Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vad våra kunder säger

Quote icon

Snabb leverans. Super nöjd !

Claudia Publicerades 28-05-22

10 av 10
Quote icon

Superfin pokal och bilden blev jättefin! Bra kvalité genomgående!

Kim Publicerades 28-05-22

10 av 10
Quote icon

Allvarligt talat, så är jag supernöjd. Fin kvalitet på produkten, fotot på chokladen var kanonfin Transportförpackningen var riktigt bra. Väldigt bra pris för en så fin produkt. Frugan blev jätteglad. 10 av 10 i betyg Mvh Jerry

Jerry Publicerades 28-05-22

10 av 10
9.9

2853 recensioner

Se alla

Presenter Till Henne

Vill du visa hur mycket hon betyder för dig? Vill du tacka henne för allting hon har gjort? Eller vill du visa hur mycket du älskar henne? Varför inte göra det med en unik och personlig present där du själv kan välja en bild från era bästa stunder tillsammans och en text med hennes namn eller ett personligt meddelande på.

Present till flickvän

Har ni varit tillsammans i 6 månader, ett år eller längre och letar efter en fin present som du kan ge till din flickvän? Det bästa du kan ge henne är en present som du lagt ner energi och tanke bakom, en present som visar hur mycket hon betyder för dig.
Börja med att tänka på alla de fantastiska minnen som du har haft tillsammans med din flickvän och leta fram de bästa bilderna från dessa tillfällen. Sen är det bara att ladda upp bilderna och få de tryckta på t.ex. ett halsband, en kudde eller varför inte på en stor kramgo björn? Alla våra gosedjur har t-shirts på sig som du kan trycka en text eller bild på. Självklart har vi även glas och muggar som du kan trycka en fin text eller bild på.

Present till fru eller sambo

Vill du tala om hur mycket du älskar din fru eller sambo men vet inte vilken present som kan göra det på bästa sätt? Då har du kommit till rätt plats. Vi har nämligen ett stort utbud med massor av presenter som alla kan bli personaliserade med eget foto eller text. Varför inte ge henne ett vinglas med era namn på eller en mugg med foton från era bästa upplevelser tillsammans. Annars är ju choklad ett självklart val, så varför inte trycka ett foto och en text som säger “Jag Älskar Dig” på ett chokladhjärta.

Present till din bästa vän

Din bästa vän är alltid där för dig, hon ställer alltid upp och kommer med råd när du har det extra tufft i livet. En sådan vän är värt mycket och det är viktigt att inte ta henne för givet. Så varför inte överraska henne med en present som visar hur mycket hon faktiskt betyder för dig? Du kan t.ex. ge henne en mugg med bilder från era bästa dagar tillsammans eller varför inte ge henne en kudde som säger “BFF” (Best Friends Forever) med en bild på er tillsammans.

De 5 mest populära presenterna till henne

Om du vill veta vilka som är de fem mest populära presenterna till henne så har vi listat dom här:
1. Utsökt choklad
2. En mugg med er två tillsammans
3. Ett fotopussel med en fin bild
4. Superfina vinglas med gravering
5. Gosedjur med text och bild på

Flera Tips på Personliga Presenter till Henne

En present till henne med en personlig touch är vad varje kvinna uppskattar, så ge henne ett fint, permanent minne. Smycken är något hon alltid bär med och det blir extra uppskattat när det är något personligt graverat på.

Tips: Väska

Det är också underbart att kunna få med sig alla saker man behöver under dagen. Telefonen, sminket, viktiga papper, fickorna räcker aldrig till!
Ge din flickvän, fru, mamma eller väninna en personlig väska, så hon alltid kan bära med sig sina saker.

Tips: Vin

Såväl som att en öl är gott till fotbollsmatchen, kan ett vin uppskattas mer i ett romantiskt ljus. Vi har ett brett utbud av viner; rosé, rött eller vitt.
Välj favoritvinet och gör din egen personliga etikett. En garanterat uppskattad present där hon ser att du valt hennes favoritvin i kombination med en personlig bild eller text.

Tips: Förkläde

För hushållets sysslor är det är alltid roligare att laga mat med ett trevligt förkläde.

Originella, unika presenter till henne

När du letar efter en present till någon speciell person, t.ex. en vän, flickvän eller din mamma, kan det vara svårt att hitta en present som är originell , samt något som mottagaren kommer att bli glad över att få. Här på YourSurprise är unika saker vad vi erbjuder! Vi letar alltid efter presenter som kan förvåna och överraska din vän, flickvän eller andra kvinnor i ditt liv.
Men vad är det som gör en present riktigt originell? Först och främst tror vi att det finns en perfekt present för alla, även för dem som har allt. Det handlar inte så mycket om hur praktisk presenten är, utan om att skapa något verkligt unikt som bara du kan ge. Det kan du göra genom att lägga till en personlig utformning som är skapad speciellt för den person du vill överraska och som kommer direkt från hjärtat. Om du vill imponera på henne kan du använda ditt favoritfoto av er två tillsammans och skapa något extra speciellt.

Presenter till din syster

Om du har turen att ha en syster känner du henne förmodligen bättre än de flesta. Oavsett om ni är släkt eller om hon är din utvalda familj är en syster en person som stannar i ditt liv för alltid. Gräl, skratt, helgdagar och evenemang är alla saker som har gjort ert band starkt med tiden.
Vad ger man en syster som har allt? Om de är sötsugna kan du överraska dem med en gigantisk chokladkaka eller en flaska vin som ni kan öppna tillsammans under en kväll tillsammans. Du kan också bifoga ett sött gratulationskort med ett fint personligt meddelande.

Presenter till din svärmor

Vi känner alla till bilden av ensvärmor, men som tur är är den inte alltid verkligheten! Vare sig du vill det eller inte är din svärmor en del av ditt liv, den som uppfostrade din speciella person och en ständig närvaro i din bättre hälfts liv. Det finns definitivt tillfällen då det skulle göra henne riktigt glad att ge henne en present, till exempel på hennes födelsedag, ett jubileum eller till och med mors dag, om du verkligen vill imponera på henne!
Det kan vara svårt att välja en lämplig present, men det finns några steg du kan ta för att hitta rätt. När du funderar på en present till din svärmor bör du först fråga dig vilken typ av person hon är. Kanske är hon en duktig kock och älskar att tillbringa tid i köket? I så fall kan ett förkläde med ett foto av hennes barnbarn eller ett elegant knivset vara den rätta presenten. För svärmödrar som gillar att tillbringa tid hemma med familjen kan du välja något som kommer att förgylla hennes hem, till exempel en duk eller en klocka med ett foto av familjen.

Spread a little happiness

Hos Yoursurprise kan du välja bland över 1500 presenter, från stora till små. Alla presenter kan bli personaliserade med eget foto och/eller text. Vi trycker alla presenter för hand i vår egna byggnad i Zierikzee som ligger i Nederländerna. Ifall du beställer innan 16:00 så skickas presenten samma dag.