Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

159 Gåvor

Du har sett 48 av 159 gåvor

Reklamgåvor som anställda och kunder kan skräddarsy

Att hitta en present till en affärspartner, kund eller kollega är inte alltid lätt. På YourSurprise hittar du alltid en lämplig gåva. Använd ett foto, text eller logotyp för att lägga till en personlig prägel på alla gåvor. Alla gåvor kan beställas i större mängder också. Förutom att skicka affärsgåvor till partners och kunder kan du inte glömma ditt eget lag! Förundra din receptionist på den nationella receptionistdagen (2: e onsdagen i maj) med choklad eller en flaska vin. På Administrativ Dag (27 april) visar du din uppskattning för administratörsteamet. Vi har avrundat några av de bästa affärsgåvorna för dig.

De bästa reklamgåvorna att skräddarsy

  • Personliga rånar: När du vill överraska någon (eller ett lag) som tycker om en kopp te eller kaffe, välj den personliga muggen ! Muggarna kan anpassas individuellt eller kan beställas i stora mängder i samma design. Lägg till företagets logotyp, namn på avdelningen eller gör det extra speciellt och skapa en mugg med allas namn. Du behöver inte alltid vänta på en födelsedag eller speciell (inter) nationell dag för att visa uppskattar för ditt lag, den här gåvan är perfekt för varje tillfälle!
  • Personlig bärbar dator ärm: Vissa människor är mycket upptagna och de reser mycket för arbete och hoppa från möte till möte. De är alltid mycket väl förberedda och levererar kraftfulla tal och inspirerande presentationer. Detta skulle inte vara möjligt utan en bärbar dator. Av den anledningen är det viktigt att hålla din bärbara dator väl skyddad. Med en personlig bärbar bärbar dator kan du göra det så professionellt eller personligt som du vill. Ta med logotypen och sloganet på företaget på bärbar dator ärm eller en bild av din familj. Nu behöver du inte oroa dig för din bärbara dator längre, du kan fokusera på att vara fantastisk på vad du gör!
  • Whisky present: Har du precis landat en massiv affär eller har du nått ett imponerande mål? Detta kräver fester! Behandla din stjärna kollega (er) eller partner (er) med en whisky present . Vänd denna gåva till något personligt genom att designa lyxig trälåda med ditt eget foto och text. Du kan också välja att använda företagslogotypen eller sloganet. Förutom att använda denna läckra present för att fira dina prestationer kan den också användas när någon främjas eller kommer att njuta av sin eller hennes pension.

Reklamgåvor med personlig utformning

Reklamgåvor är ett utmärkt verktyg för att göra ditt företag synligt. Genom att personalisera dem kan du skapa ett unikt och speciellt budskap som får dina kunder att känna sig uppskattade. Denna typ av gåva visar inte bara uppskattning utan fungerar också som en påminnelse om ditt företags närvaro i deras liv. Personliga reklamgåvor har kraften att öka varumärkeskännedomen, öka kundlojaliteten och öka försäljningen.

När du väljer rätt reklamgåvor till dina kunder ska du ta hänsyn till deras ålder, kön och intressen. Du kan också inkludera en logotyp på varje föremål för ytterligare varumärkesmöjligheter. Att anpassa produkter som muggar, t-shirts och vattenflaskor med text eller bilder är också ett utmärkt sätt att få din reklam att sticka ut från konkurrenterna. Du kan även välja artiklar som nyckelringar eller pennor med ditt företags logotyp eller slogan som en extra touch av personalisering.

Gåvor till kunder

Företagspresenter är en viktig del av varje företagsstrategi och erbjuder många fördelar för företag som ger ut dem regelbundet. De hjälper inte bara till att bygga upp relationer mellan företag och kunder, utan kan också användas som incitament för att uppmuntra till upprepade köp eller ge rabatter på framtida tjänster. Genom att dela ut dessa företagspresenter visar du uppskattning för deras beskydd samtidigt som du ökar varumärkeskännedomen och erkännandet bland potentiella kunder.

För att säkerställa maximal effektivitet och avkastning på investeringen är det viktigt att välja rätt typ av gåva för varje kund. Beroende på situationen kan det vara lämpligt att ge något materiellt som en penna eller mugg med varumärket, eller något immateriellt som kuponger eller medlemskap i lokala attraktioner eller restauranger. Det är viktigt att undersöka mottagarens intressen innan man bestämmer sig för vilken typ av gåva som är lämpligast för dem. Dessutom har det visat sig att det är effektivare att handplocka individuella gåvor än generiska gåvor när det gäller kundnöjdhet och engagemang.