• Varje gåva med ditt foto och text
  • Sprid lite glädje
  • Presenter som tillverkas och skickas samma dag
< Tillbaka

Pappa förtjänar en fin present!

med foto och text

Överraska pappa med en personlig present

Ge pappa en cool ny look

Skål för pappa

Till de tuffaste papporna

Pappas personliga urval


Farsdagspresent

Letar du efter en originell present till pappa? En personlig present smäller bäst! Med foto, namn och bilder på presenten blir fars dag en perfekt dag! Fars dag har även som mors dag sitt ursprung i USA. Seden kom till Sverige 1931 och firades då i juni men nu firar vi pappa den andra söndagen i november. Samma sak med pappa som med mamma, visst förtjänar de en egen dag! En dag då det är tillåtet att bara få vara sig själv.

God öl eller varför inte en smaskig choklad

Överraska pappa med en god present! Visa honom att du har tänkt på just honom denna speciella dag. Ett smakfullt ölpaket som han kan smutta på i lugn och ro på soffan eller framför tv:n. Vill du hellre vara lite traditionell, så kan du ge honom en personlig och unik choklad med namn och hälsning. Med sådana personliga presenter kommer fars dag att bli en bra dag!
Det finaste man har är minnen av allt man har gjort tillsammans med sin pappa. Dagar på stranden, semestrar, julfirande och kanske till och med arbetsdagar i trädgården. Vill man verkligen skämma bort sin far är kanske en fotobok den allra lyxigaste presenten man kan ge. Fotoböcker passar även lika bra till en nybliven pappa. Varför inte ge honom en sådan bok från bebisens första år? Full med kort från deras första år tillsammans!

Grillförkläde

Visserligen är det ett tag kvar till sommaren, men under tiden kan han ju använda det i köket! Våra grillförkläden har blivit en storsäljare eftersom de är så personliga. En annan variant som uppskattas är våra läderförkläden De uppskattas både av kocken och hans omgivning och ett fint ölglas Passar ju extra bra vid spisen eller grillen så att pappa slipper lida törst!


Kan jag hjälpa dig?
1 med