Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

En romantisk present är en underbar gest, direkt från hjärtat till din utvalda. Antingen du söker efter en liten överraskning till din partner, skulle vilja fria eller fira en årsdag, YourSurprise har de perfekta romantiska presenterna till honom och henne.

469 Gåvor

Du har sett 48 av 469 gåvor

Romantisk Present till din Pojkvän eller Flickvän

Vill du ha hjälp att hitta en romantisk och fin present till din pojkvän eller flickvän?

Vårt mål med den här artikeln är att öppna upp dina tankar och hjälpa dig att välja en present som din partner kommer att älska. Det spelar ingen roll om det är alla hjärtans dag eller en årsdag.

Hur du hittar den bästa presenten till din pojkvän eller flickvän

Varför ska det vara så svårt att hitta en romantisk present till sin partner? Å ena sidan känns det som att det borde vara lätt eftersom du känner din partner så väl. Men å andra sidan så känns det som att du inte har en aning om vad som skulle göra din partner glad och att han/hon redan har allting.

Men oroa dig inte! Med hjälp av två enkla frågor så kommer allting klarna upp och göra det betydligt enklare att hitta den perfekta presenten. Vi kommer ge dig en lista med de mest romantiska presenterna som du kan ge till din partner. Vill du hoppa direkt till våra rekommendationer så får du självklart göra det. Men vi rekommenderar att du faktiskt tar ett par minuter och svarar på frågonar. Då de kommer öppna upp nya idér och kan även hjälpa dig att hitta en present för framtida tillfällen.

Då sätter vi igång!

Börja med att ta fram papper och penna alternativt öppna upp ett nytt dokument på datorn/mobilen.

Vad tycker din partner om?

Ta 5-10 minuter och skriv ner allting din partner tycker om. Vad tycker din partner om att göra, vad är hens intressen? Vad tycker din partner om att äta och dricka? Vad tycker din partner om att prata om? Ja exakt allting du kommer på att din pojkvän eller flickvän tycker om. Om du tänker att du redan har allting i huvudet, så uppmanar vi dig ändå att skriva ner allting du kommer på. Då hjärnan oftast kommer upp med nya saker när du väl börjar skriva ner de saker du redan vet. Sätt en timer på 5-10min och kom tillbaks när du är klar.

Klar? Härligt! Då går vi vidare till fråga två.

Vilka är de bästa minnena du har med din partner?

Tänk på alla stunder då ni inte kunde sluta skratta, de mest romantiska stunderna och alla saker ni gjort för första gången. Första dejten, första kyssen, första gången ni reste iväg tillsammans, och alla andra “first-timers”. Ta även fram din telefon och titta tillbaks på gamla bilder. Ta 5-10 minuter och skriv ner allting som du kommer på.

Nu ska du ha två listor nedskrivna. Dessa listor kommer nu att hjälpa dig välja en present som din pojkvän eller flickvän kommer att älska. Lista nummer två (den sista med minnena) kommer att hjälpa dig att välja ut vad du kommer att personalisera presenten med. Vi personaliserar i stort sett allting du kan tänka dig: Muggar, gosedjur, tavlor, klockor, smycken, choklad, vin etc. Så alla minnena du har i ditt huvud just nu kan bli tryckta på vilken present du vill. Du kan t.ex. ge bort en mugg med ett fotokollage med all era bästa minnen på.

Det är viktigt att visa sin kärlek för sin partner

En personlig present är någonting som är helt unikt och som visar för din partner att du lagt ner tanke bakom den. Om du ger någonting som verkligen resonerar med din partner så kommer det betyda så mycket mer än en present som ser exakt likadan ut som alla andra.

Top 5 Presenter till Pojkvän

Här listar vi de fem mest populära presenterna till din pojkvän:

 1. Termosmugg med Foto och Text
 2. Graverad Ölsejdel
 3. iPhone Skal med Ditt Eget Foto
 4. Graverat Whiskyglas
 5. Broderad Handduk eller Morgonrock med din Pojkväns Namn

Presenter till Pojkvännen Som Har Allting

 • Läderförkläde med Namn
 • Personaliserat Ölset
 • Graverad Ölglas
 • Manschettknappar med Text
 • Personaliserad likör flaska

Top 5 Presenter till Flickvän

Här listar vi de fem mest populära presenterna till flickvän:

 1. Graverat Hängsmycke - Hjärta
 2. Vin i Personaliserad Trälåda
 3. Graverade Champagneglas
 4. Fotoalbum med de Bästa Fotona av er Två Tillsammans
 5. Personaliserat Chokladhjärta av Belgisk Choklad

Presenter till Flickvännen Som Har Allting

 • Gigabjörn med Personaliserad Tröja
 • Personaliserat Örngott
 • Graverade Vinglas
 • Personaliserad Skönhetsbox
 • Personaliserat Ljus