Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Förvandla din kärlek till en unik och varaktig minnesssak med personliga smycken med valfritt foto, namn och/eller text. Graverade hängsmycken, armband, manschettknappar och mycket mer.

23 Gåvor

Smycken & Accessoarer

Smycken bär du för att känna dig vacker. Du kan ha smycken i kombination med varandra, en ring och ett halsband samtidigt. Smycken finns i många olika former och material.

Överraska din vän/väninna, (barn)barn eller affärspartner med ett smycke med eget foto, logo eller text på. Ditt unika smycke är förpackat i en stilfull presentförpackning! Med detta personliga smycke ger du garanterat bort en uppskattad smyckespresent!

Smycken, presenttips

Om du letar efter en speciell present för födelsedagar, bröllop eller liknande, hittar du här de mest unika smycken och accessoarer! Vi har allt från nyckelringar, berlocker, ringar till klicksmycken.

Smyckena blir extra speciella eftersom du kan göra dem personliga med ett foto eller namn. En unik present för din mamma, syster eller väninna är en vacker makeup spegel tryckt med ett foto eller hennes namn ingraverat.

Letar du efter en present till en man eller affärspartner är ett set manchettknappar en originell och personlig present. Du kan också välja en lyxig tändare.

Tips: Nyckelringar

Ett smycke är något du alltid kan bära, ett trevligt och permanent minne. Ett exempel är en unik nyckelring. En nyckelring med ett eget foto lyser upp din nyckelknippa och du har alltid älsklingsfotografiet till hands!

Tips: Klickarmband

Vill du ha ett trendigt och unikt smycke? Ge då ett trevligt klickarmband med dina egna foton. Varje armband har tre platser för foton och du har möjlighet att enkelt byta ut dem till ett annat foto. Trevligt att ha ett med din man och dina barn eller med din bästa vän!

Tips: Manschettknappar

Utöver det har vi också manschettknappar med eget foto eller logo. Manschettknappar är perfekta att ge till affärspartners men kan naturligtvis också ges vid andra tillfällen. Du bestämmer själv hur de kan se ut, om du väljer foton, initialer eller logo, allt är möjligt!

Personliga smycken för män

Från snygga manschettknappar med monogram och graverade läderarmband, till halsband och klockor. Det finns personliga smycken för alla män.

Våra mest populära smycken till män är:

  • Läderarmband: finns i olika stilar och två färger – brunt och svart.
  • Metallarmband med ett namn ingraverat
  • Halsband: Halsband som män vanligen föredrar är sådana med en bricka där man kan lägga till text, datum och/eller namn
  • Vad sägs om graverade manschettknappar för att sticka ut i mängden bland alla kostymer? Personligt anpassade med dina initialer eller ett särskilt datum, vilket gör det till ett elegant alternativ för brudgummen, hans marskalkar eller bara som en meningsfull gåva.
  • En träklocka med baksidan ingraverad med namn, datum eller ett speciellt budskap

Personliga smycken för kvinnor

När du ska välja personliga smycken till kvinnor handlar det om att fånga upp deras utsökta smak, styrka och karaktär. De personligt anpassade smycken till kvinnor som ofta väljs är:

  • Graverade berlocker som finns i hjärtform, fyrkantiga, runda, eller med en namnbricka
  • Armband med namn eller initialer. Finns i silver, metall eller läder

Hur kan jag göra smycken personliga?

Om du funderar på hur du kan göra ett smycke personligt finns det flera anpassningar som du kan lägga till för att få ett personligt smycke:

  • Med ett foto: lägg till ett foto som verkligen fångar ett kärleksfullt minne eller en speciell person i ditt liv. Du kan få bilden ingraverad på en berlock för att den ska hålla länge.
  • Med en text: det kan vara ett betydelsefullt citat, ett speciellt datum eller till och med texten till en favoritsång.
  • Med ett namn: det kan vara ditt namn, en kärestas namn eller till och med ett husdjurs namn. Vare sig det är ingraverat på ett armband eller halsband kan ett namn göra ett smycke unikt.

Vilka typer av smycken kan göras personliga?

Det finns en otrolig variation av smycken som kan göras personliga. Allt från olika hängsmycken som du kan pryda med meningsfulla berlocker och inskriptioner, till snygga manschettknappar som gör din formella klädsel mer unik. Det finns en guldgruva med alternativ tillgängliga.

För personer som uppskattar det mer naturligt asketiska kan personligt anpassade armbandsur i trä vara ett alternativ. De ser förstås fantastiska ut och de ger dig även möjlighet att kombinera en liten bit av naturen med ett personligt meddelande en eller design som berör dig extra mycket.

Läderarmband som är personligt anpassade ger en lite robustare charm som kompletterar en mer avslappnad stil. Du kan gravera in initialer, datum eller till och med en meningsfull fras i lädret. Det kommer att skapa ett smycke som har betydelse bara för dig.

Metallarmband är okonventionella men ändå eleganta och kan också skräddarsys utifrån dina preferenser. Oftast är de tillverkade i tåliga material såsom rostfritt stål eller sterlingsilver. Armbanden går att gravera eller designa med skräddarsydda dekorationer såsom infällda ädelstenar eller en unik ytbehandling.

I grund och botten är möjligheterna oändliga när det gäller vilka typer av smycken som kan göras personliga. Så varför inte passa på och skapa något som verkligen representerar dig och dina nära och kära?

Vilka material kan personliga smycken vara tillverkade i?

På YourSurprise kan du välja mellan ett urval av olika material. Varje smycke är skapat i högkvalitativa material för att fånga personens individuella stil och personlighet. Några av de mest populära valen inkluderar läder, metall, silver och trä, var och en med sina distinkta fördelar.

Personligt anpassade lädersmycken är ett suveränt val om du letar efter något som är lite mindre traditionellt, såsom ett armband med namn.

För att ge känslan av styrka och hållbarhet som varar, är metall ett bra val. Personligt anpassade metallsmycken inkluderar armband, berlocker eller manschettknappar. De är perfekta för personliga meddelanden och unika symboler.

Personligt anpassade silversmycken är ett klassiskt val och du kan välja mellan armband och halsband.

Samtidigt erbjuder personligt anpassade träsmycken en jordnära och gammaldags känsla som inga andra material kan komma nära. Våra graverade klockor är gjorda av detta material.

Även ädelstenar är ett populärt val, särskilt bland män. Våra armband med ädelstenar kan graveras med namn eller text.