Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vi använder alla våra nycklar ofta, så när du skapar en personlig nyckelring, skapar du en praktiskt present till dig själv eller en älskad person att använda och omhulda varje dag. Välj från ett stort utbud av nyckelringar i olika former och material, personlig med valfritt foto och/eller text.

34 Gåvor

Nyckelring med Egen Bild eller Text / Namn

En nyckelring behöver inte enbart vara praktisk utan kan även vara en fin accessoar. I vårt sortiment av personliga nyckelringar hittar du flera olika högkvalitativa varianter i stål och läder. En personlig nyckelring kan du själv designa och ge ett unikt uttryck. Därför är de också perfekta att ge bort som present till någon du tycker om.

Personlig nyckelring med namn

Tanken bakom våra nyckelringar är att de ska vara enkla att göra personliga. För att skapa en egen personlig nyckelring kan du exempelvis välja att gravera in ett namn på en nyckelring i läder eller rostfritt stål.

Ett tips för dig som vill skapa en personlig nyckelring är att du kan anpassa texten helt efter eget tycke. Det betyder att du alltså även kan välja att gravera in ett kort meddelande på en nyckelring med text. Det här är något som kan bli en perfekt gåva till någon du tycker om. Det går utmärkt att gravera in både bokstäver och siffror på våra nyckelringar.

Personlig nyckelring med bild

Är du ute efter en personlig nyckelring med bild har vi många varianter du kan välja mellan. Hos oss kan du designa en nyckelring i rostfritt stål eller plexiglas med ett personligt fotografi.

Dessutom kan vi gravera personliga bilder på nyckelringar av rostfritt stål. Gravering av en bild ger dig en unik möjlighet att föreviga ett älskat fotografi. Den här typen av nyckelring blir en helt unik accessoar som du kan glädjas åt länge.

Delbar nyckelring med halvhjärta

Du som vill ge bort en fin present till någon som står dig nära får inte missa vår nyckelring med halva hjärtan. Den här nyckelringen består av ett hjärta delat i två delar. Det gör att du kan ge bort den ena delen som en gåva. Nyckelringen Halvhjärtat är ett tips på en gåva som är både fin och användbar och perfekt att ge bort till en partner.

Vår nyckelring med ett delat hjärta kan också bli personlig genom valfri gravyr. Exempelvis kan du välja att låta gravera dina och din partners initialer på varsitt hjärta för att skapa en unik och personlig nyckelring.

Välj mellan olika material

Hos oss hittar du nyckelringar av bland annat rostfritt stål, äkta läder samt genomskinligt plexiglas. De olika alternativen gör att du enkelt kan välja en stil som passar antingen dig själv eller är perfekt som en present till nära och kära.

En nyckelring i stål är ett modernt alternativ som dessutom är väldigt slittåligt. Rostfritt stål passar alla som är ute efter en stilfull nyckelring som kommer att hålla länge. Våra alternativ i äkta läder ger en nyckelring med en något mer rustik känsla. Precis som rostfritt stål, är också läder ett mycket tåligt material som garanterar att du kommer att kunna använda din nyckelring länge.

Våra personliga nyckelringar i plexiglas passar perfekt för dig som vill ha en variant med en personlig bild. Ditt foto bevaras bakom skyddande plexiglas och med de här nyckelringarna kan du välja ett unikt foto till vardera sida av nyckelringen.

Designa en unik nyckelring med ditt eget foto eller namn. En personaliserad nyckelring är en perfekt present att överraska någon med. Det är någonting som alla använder och behöver. Vi har flera olika varianter av nyckelringar, till exempel i form av ett hjärta, ett trasigt hjärta (en nyckelring för två), nyckelringar med ett foto, eller läder nyckelringar i form av ett hjärta. Du kan anpassa alla våra nyckelringar genom att ladda upp ett foto eller lägga till ett namn / text. En superfin present till din bästa vän, din mamma eller din pojkvän! Vem kommer du att överraska med en personlig nyckelring?

Nyckelring med Foto

En nyckelring med foto är en unik och personlig present. Du väljer själv form och storlek på din nyckelring. Lägg sedan till ditt bästa / galnaste eller vackraste foto i vår editor precis så som du vill att de ska se ut. Det finns två typer av nyckelringar du kan välja bland. Antingen kan du få ditt foto ingraverat på en nyckelring av rostfritt stål. Eller så kan du få bilden utskriven med fotot placerat inuti nyckelringen. Du kan sätta vilket foto du vill på nyckelringen, det finns inga begränsningar! Du kan använda ett foto av dina barn, din älskare, din katt / hund, alla barnbarn...

Tips: En Nyckelring med Foto till Farfar/Morfar och Farmor/Mormor

En nyckelring med ett foto är en perfekt present att ge till dina far / morföräldrar. Ta en fin bild med alla barnbarnen och få den tryckt i en nyckelring. På så sätt kan de titta på sina älsklingar varje dag!

Nyckelring med Namn

Förutom nyckelring med foto kan du också designa din egen nyckelring med namn. Utbudet sträcker sig från läder till silver nyckelringar som alla kan graveras med ett namn. Tips: beställ en nyckelring med namn för hela familjen så att du snabbt kan se vems nyckel det är! Du kan även få ditt namn tryckt på ett gossedjur. Perfekt present till barnen. Du kan få ditt eget eller någon annans namn tryckt på t-tröjan på en giraff, björn eller hund.

Nyckelring med ett Delat Hjärta

En annan idé är att personalisera en nyckelring med ett hjärta som är brutet i två delar där du kan ge ena halvan till din partner. En romantisk present som kommer påminna dig om din flickvän / pojkvän, speciellt om ni är ifrån varandra under en längre tid. Eller så kan du dela hjärtat med din bästa vän för att visa hur viktig er vänskap är för dig. Varje hälft av nyckelringen kan graveras med ditt eget namn eller text.

Nyckelring i Läder

Nyckelringarna i läder finns i olika former och färger. Det finns läder nyckelringar med både foto och text. Du kan gravera vilken bild och text som du vill.

Personalisera din Egna Nyckelring

Vill du skapa din egna nyckelring, men saknar du kreativitet? Inga problem! YourSurprise ger dig en hjälpande hand! I vår användarvänliga editor kan du snabbt och enkelt designa en unik nyckelring med ditt eget foto, text eller logotyp!