Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Väntar ni tillökning? Designa en sparkdräkt med valfritt foto, namn och/eller motiv. Perfekt för en babyshower eller som välkommen till världen-present när bebisen har fötts.

38 gåvor

Babybodys med egen text, namn eller foto

Letar du efter en present till någon som nyligen har fått barn? Varför inte ge dem en söt babybody som är personaliserad med egen text eller foto? Hos oss hittar du babybodys i flera olika färger och designs.

Babybody design med egen text

Välj en egen design och text till din babybody för att skapa den perfekta presenten för en nybliven mamma. Du kan enkelt personalisera den i vår online editor där du kan välja bland flera olika designs, såsom regnbågar, moln, björnar etc. Du hittar även färdiggjorda text-designs med texterna Mister, Little Boss, Loves Daddy, Little Princess etc. Du kan även hitta roliga texter såsom Smell You Later Alligator bland våra färdiggjorda designs.

Smurf babybody

Vem älskar inte smurfarna? Nu kan du skaffa babybodys med smurf designs, där du också kan hitta babysmurfar! Alla designs har utrymme för att skriva sin egen text så att presenten blir personlig och unik för personen som du väljer att överraska.

Babybodys i olika varianter

Det spelar ingen roll om det är sommar eller vinter, hos oss kan du hitta både långärmade och kortärmade babybodys. Det kommer i flera olika färger såsom marinblå, rosa, blå, vit och grå. Vi har storlekarna 50/56 och 62/68.