Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Personliga Presenter till Henne
Vad våra kunder säger
9.8
Se alla 2632 recensioner
Caroline
Publicerades 22-01-22

"Beställde två muggar i XL version med blandade bilder på mina föräldrar deras 44åriga bröllopsdag. De.."

10 av 10
Naim
Publicerades 22-01-22

"jag rekommenderar YourSurprise. bra kvalitet och snabb leverans "

10 av 10
Martin
Publicerades 22-01-22

"Kul och oväntad present när man gör den personlig 😊 Köpt flertal ggr! "

10 av 10
En unik och personlig present till henne!

Presenter Till Henne

Vill du visa hur mycket hon betyder för dig? Vill du tacka henne för allting hon har gjort? Eller vill du visa hur mycket du älskar henne? Varför inte göra det med en unik och personlig present där du själv kan välja en bild från era bästa stunder tillsammans och en text med hennes namn eller ett personligt meddelande på.

Present till flickvän

Har ni varit tillsammans i 6 månader, ett år eller längre och letar efter en fin present som du kan ge till din flickvän? Det bästa du kan ge henne är en present som du lagt ner energi och tanke bakom, en present som visar hur mycket hon betyder för dig.
Börja med att tänka på alla de fantastiska minnen som du har haft tillsammans med din flickvän och leta fram de bästa bilderna från dessa tillfällen. Sen är det bara att ladda upp bilderna och få de tryckta på t.ex. ett halsband, en kudde eller varför inte på en stor kramgo björn? Alla våra gosedjur har t-shirts på sig som du kan trycka en text eller bild på. Självklart har vi även glas och muggar som du kan trycka en fin text eller bild på.

Present till fru eller sambo

Vill du tala om hur mycket du älskar din fru eller sambo men vet inte vilken present som kan göra det på bästa sätt? Då har du kommit till rätt plats. Vi har nämligen ett stort utbud med massor av presenter som alla kan bli personaliserade med eget foto eller text. Varför inte ge henne ett vinglas med era namn på eller en mugg med foton från era bästa upplevelser tillsammans. Annars är ju choklad ett självklart val, så varför inte trycka ett foto och en text som säger “Jag Älskar Dig” på ett chokladhjärta.

Present till din bästa vän

Din bästa vän är alltid där för dig, hon ställer alltid upp och kommer med råd när du har det extra tufft i livet. En sådan vän är värt mycket och det är viktigt att inte ta henne för givet. Så varför inte överraska henne med en present som visar hur mycket hon faktiskt betyder för dig? Du kan t.ex. ge henne en mugg med bilder från era bästa dagar tillsammans eller varför inte ge henne en kudde som säger “BFF” (Best Friends Forever) med en bild på er tillsammans.

De 5 mest populära presenterna till henne

Om du vill veta vilka som är de fem mest populära presenterna till henne så har vi listat dom här:
1. Utsökt choklad
2. En mugg med er två tillsammans
3. Ett fotopussel med en fin bild
4. Superfina vinglas med gravering
5. Gosedjur med text och bild på

Flera Tips på Personliga Presenter till Henne

En present till henne med en personlig touch är vad varje kvinna uppskattar, så ge henne ett fint, permanent minne. Smycken är något hon alltid bär med och det blir extra uppskattat när det är något personligt graverat på.

Tips: Väska

Det är också underbart att kunna få med sig alla saker man behöver under dagen. Telefonen, sminket, viktiga papper, fickorna räcker aldrig till!
Ge din flickvän, fru, mamma eller väninna en personlig väska, så hon alltid kan bära med sig sina saker.

Tips: Vin

Såväl som att en öl är gott till fotbollsmatchen, kan ett vin uppskattas mer i ett romantiskt ljus. Vi har ett brett utbud av viner; rosé, rött eller vitt.
Välj favoritvinet och gör din egen personliga etikett. En garanterat uppskattad present där hon ser att du valt hennes favoritvin i kombination med en personlig bild eller text.

Tips: Förkläde

För hushållets sysslor är det är alltid roligare att laga mat med ett trevligt förkläde.

Spread a little happiness

Hos Yoursurprise kan du välja bland över 1500 presenter, från stora till små. Alla presenter kan bli personaliserade med eget foto och/eller text. Vi trycker alla presenter för hand i vår egna byggnad i Zierikzee som ligger i Nederländerna. Ifall du beställer innan 16:00 så skickas presenten samma dag.