• Varje gåva med ditt foto och text
  • Spread a little happiness
  • Levererat unika och personliga presenter i 15 år
Presenter med Foto, Bild och Text
Unika och Personliga Presenter i 15 år
Inte Bara för Födelsedagar
Presenter med Foto, Bild och Text
Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.
Unika och Personliga Presenter i 15 år
Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.
Inte Bara för Födelsedagar
Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.
Kvalitativa Glas med Egen Gravering
Vad våra kunder säger
9.8
Se alla 1814 recensioner
Eliann
Publicerades 03-03-21

"Så fin present! (beställde whiskey med trälåda), blev mycket uppskattad! "

10 av 10
Girts
Publicerades 03-03-21

"Snabbt och kvalitativt. "

10 av 10
Jens
Publicerades 03-03-21

"Otroligt bra service och återkoppling! "

10 av 10

Graverade Glas

Ett graverat glas är en present som passar de flesta tillfällen. Letar du efter en unik bröllopspresent eller en personlig födelsedagspresent? Varför inte ge bort ett graverat glas med till exempel namn, datum eller något annat på? Hos Yoursurprise kan du få din egna design graverad på vinglas, ölglas, whiskyglas, champagneglas, teglas, cognacsglas och vanliga dricksglas. Vi använder den senaste tekniken och graverar glasen med laser. Detta gör så att graveringen kommer stå emot diskmaskinen utan problem och graveringen kommer fortfarande se bra ut efter flera år av flitigt användande.

Vinglas

Ett vinglas med ditt egna namn är en perfekt present att ge sin far, mor, flickvän, vänner eller någon annan som gillar vin. Du kan självklart lägga till en personlig text som gör glaset lite extra personligt och du kan välja om du vill ha det graverat på glas för vitt eller rött vin.

Ölglas

För ölälskaren har vi både det vanliga traditionella ölglaset men också ölsejdel som kan bli graverade med din egna text.

Gin och Tonic Glas

Känner du någon som är helt galen i gin och tonic? Varför inte ge dem ett gin och tonic glas med deras egna namn eller en rolig text på. Våra gin och tonic glas är av hög kvalité och har den stora runda formen som du kan förvänta dig av ett gin och tonic glas.

Shotglas

Vi har självklart även shotglas till de som gillar att ta en shot! Ge bort ett par shotglas graverade med någon rolig text på eller deras egna namn.

Whiskyglas

Självklart smakar whiskyn lite bättre om man har sitt egna namn graverat på glaset. Så varför inte ge bort ett hög kvalitativt graverat whiskyglas till någon som älskar whisky?

Te och dricksglas

För mycket alkohol är definitivt inte bra för din kropp, så självklart har vi även fina glas som passar utmärkt för vatten och te. Vi har även longdrinks glas som passar utmärkt att servera läsk eller juice i.