Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Överraska din far med en minnesvärd Fars Dag present som är helt personlig och unik. Våra skräddarsydda gåvor ger dig möjligheten att visa din kärlek och uppskattning på ett särskilt sätt. Ge honom en present som han kommer att bevara och minnas för alltid.

185 Gåvor

Du har sett 48 av 185 gåvor

En unik och originell Farsdagspresent

När det är dags att fira fars dag får du ett speciellt tillfälle att visa extra uppskattning för de fina pappor som finns i din närhet. En perfekt fars dag present kan vara ett sätt att skapa minnen kring den här dagen. Så låt oss utforska det här med bra farsdagspresenter och titta lite närmare på förslag som är allt från originella gåvor, till mer personliga idéer samt budgetvänliga alternativ.

Farsdagspresenter: fars dag 2024

Fars dag är den andra söndagen i november. I år firas fars dag Söndagen den 10 November 2024 Varje år ställer man sig samma fråga: vad ska man ge pappa på fars dag? Kanske försöker du att hitta en present som är annorlunda och som kommer att imponera på din pappa, eller så vill du bara göra något speciellt för honom för en gångs skull. Vi hjälper dig gärna att skapa en originell farsdagspresent till fars dag 2024 med massor av idéer och förslag. Varje år är frågan alltid densamma: vad ska man ge på fars dag? Kanske har du svårt att hitta en present som alltid är annorlunda och som imponerar på din älskade pappa eller kanske för en gångs skull vill du vara den som gör något speciellt för honom. Vi på Yoursurprise är här för att hjälpa dig göra en originalpresent till Fars dag 2024 med massor av idéer och förslag.

Originella present till fars dag

När du vill hitta en originell fars dag present kan det vara bra att försöka tänka utanför boxen. En originell gåva blir ofta uppskattad och ett personligt minne för mottagaren.

Är du osäker på vad du ska ge bort?

Originella fars dag presenter kan exempelvis vara något som stämmer överens med hans intressen. Är han en vinälskare kan en fin flaska vin passa utmärkt som fars dag present. På vår hemsida kan du hitta flera olika viner och dessutom få dem levererade i en vacker låda i trä.

Gillar festföremålet att äta goda ostar till sitt vin kan en annan originell fars dag present vara en vacker ostbricka, exempelvis en i trä som är personligt graverad. Ett fint vin och en god ostbricka kan förgylla vilken regnig kväll som helst. Det är dessutom presenter som inte bara är originella, utan som också känns lyxiga.

Farsdagspresent från barn

Presenter från barn till sin pappa är något alldeles extra. Det är ett tillfälle för barnet att visa uppskattning för sin pappa, något som alltid värmer i hjärtat förstås. En farsdagspresent från barn kan ofta vara något mindre och enklare, som exempelvis en nyckelring med ett foto på barn och pappa tillsammans. Men det går också att satsa på fototryck med samma motiv, exempelvis större fototryck på trä eller aluminium.

En rolig farsdagspresent från barn kan även vara en kaffe- eller termosmugg med en bild på barnet som pappan kan ha hemma eller på kontoret. Du kan själv ladda upp en personlig bild som du vill få tryckt på muggen. Här finns också roliga diplom för ”Världens bästa pappa” som barnet kan ge i fars dag present.

Hur göra farsdagspresent personlig

Ibland kan det vara svårt att komma på vad du ska köpa för att göra din farsdagspresent personlig. Att skräddarsy och noga välja ut en present som verkligen passar personen som ska få den, kan ofta göra att gåvan känns extra omtänksam. Det visar nämligen att du har lagt ner ansträngning på att välja ut något speciellt för just den personen.

Bra exempel på personliga farsdagspresenter kan vara graverade föremål. Det finns allt från personliga korthållare med graverat namn och graverade nyckelringar, till vinglas graverade med en personlig text.

Farsdagspresent tips

När du har svårt att komma på vad du ska köpa i present, finns det några farsdagspresent tips att tänka på:

  • Välj en fars dag present som passar just honom som person. Bär han sällan smycken, är det kanske inte en så bra idé att köpa ett armband. Gillar han däremot att grilla kan presenter som ett snyggt förkläde och ett grillset i hög kvalitet vara bra val av present.
  • En fars dag present behöver inte vara något stort och överdådigt. Ofta blir det lika bra med något mindre, som till exempel en personlig nyckelring eller en mysig morgonrock.
  • Farsdagspresenter måste inte vara dyra. Även om fars dag är en speciell dag då man ofta vill uppvakta lite extra, måste inte presenten kosta skjortan. Det är trots allt tanken som räknas, inte prislappen.

Presenter till en pappa som redan har allt

Vi har alla varit med om hur knepigt det kan vara att köpa present till någon som redan verkar ha allt. Är du på jakt efter en bra farsdagspresent till pappan som har allt, finns det ändå många bra gåvor som passar.

Ett fototryck på ett föremål som passar favorithobbyn är en perfekt gåva till den som har allt. Eller varför inte en personlig fotobok med roliga minnen av er tillsammans? Gillar pappan god dryck kan exempelvis en flaska champagne eller gin bli en uppskattad fars dag present.

Hitta bra farsdagspresent

Du som söker efter farsdagspresent tips hittar mycket att välja på. Vi har fokuserat på att göra det enkelt för dig att hitta farsdagspresenter som passar just din pappa, partner eller bror. Framförallt finns det ett stort urval av farsdagspresenter som är personliga. Den som vill slå på stort med en riktigt bra farsdagspresent kan exempelvis hitta en presentbox med lyxigt chardonnay vin.

Fars dag present för en liten budget

I sortimentet finns ett brett urval av farsdagspresenter i olika prisklasser. Det gör att det finns något som passa både stora och små plånböcker. Du som vill hålla dig till en mindre budget kan välja bland många intressanta och personliga gåvor: allt från farsdagskort och graverade flasköppnare, till en personlig chokladask och snapsglas med gravyr.

Berätta för oss vilken typ av pappa han är så berättar vi vilken typ av present du bör välja

Vår pappa är en av stöttepelarna i familjen, klippan som alltid finns där för oss, oavsett vad. Han förtjänar definitivt en gåva på fars dag, för att tacka honom för allt han gör för familjen och kärleken han ger dig varje dag. Vi skulle vilja föreslå några presentidéer för fars dag, för att skapa en unik och oförglömlig överraskning för honom. Ingen pappa är den andra lik, så vad skulle din pappa tycka om?

Idéer till fars dag presenter

Det sägs ofta att det är tanken som räknas, och faktiskt skulle de flesta fäder och pappor uppskatta ett enkelt "Grattis på fars dag!", men varför inte också skapa en originell farsdagpresent? Med tanke på allt han har gjort för dig under hela ditt liv, skulle det inte vara kul att sätta honom i centrum för en gångs skull? När allt kommer omkring är han den som höll din hand under de första stegen i ditt liv, som stod vid din sida under både glada och svåra stunder. Det är enkelt att skapa en originell present. Allt du behöver göra är att tänka på vem din pappa är och vad han gillar. Vi har den perfekta presenten till alla pappor, unga som gamla. Här är några tidlösa presenter som aldrig bli omoderna:

  • Graverade vin- eller ölglas
  • Fotonyckelring
  • Fotomugg
  • Presentset med vin- eller ölflaskor

Budgetvänliga presenter för pappa

Fars dag är den typen av tillfälle där man inte behöver lägga så mycket pengar, utan det handlar mer om tanken bakom och en gåva som verkligen betyder något. Det finns många mindre presenter som kan vara mycket meningsfulla för fars dag, samtidigt som de är budgetvänliga. Du kan ge din pappa en dag som tillägnas honom och de saker han älskar att göra, till exempel en resa någonstans eller en middag lagad av dig, presenterat genom ett gulligt kort. Du kan använda dina favoritbilder (från din barndom, kanske) för att skapa ett speciellt fotoalbum åt honom. Det finns så många bra alternativ att välja mellan, du kommer att hitta den perfekta presenten.

Fars dag-present med eget foto eller text

Fars dag är en dag då vi sätter alla pappor i rampljuset och visar vår uppskattning för att dom finns här för oss. Vi på Yoursurprise har massor av bra presenttips som passar perfekt som fars dag-presenter och det bästa är att alla våra presenter kan bli personaliserade med egen bild eller text.

För den livsnjutande pappan

Överraska pappa med en riktigt god present och visa att du har tänkt på just honom denna speciella dag. Varför inte ge pappa ett smakfullt ölpaket som han kan smutta på i lugn och ro i soffan eller framför tv:n. Vill du hellre vara lite traditionell, så kan du ge honom en personlig och unik choklad med namn och hälsning. Med sådana personliga presenter kommer fars dag att bli riktigt lyckad!

För pappan som älskar att laga mat

Är din pappa en mästare i köket? Ser han alltid till att laga den absolut godaste maten? Är matlagning någonting han bara brinner för? I så fall har vi ett par perfekta presenter som skulle passa honom utmärkt. Vad sägs om vårt bästsäljande läderförkläde, ett knivblock av trä med tillhörande knivar, eller en skärbräda i bokträ? Allting går självklart att personalisera med egen text och design.

För den tuffaste pappan

Självklart har vi saker för den tuffaste pappan också! Förutom det självklara valet av en T-shirt där det står “Den tuffaste pappan” på så har vi även ett tufft läderarmband och läderplånbok som båda kan bli graverade med din egen text och design.

För pappan som älskar att grilla

Varför inte ge farsan ett nytt och fräscht grillförkläde. Visserligen är det ett tag kvar till sommaren, men det går lika bra att använda det i köket! Våra grillförkläden har blivit en storsäljare eftersom de är så personliga och unika. En annan variant som uppskattas är våra läderförkläden, de uppskattas både av kocken och hans omgivning. Sen så är ju ett graverat ölglas något som inte får glömmas. Passar ju extra bra vid spisen eller grillen så att pappa slipper lida av törst!

För pappan som alltid pratar om gamla minnen

Minnen av allting man har gjort med sin pappa är bland det bästa som finns. Dagar på stranden, semestrar, julfirande och kanske till och med arbetsdagar i trädgården. Så vill man verkligen skämma bort sin far är kanske en fotobok den allra lyxigaste presenten man kan ge. Fotoböcker passar även lika bra till en nybliven pappa, varför inte ge honom en fotobok från bebisens första år? Full med kort från deras första år tillsammans!

Fakta om Fars dag

Visste du att fars dag firas på olika dagar i olika länder? I Spanien, Italien och Portugal så firades fars dag den 19 mars i år. I Tyskland firar man fars dag i Maj och I Nederländerna i Juni. Och så vitt vi vet så firar i stort sett alla länder i Europa fars dag! Fars dag har även som mors dag sitt ursprung i USA. Sedan kom det till Sverige 1931 och firades då i juni men nu firar vi pappa den andra söndagen i november. Samma sak med pappa som med mamma, visst förtjänar de en egen dag! En dag då det är tillåtet att bara få vara sig själv.

Vanliga Frågor och Svar

Vad är den bästa fars dag presenten?

Detta beror ju självklart på vad din pappa eller morfar/farfar tycker om. Men något alltid är uppskattat är att ge pappa någonting personligt. De kan vara något du gjort själv eller en present med foton och någon fin text på. Några av våra favoriter är en personlig fotobok, ett ölpresentset och graverade öl/whisky glas.

Vad ska jag ge en pappa som inte vill ha någonting?

Ingenting, såklart! Skämt å sido, det bästa att ge någon som inte vill ha någonting är något ät eller drickbart. T.ex. så kan du överraska pappa med en personaliserad flaska whisky eller ölpaket med eget foto och text på. Eller varför inte ge honom ett par utsökta belgiska choklad praliner med valfri bild tryckt på chokladen?

Hur kan jag fira fars dag på bästa sätt?

Det finns självklart en massa sätt du kan fira fars dag på. Men det som nog gör honom absolut gladast är lite extra uppvaktning och att du visar hur mycket han betyder för dig. T.ex. så kan du servera frukost på sängen och laga en fantastisk middag på kvällen. Ifall du vill göra det lite extra speciellt så kan du servera frukosten på en personaliserad bricka som har ett foto på hela familjen tillsammans. Sen kan du ge honom en flaska vin med en personaliserad etikett på till middagen. En överraskning han absolut inte förväntar sig.

Farsdagspresent till bonuspappan

Har du någon speciell person i ditt liv som du vill fira på fars dag också? Glöm inte att ge din bonuspappa en speciell present, för att hylla rollen han spelar i ditt liv. Med en fin farsdagspresent kommer din bonuspappa att bli jätteglad!

Skicka en present på fars dag

Oavsett hur mycket vi skulle vilja det är det inte alltid möjligt att ge en present till sin pappa personligen, på grund av avstånd eller bara livet som kommer emellan. Men oroa dig inte! Du kan alltid skicka en fin farsdagspresent till din pappa. Han får din omtanke direkt i brevlådan! Du kan överraska honom med en speciell och cool farsdagspresent och lägga till ett kort med en text. Du är nära honom även om du inte kan vara där personligen.

Ta också en titt på: