armband. Ett sådant armband med text blir en daglig påminnelse om det som är viktigast för dig.
  • Med initialer: Ett annat populärt sätt att skapa ett personligt armband på är genom att använda någons initialer. Det kan vara ett stilfullt och elegant sätt att skapa en riktigt personlig gåva.

Du kan lägga till en av de här anpassningarna i vårt redigeringsverktyg online när du har valt ditt favoritarmband. Storlek och stil på teckensnittet är också någonting du väljer, samt att du kan förhandsgranska resultatet för att se om det uppfyller dina förväntningar.

Hur anpassas ett armband med namn?

Varje armband kan göras personligt med ett namn och/eller en fras, som vi sedan graverar i våra verkstäder. Vi använder högkvalitativa maskiner och en precisionslaserpekare. Den här tekniken möjliggör gravering på metall, silver och läder.

Graverade armband i flera material

Varje material låter dig skapa en unik stil. Från eleganta till vardagliga stilar, ett personligt armband är accessoaren du bara måste ha. På vår YourSurprise-sida kan du välja mellan en stor bredd material:

Personliga silverarmband

Är du ute efter en liten men söt present? Då finns det ingenting bättre än ett silverarmband med en unik gravyr som gör din gåva originell. Du kommer imponera rejält, särskilt under högtider och särskilda stunder. Vem älskar inte en lyxig och personlig gåva?

Vad ska du skriva på armbandet?

Du bestämmer själv vad du vill ha för text på ditt graverade armband. Det kan vara ditt namn, ett datum för en särskild årsdag, en speciell önskning eller ett ord som har en särskild betydelse för dig. Anpassa ditt armband för att göra det unikt, ett uttryck för din stil och personlighet.

Tänk dig att du ger ett armband till någon du älskar, med ett graverat meddelande som fångar dina känslor för henne. Eller kanske väljer du att gravera in ett mantra eller motto som du verkligen tycker är viktigt. En personlig gravyr kan verkligen göra ett enkelt armband speciellt. Ett armband med gravyren "Ett steg i taget" kan vara en perfekt daglig påminnelse för någon som går igenom någonting tufft, såsom att övervinna en sjukdom eller nå ett svårt mål.

Vilken mening kan jag gravera in?

Du kan gravera in en kort mening på armbandet, en mening med särskild betydelse för dig och personen som ska få gåvan. Här är några exempel:

  • Jag älskar dig för evigt
  • Du är mitt liv
  • Min bättre halva
  • Jag älskar dig
  • Du är min hjälte
  • Vi förevigt
  • Du är unik

Graverat armband för henne och honom

När det kommer till armband med text behöver mottagarens kön inte vara en begränsning. Både män och kvinnor kan uppskatta den speciella skönheten och meningen med ett graverat armband. Om du letar efter ett graverat armband för henne kan du välja en smal design. För män kan ett läderarmband med initialer eller ett speciellt meddelande som gravyr vara en unik, betydelsefull gåva som alltid uppskattas mycket.