Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Personliga glas med valfri text, namn, datum och/eller design för alla mottagare och alla tillfällen. Lägg sista handen vid ditt bord eller din skål med personliga vinglas, ölglas, vattenglas och mer!

37 Gåvor

Graverade Glas

En skål är inte bara en gemensam gest för att ta en drink, det är en verklig ritual! Varje tillfälle, varje firande inleds med ropet: Höj era glas! Till de som njuter av överdådiga middagar vid långbord med fullt av vänner, de som älskar vin och de som planerar en romantisk skål som par, behöver du bara ett graverade glas med namn , eller graverade glas till ett bröllop med händelsens datum på.

Gravera ditt eget glas har aldrig varit så enkelt och roligt! Du kan personanpassa ett stort antal olika glas och gravera dem med fraser, namn, datum eller originaldesign för speciella tillfällen. Tack vare vår lasergraveringsteknik, kan du vara säker på ett resultat med hög kvalitet som varar länge. Du kan även diska glasen i diskmaskin utan risk för att designen skadas.

Många glas för tusentals tillfällen

“In vino veritas” säger vinälskarna. Varför inte gravera denna devis på ett personligt vinglas? Det är den perfekta presenten till din bästa vän som alltid får dig att öppna dig och vara redo att lyssna. När det är dags att hitta en originell present till din far, kan du ge honom ett graverat glas till fars dag. Du kan välja mellan rödvins- och vitvinsglas, beroende på vad han tycker om. Du behöver ju naturligtvis inte vänta på ett speciellt tillfälle för att ge bort ett graverat vinglas . Om du har en bar, restaurang eller älskar att ha din egen uppsättning personliga vinglas, låt fantasin flöda och visa dina gäster din personliga uppsättning vinglas. De kommer säkert att bli avundsjuka!

Graverade glas med namn

Via vår webbplats kan du göra din present unik genom att lägga till en text som du väljer själv och en av många designer vi erbjuder. För att göra våra glas personliga med ett namn använder vi en laserteknik, där den önskade texten graveras direkt på glaset. Med den här tekniken graveras texten permanent och glaset kan maskindiskas. Välj hur du vill göra dina glas personliga och beställ online. Leveranstider visas på produktsidorna så att du vet exakt när du får din produkt.

Graverade glas som present

Vi erbjuder ett brett sortiment graverade glas, som t.ex. den klassisk ölmuggen lämplig för klassiskt ljust öl eller ölglaset för dubbelmalt. Till de som tycker om starksprit har vi graverde whiskyglas och konjaksglas och för dem som vill njuta av en långdrink finns det Gin Tonic och Cocktail Highball-glas.

Om du vill ge både en flaska såväl som ett glas i present, har vi precis det du behöver. Se vår lista med vinförpackningar eller ölförpackningar med glas. Vi har även många andra köksprodukter, som t.ex. glasmuggar. Se vårt sortiment och välj den produkt som är rätt för dig. Om du är tveksam eller har speciella önskemål, kontakta vår kundservice.

Att ge en present i form av en originell brödrost är det samma som att ge ett unikt leende i present.

Varför ge en vanlig produkt, när du kan ge en personlig touch och ge något unikt? Att ge en speciell gåva på en väns födelsedag, som ett personligt vinglas eller personliga glas när någon du älskar gifter sig, är det rätta sättet att visa all din tillgivenhet. Men det är inte allt! Tänk så elegant det kan vara att skåla in det nya året eller årsdagen av ett bröllop med graverde champagneglas personligt anpassade med ett budskap.

Vilka typer av glas kan personifieras?

På YourSurprise erbjuder vi ett brett urval av graverade glas att välja mellan för alla smaker och tillfällen. Alla dina favoritdrycker har sitt eget exklusiva glas med gravyr, så att du har rätt glas för alla dina skålar och dagliga klunkar.

Oavsett om du är en vinentusiast på jakt efter personliga vinglas, en ölälskare som längtar efter graverade pintglas eller en konnässör av spritdrycker som letar efter personliga whiskytumblers eller champagneflöjter, kan du vara säker på att vi har något för dig!

Kan man personifiera ett glas med ett namn eller meddelande?

Ja, det kan vi! Våra graverade glasögon kan personifieras med ett namn eller en text som du själv väljer. Gå till vår online-editor och skriv in din text. Du kan lägga till en eller flera rader text och även lägga till en av våra designer om du vill.

Ditt glas kommer att graveras med den personliga text du valt.

Kan ni personifiera glas med vilken design som helst?

Våra graverade glas kan göras personliga inte bara med text, utan också med någon av våra vackra designer. Välj bland vårt breda urval av designer som passar för alla möjliga olika tillfällen, som Kärlek, Mors dag, Fars dag, Jul, Tack och många fler!

Om du ska ge bort ett glas bara för att eller vill köpa glas till ett evenemang har vi också ett urval av mönster som passar för alla tillfällen.

Kan jag beställa graverade glas från 1 styck?

Ja, absolut! Alla våra glas kan graveras från och med 1 del. Välj 1 del från vår produktsida och få den graverad som du önskar.

Kan jag lägga till olika personaliseringar inom uppsättningarna?

Våra glas kan också köpas i set om 2, 4 eller 6 stycken. Set om 4 och 6 stycken har samma personifiering på alla glas. Vår uppsättning med 2 glas kan personifieras med en annan personalisering på varje glas. Att köpa ett set är utmärkt om du behöver köpa fler av samma glas och vill dra nytta av en stor rabatt.

Kan jag beställa personliga glasögon med gravyr i stora partier?

När du vill göra ett bestående intryck kan personliga glasögon med gravyr vara ett fantastiskt alternativ. Men visste du att du också kan dra nytta av en rabatt om du beställer i bulk? Vår vänliga affärsavdelning hjälper gärna till att påskynda processen för stora beställningar. Oavsett om du ska förbereda dig inför ett evenemang eller fylla på lagret för ditt företag kan storbeställningar vara mycket prisvärda.

Vid storbeställning har du också möjlighet att få en logotyp graverad på dina glas. Detta alternativ gäller för glas från 18 stycken.