• Varje gåva med ditt foto och text
  • Sprid lite glädje
  • Presenter som tillverkas och skickas samma dag
🎁 Även i dessa tider försöker vi leverera din present så fort det bara går!
🎁 Även i dessa tider försöker vi leverera din present så fort det bara går!
Glas
Beställt idag, skickas idag
Beställt idag, skickas idag
Graverade glas
Vad våra kunder säger
9.8
Se alla 671 recensioner
Pernilla
Publicerades 01-04-20

"Snabbt och bra födelsedags ”barnen” jag sänt till har blivit jätte glada "

9 av 10
Veronica
Publicerades 31-03-20

"Paketet försvann på vägen hos ups men ni var helt otroliga och bjöd på ny produkt med expressfrakt s.."

10 av 10
Anita
Publicerades 31-03-20

"Supernöjd! Ska snart beställa fler presenter! "

10 av 10

Graverade Glas

Ett graverat glas är en present som passar de flesta tillfällen. Letar du efter en unik bröllopspresent eller en personlig födelsedagspresent? Varför inte ge bort ett graverat glas med till exempel namn, datum eller något annat på? Hos Yoursurprise kan du få din egna design graverad på vinglas, ölglas, whiskyglas, champagneglas, teglas, cognacsglas och vanliga dricksglas. Vi använder den senaste tekniken och graverar glasen med laser. Detta gör så att graveringen kommer stå emot diskmaskinen utan problem och graveringen kommer fortfarande se bra ut efter flera år av flitigt användande.

Vinglas

Ett vinglas med ditt egna namn är en perfekt present att ge sin far, mor, flickvän, vänner eller någon annan som gillar vin. Du kan självklart lägga till en personlig text som gör glaset lite extra personligt och du kan välja om du vill ha det graverat på glas för vitt eller rött vin.

Ölglas

För ölälskaren har vi både det vanliga traditionella ölglaset men också ölsejdel som kan bli graverade med din egna text.

Gin och Tonic Glas

Känner du någon som är helt galen i gin och tonic? Varför inte ge dem ett gin och tonic glas med deras egna namn eller en rolig text på. Våra gin och tonic glas är av hög kvalité och har den stora runda formen som du kan förvänta dig av ett gin och tonic glas.

Shotglas

Vi har självklart även shotglas till de som gillar att ta en shot! Ge bort ett par shotglas graverade med någon rolig text på eller deras egna namn.

Whiskyglas

Självklart smakar whiskyn lite bättre om man har sitt egna namn graverat på glaset. Så varför inte ge bort ett hög kvalitativt graverat whiskyglas till någon som älskar whisky?

Te och dricksglas

För mycket alkohol är definitivt inte bra för din kropp, så självklart har vi även fina glas som passar utmärkt för vatten och te. Vi har även longdrinks glas som passar utmärkt att servera läsk eller juice i.