• Leverans till önskad adress
  • Varje gåva med ditt foto och text
  • Spread a little happiness
Presenter med Foto, Bild och Text
Unika och Personliga Presenter i 15 år
Inte Bara för Födelsedagar
Presenter med Foto, Bild och Text
Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.
Unika och Personliga Presenter i 15 år
Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.
Inte Bara för Födelsedagar
Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.
Kvalitativa Glas med Egen Gravering
Vad våra kunder säger
9.8
Se alla 2360 recensioner
Isabell
Publicerades 17-10-21

"Snabb leverans och bra kvalitet "

10 av 10
Jessica
Publicerades 17-10-21

"Beställde en whisky med låda och med en bil och text hur fin som helst 🤩🤩 "

10 av 10
Johanna
Publicerades 17-10-21

"Julkulorna var verkligen över förväntan! Vilken kvalitét och snabb leveranstid! Hade inte de bästa bilderna.."

10 av 10

Graverade Glas

En skål är inte bara en gemensam gest för att ta en drink, det är en verklig ritual! Varje tillfälle, varje firande inleds med ropet: Höj era glas! Till de som njuter av överdådiga middagar vid långbord med fullt av vänner, de som älskar vin och de som planerar en romantisk skål som par, behöver du bara ett graverade glas med namn , eller graverade glas till ett bröllop med händelsens datum på.

Gravera ditt eget glas har aldrig varit så enkelt och roligt! Du kan personanpassa ett stort antal olika glas och gravera dem med fraser, namn, datum eller originaldesign för speciella tillfällen. Tack vare vår lasergraveringsteknik, kan du vara säker på ett resultat med hög kvalitet som varar länge. Du kan även diska glasen i diskmaskin utan risk för att designen skadas.


Många glas för tusentals tillfällen


“In vino veritas” säger vinälskarna. Varför inte gravera denna devis på ett personligt vinglas? Det är den perfekta presenten till din bästa vän som alltid får dig att öppna dig och vara redo att lyssna. När det är dags att hitta en originell present till din far, kan du ge honom ett graverat glas till fars dag.
Du kan välja mellan rödvins- och vitvinsglas, beroende på vad han tycker om. Du behöver ju naturligtvis inte vänta på ett speciellt tillfälle för att ge bort ett graverat vinglas . Om du har en bar, restaurang eller älskar att ha din egen uppsättning personliga vinglas, låt fantasin flöda och visa dina gäster din personliga uppsättning vinglas. De kommer säkert att bli avundsjuka!


Graverade glas med namn


Via vår webbplats kan du göra din present unik genom att lägga till en text som du väljer själv och en av många designer vi erbjuder. För att göra våra glas personliga med ett namn använder vi en laserteknik, där den önskade texten graveras direkt på glaset. Med den här tekniken graveras texten permanent och glaset kan maskindiskas. Välj hur du vill göra dina glas personliga och beställ online. Leveranstider visas på produktsidorna så att du vet exakt när du får din produkt.

Graverade glas som present


Vi erbjuder ett brett sortiment graverade glas, som t.ex. den klassiska ölmuggen lämplig för klassiskt ljust öl eller ölglaset för dubbelmalt. Till de som tycker om starksprit har vi graverade whiskyglas och konjaksglas och för dem som vill njuta av en långdrink finns det Gin Tonic och Cocktail Highball-glas.

Om du vill ge både en flaska såväl som ett glas i present, har vi precis det du behöver. Se vår lista med vinförpackningar eller ölförpackningar med glas.
Vi har även många andra köksprodukter, som t.ex. muggar. Se vårt sortiment och välj den produkt som är rätt för dig. Om du är tveksam eller har speciella önskemål, kontakta vår kundservice.


Att ge en present i form av en originell brödrost är det samma som att ge ett unikt leende i present.


Varför ge en vanlig produkt, när du kan ge en personlig touch och ge något unikt? Att ge en speciell gåva på en väns födelsedag, som ett personligt vinglas eller personliga glas när någon du älskar gifter sig, är det rätta sättet att visa all din tillgivenhet. Men det är inte allt! Tänk så elegant det kan vara att skåla in det nya året eller årsdagen av ett bröllop med graverade champagneglas personligt anpassade med ett budskap.