Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Letar du efter en unik present till vänner? Du får dem garanterat att le med våra personliga gåvor till vänner. Lägg till ett personligt meddelande, foto eller deras namn för att ge din gåva en extra speciell touch. Upptäck alla de bästa present till vän nu!

178 Gåvor

Du har sett 48 av 178 gåvor

Present till vän

Vänner är bland de viktigaste personerna i ditt liv. De finns alltid där för dig, de stöder dig och står vid din sida i goda och dåliga tider. Oavsett om din bästa vän firar födelsedag eller om en grupp vänner firar en annan viktig milstolpe eller ett annat viktigt tillfälle har du kommit till rätt ställe när det gäller att hitta fantastiska gåvor.

Vi har ett antal presentidéer och tips för vänner som kommer att gå hem och ge mottagaren ett stort leende på läpparna.

Unika presentidéer för vänner

Du vill att din present till en vän ska vara riktigt speciell och unik, något som inte bara passar mottagaren utan också är en meningsfull vänskapsgåva. Det finns många presentidéer som kan passa dig, men varför inte välja en personlig present till din vän eller dina vänner, så att du kan skapa en extra speciell, unik present som passar perfekt för mottagaren och tillfället?

 • Till vännen som älskar att träna kanske en rolig skräddarsydd T-shirt med ett foto av den gången hon somnade på en resa.
 • För vännen som alltid lagar mat kan du välja en kökstillbehör, t.ex. ett förkläde eller grythandskar med deras namn.
 • För vänner som gillar att fira kan du skapa personliga glas eller en personlig cocktailshaker som de kan använda på sina fester.
 • Alla teknikintresserade vänner skulle älska vårt personliga fodral för bärbar dator eller vår stora musmatta, kanske med ett foto av hennes kompisgrupp.
 • Vännen som alltid har ett paket godis i ryggsäcken kan få ett personligt paket godis eller en riktigt god chokladgåva.

Present till bästa vän: de bästa idéerna

Bästa vänner är de som har en speciell plats i ditt hjärta och i ditt liv. Letar du efter en present till en bästa vän eller en present till den mest speciella vännen?

Lägg ner lite extra möda och tänk på alla detaljer. Du kan till exempel slå in presenten med ett personligt presentkort och bifoga ett gratulationskort med ett meddelande (eller videomeddelande) som du själv har skrivit.

Populära presentidéer för bästa vännen är bland annat:

 • Ett kit för att göra eget hantverksöl hemma.
 • En te-låda i trä med muggar
 • En vinlåda med snacks och en personlig skärbräda.
 • En strandhandduk med ett personligt foto tryckt på den.
 • Ett beautycase i läder med namn

Present till vänner som har allt

Vänner som redan har allt är svåra att glädja med sitt utseende. De kanske har råd med lite mer lyx än genomsnittet och verkar alltid inte behöva något.

I det här fallet kan du välja en tanke med sentimentalt värde. Om du har lite tid över kan du göra en sökning efter alla foton från ditt förflutna och samla dem i ett fotoalbum. Då och då är det trevligt att gå tillbaka och titta på alla lyckliga stunder tillsammans. En annan populär fotopresent är en uppsättning paneler att hänga på väggen.

Födelsedagspresent till vänner för att få dem att känna sig speciella

Har du fått i uppgift att hitta en födelsedagspresent till en bästa vän? Kolla in några av våra idéer och skapa en unik och personlig födelsedagspresent till en vän:

 1. Tänk på hans intressen: En present till en vän bör återspegla vad han tycker om att göra. Är din vän en ivrig idrottsman? Eller älskar din vän att sitta i soffan och titta på tv-serier? Välj en personlig vattenflaska eller en mjuk filt med en design.
 2. Ge en upplevelse: Istället för bara en gåva, varför inte behandla din speciella person med en dedikerad dag? Till exempel en dag på spa tillsammans med en tryckt strandhandduk eller en middag lagad av dig, med aptitretare serverade på en personlig skärbräda.
 3. Skapa ett unikt minne: varför inte föreviga ett av dina bästa minnen i en gåva? Det finns många alternativ att välja mellan, t.ex. en födelsedagsballong, en personlig mugg eller en fotoduk.

Betydelsefulla vänskapsgåvor

En meningsfull vänskapsgåva är en gåva som kommer från hjärtat, något som lyfter fram det speciella bandet mellan er två. Tänk på ett roligt foto från ett minne ni delat tillsammans eller den där låten som ni lyssnar på på repeat och som blev hymnen för er vänskap.

Du kan införliva detta i en unik gåva till en vän.

Meningsfulla vänskapsgåvor är sådana som visar din vän hur mycket du uppskattar honom eller henne och hans eller hennes unika egenskaper. Överväg en personlig gåva, till exempel ett skräddarsytt smycke eller ett fotoalbum fyllt med minnen från er tid tillsammans. Dessa typer av gåvor visar att du har lagt ner tanke och ansträngning på att välja något speciellt bara för dem.

Små present till vänner

En liten present till en vän kan vara ett bra sätt att visa din uppskattning för dem utan att spränga banken. Det finns gott om gåvor med lägre budget, gåvor som kan ges vid ett tillfälle som du känner att det behövs en liten symbolisk gåva, eller helt enkelt små gåvor för att visa att du finns där för dem. Några idéer? Ett graverat vinglas med din väns namn, en nyckelring med ett foto av er tillsammans, en musmatta med din design, en hjärtformad chokladask och många, många fler!

Underskatta inte heller kraften i en handskriven lapp eller ett handskrivet kort. Att ta sig tid att skriva ett innerligt meddelande till din vän kan i sig vara en meningsfull och uppskattad gåva. Om du känner dig kreativ kan du till och med skriva en dikt eller sång till dem!

Julklapp till bästa vän

Letar du efter en julklapp till en vän? Det finns många julklappar med jultema att välja mellan för att göra julen speciell för alla dina vänner. Från julgransdekorationer till snöglober med ett foto av ditt val finns det massor av olika alternativ för en magisk jul. Bläddra bland alla våra bästa julklappar och hitta den perfekta julklappen till dina vänner!

Originell present till en väns bröllop

Om du vill ha en originell bröllopspresent till vänner kan du överväga att skapa en personlig bröllopsaffisch. Denna gåva kommer inte bara att fortsätta att påminna dem om deras speciella dag, utan kommer också att vara en bestående påminnelse om deras kärlek till varandra och de speciella människor som är en del av deras liv. Det finns också många andra fotopresenter att välja mellan, till exempel tryckta träpaneler eller foton på duk. Ett annat unikt alternativ är att ge en uppsättning personliga vinglas. Lägg till parets namn och bröllopsdatum för att göra det extra speciellt. Denna gåva är inte bara praktisk utan också ett underbart minne. Kombinera med en flaska vin eller bubbel för att komplettera din gåva! YourSurprise är definitivt platsen för att hitta den perfekta bröllopspresenten till bästa vännen.

Bläddra bland alla gåvor till honom och alla gåvor till henne för ännu mer fantastisk presentinspiration.