Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Hur mycket vackrare är inte världen när morföräldrar kan visa sin kärlek till sina barnbarn. De kan göra din barndom speciell och oförglömlig. Dessa moment bör firas! Imponera dina mor- och farföräldrar med en personligt anpassad present till nationella far-och morföräldersdag eller något annat unikt tillfälle.

190 Gåvor

Du har sett 48 av 190 gåvor

Presenter till Far & Morföräldrar Vill du överraska farfar/morfar eller farmor/mormor med en fin present? Kanske för att det är deras födelsedag eller för att de har varit gift i 40, 50, 60 år? Eller du kanske bara vill tacka dem för att de alltid ställer upp när du behöver dem. Det finns alltid en anledning till att överraska dina far & morföräldrar.

Present till Mormor

Har du den bästa mormorn? Ger hon dig råd och är där för dig när du behöver henne? Sätt mormor i rampljuset och berätta hur mycket du älskar henne genom ett personligt meddelande på ett trähjärta, mugg, te glas eller vinglas. Eller varför inte överraska henne med en personaliserad bucketlist bok! En bok där ni kan skriva ner alla de saker som ni vill göra tillsammans. Kanske vill ni upptäcka en ny stad eller lära er något helt nytt tillsammans?. Självklart kan du lägga till dina egna bilder för att göra den extra unik och speciell!

Present till Morfar

Är morfar din hjälte i livet? Gillar han att alltid skoja och skämta om saker och ting? Låt honom veta hur fantastisk han är. Hitta ett vackert foto av er tillsammans och tryck det på en mugg, telefonväska eller pussel! Om din farfar gillar något välsmakande kan du göra honom väldigt glad med ett läckert ölpaket, whiskypaket eller vin med egen personalisering!

Present till Farmor och Farfar

Har du gjort en vacker teckning av farmor eller morfar och vill du göra något speciellt med den? Ta en bild av din teckning och få den tryckt på en mugg. På så sätt ser farfar och farmor alltid dina teckningar när de dricker sin kopp te eller kaffe på morgonen. Muggen kan läggas i diskmaskinen, så du behöver inte oroa dig för att din teckning suddas bort. Du kan självklart också få teckningen tryckt på andra gåvor, till exempel på en telefonväska, etikett på en öl- eller vinflaska eller vattenflaska.

Mor- och farföräldrarnas dag 2024

Visste du att det finns en dag som firar mor- och farföräldrar? Det stämmer, det är en stund tillägnad din älskade morfar eller farfar eller mormor eller farmor! Men när är mor- och farföräldrarnas dag ? Varje år tillfaller mor- och farföräldrarnas dag den andra veckan i september. Visst kommer mor- och farföräldrar att bli glada om du besöker dem, men varför inte överraska dem med en present som de inte förväntar sig? Vi har massor av presentidéer till mor- och farföräldrarnas dag, en speciell present till morfar/farfar eller mormor/farmor på deras fest. Och om du inte kan vara där personligen kan du skicka din present och lägga till en anteckning så att de vet att du som är avsändaren!

Imponera med en personlig present till dina mor- och farföräldrar

Att träffa sina barnbarn är en av de saker som mor- och farföräldrar älskar mest i livet. De hoppas alltid att de växer upp friska och lyckliga och de är deras största stolthet. Det är ganska troligt att deras hem överfylls med foton på deras barnbarn, som de stolt visar upp för alla gäster. Just därför är en personlig present det bästa valet för morfar/farfar och mormor/farmor. Du kan välja ett foto de tycker om och få det tryckt på en present, t.ex. en mugg, en flaska vin eller sprit, en nyckelring eller skapa ett fotoalbum med de bästa bilderna. Du kan också få deras namn tryckt eller graverat på en present eller skriva ett sött meddelande tillägnat dem.

Presentidéer till mor- och farföräldrars årsdag

Om du har turen att fortfarande ha mor- och farföräldrar i ditt liv, finns det en god chans att de kommer att fira en viktig bröllopsdag tillsammans. Kanske har de nått milstolpen 50 år tillsammans eller kanske till och med 60 eller 70! En sådan varaktig kärlek måste firas på ett speciellt sätt. Skapa en unik present till dina mor- eller farföräldrars årsdag och överraska dem med något de alltid kommer att minnas! Du kan gravera deras bröllopsdatum på eleganta glas eller trycka ett foto från deras bröllopsdag på en kanvas. Om du letar efter fler presenter för detta tillfälle, ta en titt på alla jubileumspresenter

Avslöja att dina föräldrar kommer bli far & morföräldrar

Är du gravid och vill berätta för dina föräldrar på ett unikt och roligt sätt att de kommer att bli morföräldrar? Du kan till exempel få ett foto av ultraljudet tryckt på ett trä gratulationskort, inklusive en babybody med texten "Du kommer att bli morfar och mormor" Om du verkligen vill sätta ihop ett spännande startpaket kan du också lägga till en napp med en fin text efter eget val!

För morfar eller mormors födelsedag

Vill du överraska morfar eller mormor med en trevlig present på födelsedagen men är du inte säker på vad du ska ge? Då har vi några tips för dig! Vad sägs om en väggklocka med en bild av alla barnbarn? Eller ett pussel med en fin bild på? Gillar din mormor te och har hon inte ett fint teglas än? Då kan du få ett teglas som är graverad med en söt text som "För den sötaste mormorn" på. Andra populära presenter är en mugg med ett vackert foto eller personlig text, choklad med ett vackert foto eller en duk med en vacker bild!

För far & morföräldrar som bor ensamma

Särskilt när farfar/morfar och farmor/mormor är lite äldre kan de kanske inte längre leva tillsammans. Kanske till och med någon lämnades ensam. Andra far & morföräldrar kan kanske inte se sina barnbarn och upplever det som en enorm förlust. Hur tröstar du någon som inte längre har de mest värdefulla människorna omkring sig? Det är nästan omöjligt. Dock så fick vi på YourSurprise nyligen ett mycket trevligt svar från en mormor som fick en kudde med en bild av sina barnbarn på. Hennes barnbarn fick kudden tryckt med en bild på dem som de sedan överraskade sin mormor med. På så sätt kan hon fortfarande ha dem i närheten och se dem varje dag. Självklart ersätter det inte den verkliga kontakten, men hon vart överlycklig över den här presenten och tackade oss för att vi hjälpte hennes barnbarn med att tillverka kudden. Hon berättade att hon har kudden nära sig, även när hon sover, vilket verkligen rörde oss. Det handlar inte om hur stor gåvan är, det handlar om vad du gör med den.