Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vill du överraska en kollega med en speciell gåva? Oavsett om du är på jakt efter en avskedsgåva eller en tackgåva hittar du ett brett utbud av personliga gåvor till kollegor här på YourSurprise. Gör presenten till din kollega extra speciell genom att lägga till ett personligt meddelande eller foto.

163 Gåvor

Du har sett 48 av 163 gåvor

Överraska dina kollegor med en unik presenter til k

Kollegor är några av de personer du spenderar mest tid med i ditt dagliga liv. På gott och ont måste man hålla ihop och navigera genom svårigheter på jobbet. Men om du har tur kommer du också att skapa långvariga band som du ska vårda i många år. Därför måste du kanske någon gång leta efter en present att överraska din kollega med. En present till en kollega som firar sin födelsedag? Eller kanske tiden är inne och din kollega slutar på företaget så du är i behov av fina presenter till dina kollegor? Vi har ett urval av presentidéer till kollegor för att hjälpa dig hitta den bästa presenten till kollegan för alla tillfällen.

En avskedspresent till en kollega

Det är alltid tråkigt när en bra kollega slutar på företaget, men du vet också att din kära kollega förmodligen är på väg mot ett bättre tillfälle eller en livsförändring. Vad spännande! En avskedspresent till en kollega är ett trevligt sätt att visa hur mycket de betyder för dig och hur mycket du kommer att sakna dem. Men det är också en lyckönskan inför deras nya resa.

Om ni har tillbringat många år och långa arbetstimmar tillsammans har du förmodligen redan en avskedspresent i åtanke, men om så inte är fallet kanske du kan fråga hennes familj eller vänner? De kan hjälpa dig att hitta den bästa presenten till en kollega där ute!

Några av de mest uppskattade avskedspresenterna till kollegor är de som återkallar de bästa minnena i företaget. Du kan till exempel skapa en musmatta eller ett fodral till bärbar dator med ett foto på alla kollegor, en liten present som påminner dem om jobbet. Eller så kan du också skapa en korg och fylla den med små presenter som var och en väljs ut av kollegorna.

Hur mycket ska jag spendera på presenter till arbetskollegor?

När du köper en present till en kollega finns det ingen fast regel för hur mycket du ska spendera. Det beror säkert på flera faktorer, som tillfället, relationen du har med din kollega och även deltagarnas budget.

Det är ingen som förväntar sig att du ska spendera en förmögenhet, särskilt eftersom du kanske ofta måste köpa en present till en kollega. Du bestämmer du dig ofta för att göra en insamling tillsammans med resten av dina kollegor. Att bara lägga några euro var kan ge en meningsfull present till kollegan. Om du organiserar en gåva till en kollega kan du även samla in pengarna genom att be alla att lägga valfritt belopp. På så sätt kommer alla att delta med det belopp de anser lämpligt. Givetvis är presentens framgång inte kopplat till hur mycket ni kommer att spendera för att köpa den, utan det är tanken som räknas.

Presenter med lägre budget som din kollega kommer att älska

Det finns många presentidéer till kollegor även med en liten budget. Har du lyckats räkna ut budgeten men vet inte vilken present som passar plånboken? Vi har samlat några presentidéer till kollegor under 150kr:

  • En mugg med en rolig bild och en speciell hälsning
  • En personlig vinflaska med en personlig etikett
  • En låda med jättegod choklad
  • En presentförpackning med godis
  • Personligt gratulationskort av trä

Tackpresent till en kollega

Kollegor är de som hjälper dig genom svåra tider på jobbet och de du kan ha ett gott skratt med. De kanske har hjälpt dig med en svår uppgift eller så fanns de bara där när du behövde dem som mest. Varför inte skapa en personlig present om du vill tacka dem och letar efter en liten tackpresent för att säga hur mycket du uppskattar dem? Det kan vara något litet: ett tackkort, en chokladask, ett doftljus...

Presenter till kollegor som älskar att resa

Ser din kollega alltid fram emot semestern för att ge sig ut på nästa stora upptäcktsresa runt om i världen? Då är en temapresent precis vad han behöver för att stödja hans äventyrliga anda!

För kollegor som älskar att resa kan du överväga att ge dem en resedagbok som de kan fylla med alla semesterminnen. Du kan alternativt skapa en personlig bagageetikett så att din kollega aldrig förlorar sin resväska på flygplatsen igen, eller en vattenflaska som är perfekt för att hålla vätskebalansen på resan.

Om du har en större budget kan du välja en anpassad med en unik design.

Avskedspresenter till kollegor som älskar mat

Vem älskar inte mat? Är din kollega den snällaste personen du känner? Jakten på en present till en kollega är över! Vi på YourSurprise har ett brett urval av läckra presenter: från choklad till godis för de som gillar sötsaker till salta snacks och drycker finns det något för alla!

Du kan också välja ett paket med drinkar, snacks och en unik personlig present, för en riktigt komplett present. Varför inte välja en gigantisk chokladkaka till kollegan som älskar choklad? På så sätt kan han aldrig få nog!

En present till en kollega som har fått barn

En bebis födelse är alltid en fin nyhet! Det händer ofta att någon av dina kollegor någon gång tillfälligt tar ledigt från jobbet för att välkomna ett nytt liv till sitt eget. För att fira den glada nyheten är det alltid bra att ge en present till kollegan som ska på mamma- eller pappaledighet.

Du kan köpa en present till den nya bebisen på väg eller en present till den blivande mamman eller pappan.

Du kan alternativt välja att kombinera båda. En mycket populär present är den personliga presentkorgen med presenter till barnet och de blivande föräldrarna. Några förslag? En personlig sparkdräkt med barnets namn, babytillbehör som handdukar och nappar, men även en flaska vin och choklad till föräldrarna och allt annat de kan behöva för att "överleva" spänningen och stressen från en ny bebis som är på väg!

Julklappar till kollegorJulen är tiden då du äntligen kan vila och spendera tid hemma med familjen (om ditt jobb tillåter det).

Det är också tiden för julfester på kontoret eller middagar ute med kollegor för att utbyta julönskningar innan semestern. Det är inte obligatoriskt att ge en julklapp i den här situationen, men om du har skapat ett speciellt band med några av dina kollegor kan det vara trevligt att visa dem lite uppskattning. Se alla våra julklappar och hitta den bästa julklappen till en kollega!