Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Väntar ni tillökning? Designa en sparkdräkt med valfritt foto, namn och/eller motiv. Perfekt för en babyshower eller som välkommen till världen-present när bebisen har fötts.

6 Gåvor

Babybodys med egen text, namn eller foto

Letar du efter en present till någon som nyligen har fått barn? Varför inte ge dem en söt babybody som är personaliserad med egen text eller foto? Hos oss hittar du babybodys i flera olika färger och designs.

Hur du skapar din personliga sparkdräkt

Nyheten om en nyfödd i familjen är alltid full av glädje, ett ögonblick att vårda och minnas i framtiden. Detta kräver också att man firar och, naturligtvis, ger en present till det nyfödda barnet och föräldrarna.

En personlig sparkdräkt kan vara en användbar och rolig present. Du kan anpassa den på olika sätt, till exempel:

  • Tryckt sparkdräkt med namn: lägg till barnets namn på sparkdräkten, välj teckenstil så trycker vi det direkt på tyget. Du kan också kombinera presenten med en annan present med namn till bebisen.
  • Tryckt sparkdräkt med foto: vi kan trycka en söt design eller ett foto på sparkdräkten. Du kan också använda en sparkdräkt för att meddela graviditeten på ett roligt sätt!
  • Personlig sparkdräkt med text: Lägg till en rolig text på en sparkdräkt eller använd ett av våra mönster för att göra sparkdräkten unik.
  • Personlig sparkdräkt med logotyp: det sötaste sättet att marknadsföra ditt företag är att ge den nyföddas familj en rolig sparkdräkt. Du kan också köpa den till din egen nyfödde son eller dotter och visa för alla vilken stolt mamma eller pappa du är!

Babybody design med egen text

Välj en egen design och text till din babybody för att skapa den perfekta presenten för en nybliven mamma. Du kan enkelt personalisera den i vår online editor där du kan välja bland flera olika designs, såsom regnbågar, moln, björnar etc. Du hittar även färdiggjorda text-designs med texterna Mister, Little Boss, Loves Daddy, Little Princess etc. Du kan även hitta roliga texter såsom Smell You Later Alligator bland våra färdiggjorda designs.

Smurf babybody

Vem älskar inte smurfarna? Nu kan du skaffa babybodys med smurf designs, där du också kan hitta babysmurfar! Alla designs har utrymme för att skriva sin egen text så att presenten blir personlig och unik för personen som du väljer att överraska.

Babybodys i olika varianter

Du kan välja många olika sparkdräkter:

  • Sparkdräkt med långa ärmar: perfekt för den kallare årstiden och superbekväm för att låta barnet leka och röra sig. Finns i storlekarna 50/56 och 62/68.
  • Sparkdräkt med korta ärmar: att dra på under kläderna eller på sommaren, så att barnet kan känna sig fräsch och bekväm. Finns i storlekarna 50/56; 62/68; 74/80; 86/92
  • Speciella sparkdräkter för tillfällen som mors dag eller fars dag, den perfekta presenten till förstagångsföräldrar!

Skäl till att ge en personlig sparkdräkt

Denna typ av present är den perfekta lösningen om du letar efter en present till en baby som är billig men som inte kompromissar med kvalitet och unikhet.

Du kan göra det roligare med ett internt skämt mellan dig eller mottagaren, eller kanske göra det mer elegant med ett namn eller ett citat.

Du kan också inkludera en sparkdräkt i ett presentset tillsammans med andra förnödenheter till det väntade barnet och den nyföddas föräldrar.

Föräldrarna kommer säkert att uppskatta att du har ansträngt dig!